8 Αυγ 2020

Είτε θα λατρεύεται ο Θεός είτε ο Σατάν. Τρίτη επιλογή δεν υφίσταται.

Ο Γεδεών και ο Άγγελος

Σχόλιο : Ποτέ πριν στην Ιστορία των ΗΠΑ η υπερδύναμη δεν βρισκόταν σε χειρότερη θέση τόσο στο εσωτερικό της όσο και στο εξωτερικό. Την βλέπουμε συνεχώς να εγκαταλείπει, λόγω αδυναμίας, ζωτικό γεωπολιτικό χώρο. Αν συνεχιστεί αυτή η απομείωση ισχύος θα αναγκαστούν οι ΗΠΑ να περιοριστούν στις ακτές τους. Στο εσωτερικό της ο κορωνοϊός, οι ταραχές που προκαλούν οι μαρξιστικές οργανώσεις των antifa και Black lives Matter, η οικονομική κατάρρευση των επιχειρήσεων, η ανεργία δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό. 

Στις επικείμενες Προεδρικές εκλογές βρίσκονται αντιμέτωποι ο πρώην Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο νυν Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μπάιντεν, πάσχει από την νόσο του Αλτσχάιμερ και ο Τραμπ είναι ευτελισμένος από τον ανηλεή πόλεμο των κυρίαρχων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που ελέγχονται από ακροαριστερούς. Οι ΗΠΑ για Πρόεδρο έχουν να επιλέξουν μεταξύ ενός άρρωστου πολιτικού και ενός ευτελισμένου, από τους ίδιους τους Αμερικανούς, πολιτικό. Αυτό και μόνο αποτελεί την έσχατη κατάντια για την υπερδύναμη.

Αλλά πως έφτασε η Αμερική σε αυτό το σημείο;

Η ιστορία ξεκινά πριν από πολλές δεκαετίες όταν στην προσπάθεια δημιουργίας ουδετερόθρησκου κράτους, υπό την πίεση άθεων αριστερών δυνάμεων, οι ΗΠΑ μετετράπησαν από κράτος που σεβόταν τον Θεό σε κράτος ειδωλολατρικό - παγανιστικό, που λόγω της οικονομικής και γεωπολιτικής του ισχύος αποτελούσε, και αποτελεί ακόμη, πρότυπο για τα υπόλοιπα έθνη. Τον παγανιστικό τους χαρακτήρα οι ΗΠΑ προσπάθησαν να τον εξάγουν και σε άλλες χώρες, ιδιαίτερα υπό την Προεδρία του αριστερού Μπαράκ Ομπάμα, προωθώντας στους λαούς την κουλτούρα των αμβλώσεων και της ομοφυλοφιλίας.

Το άρθρο που ακολουθεί αποδεικνύει τον παραπάνω ισχυρισμό.

Ο Λόγος του Θεού στον Ματθ. 6:24, αναφέρει :

Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.

Ότι ισχύει για τους ανθρώπους, ισχύει και για τα έθνη. Δεν υπάρχει ουδετερόθρησκο κράτος. Είτε θα λατρεύεται ο Θεός, είτε ο Σατάν. Τρίτη επιλογή δεν υφίσταται.

Ας εξετάσουμε με προσοχή τι συμβαίνει στις ΗΠΑ και ας παραδειγματιστούμε, για να προστατέψουμε τον τόπο μας και την πατρίδα μας.

Πώς  οι παγανιστικές αξίες έχουν διεισδύσει εντελώς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε κεντρική ομιλία του σε εορταστική εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κολόμπους του Οχάιο ανακοίνωσε ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος το 2020, η κορυφαία νομοθετική του προτεραιότητα θα είναι η υπογραφή του νόμου περί ισότητας. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει να καθαγιάσουμε την ομοφυλοφιλία : "Οι καλύψεις των ατόμων LGBTQ+ στους νόμους περί εργατικών και αστικών δικαιωμάτων του έθνους".

Το 2015, είχαμε γράψει: "Οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές κάποτε διατυμπάνιζαν ένα φιλελεύθερο επιχείρημα: "Ας ζήσουμε τη ζωή μας στην ιδιωτικότητα των σπιτιών μας, να είμαστε έτσι ικανοποιημένοι, και να μας αφήσουν ήσυχους".
Οι μαχητικοί ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές δόμησαν την τελευταία δεκαετία μια απολυταρχική συμπεριφορά: «Αρτοποιοί, φωτογράφοι, ανθοπώλες και χριστιανικά κέντρα προσευχής[1] θα πρέπει να συμμετέχουν στους γάμους ομοφυλοφίλων ή διαφορετικά θα οδηγηθούν στην χρεοκοπία".

Η ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν στην εορταστική εκδήλωση δείχνει τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια, αφού εξασφαλίσει τον Προεδρικό Θώκο:
"Υποκλιθείτε στο κοσμικό κράτος, επιδοκιμάστε και δοξάστε την σεξουαλική επαφή  και τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φίλου γιατί διαφορετικά θα περάσετε μέρος της ζωής σας στην φυλακή."

Η φιλελεύθερη περίοδος για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ - που χαρακτηρίζεται ως η περίοδος Warren Court (1953-1969), όταν επικεφαλής Δικαστής ήταν ο Earl Warren - μπορεί να είχε όραμα την επίτευξη του ουδετερόθρησκου κράτους, με την αφαίρεση της προσευχής και της Βίβλου από τη δημόσια εκπαίδευση, σύμφωνα με τις αποφάσεις Engel κατά Vitale (1962) και Abington School District κατά Schempp (1963), ωστόσο, αυτό που πραγματικά επετεύχθη, δεν ήταν η ουδετερότητα ως προς τη θρησκεία, αλλά εισαγωγή στην Αμερικάνικη κοινωνία μίας νέας θρησκείας, "της θρησκείας του κοσμικισμού".

Όπως προαναφέρθηκε, η ανίερη σταυροφορία του Ανώτατου Δικαστηρίου τα τελευταία 60 χρόνια περιλαμβάνει μέχρι στιγμής:

Απομάκρυνση της προσευχής από τη δημόσια εκπαίδευση (1962).

Απομάκρυνση της Βίβλου από τη δημόσια εκπαίδευση (1963).

Ανακάλυψη συνταγματικού δικαιώματος για τη θανάτωση μωρών(Άμβλωση) (1973).

Αφαίρεση των Δέκα Εντολών από τα δημόσια σχολικά κτίρια (1980).

Ανακάλυψη ενός μυστηριώδους, καινοφανούς συνταγματικού δικαιώματος για ομοφυλοφιλική συνουσία και γάμο ομοφυλοφίλων (2015).

Ως αποτέλεσμα, η ψυχή της Αμερικής καταρρέει, η μαρτυρία της για τον Χριστό εξασθενεί και μια περίοδος ηθικής κατρακύλας επέρχεται.

Η έντονα ανεξέλεγκτη επιστροφή στον "παγανισμό" του σημερινού πολιτισμού, γεννά εκτεταμένες καταστροφές και διάλυση που ποτέ πριν δεν παρατηρήθηκαν στην αμερικανική ιστορία. Μια κατακλυσμιαία κατάρρευση του Δυτικού Πολιτισμού. "Το να θεωρείς το όνομα του Θεού ασήμαντο και συνηθισμένο είναι το ίδιο με το να το περιφρονείς και να το σιχαίνεσαι", παρατήρησε ο αείμνηστος Νοτιοαφρικανός θεολόγος Πίτερ Αντριάν Βερχόεφ.

Πού είναι τα "ίσα δικαιώματα" για εκείνους που πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλική συμπεριφορά είναι αμαρτία, όπως ορίζεται σαφώς από την Αγία Γραφή; Αν η σεξουαλική επιθυμία ή συμπεριφορά απέναντι σε άτομα του ίδιου φύλου πρέπει, σύμφωνα με την εξουσία του Θεού, να θεωρείται ανηθικότητα, ποιος στη συνέχεια εξουσιοδότησε το Κράτος να ευλογήσει και να καθαγιάσει τέτοια ανηθικότητα και να την διακηρύσσει μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης;

Οι πέντε παγανιστές δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου;

Μπορεί να γίνει ξεκάθαρη η ανομία σε σχέση με τη σεξουαλική αμαρτία, την πορνεία, την ετεροφυλόφιλη μοιχεία, την ομοφυλοφιλία ή άλλες μορφές διαστροφής, από αυτά που αναφέρει ο  Λόγος του Θεού στην Α΄ Κορινθίους 6:9-11:

"ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.

Στο κλασικό του έργο, "Η ζωή του  Ηλία"[2], ο AW Pink περιγράφει μια περίοδο στη ζωή του Ισραήλ, παρόμοια με εκείνη που βρίσκεται τώρα ο αμερικάνικος πολιτισμός.

Ο Ηλίας εμφανίστηκε στη σκηνή της δημόσιας δράσης κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο σκοτεινές και θλιβερές ώρες της ιστορίας του Ισραήλ. Πόσο αξιοθρήνητος ήταν ο λαός του Θεού τότε! Το Ισραήλ είχε απομακρυνθεί κατά επίσημο τρόπο και απροκάλυπτα από τον Κύριο, και η άμεση εναντίωση στο πρόσωπο του Θεού ήταν δημόσια (Κοσμικότητα). Ποτέ στο παρελθόν, το αγαπημένο έθνος δεν βυθίστηκε τόσο χαμηλά. Οδυνηρό πράγματι είναι να εντοπίσουμε τη θλιβερή πορεία του, και ακόμη πιο τραγικό να δούμε πώς έχει γίνει μια επανάληψη του ίδιου σκηνικού στην ιστορία του Χριστιανικού κόσμου.

Σε αυτό το πλαίσιο, "ο Μπάιντεν έχει δίκιο για ένα πράγμα: Ομάδες όπως η "Εκστρατεία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα" έχουν φέρει εις πέρας μια ανόητη ηθική επανάσταση,  ανάλογη της οποίας δεν έχει δει ποτέ η Αμερική. Οι απόψεις των Αμερικανών έχουν μεταλλαχθεί υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ και του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου σε τέτοιο βαθμό, που οι ακτιβιστές τις προηγούμενες δεκαετίες δεν μπορούσαν να φανταστούν. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο Κολόμπους, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ ως θύματα, αγνοώντας το γεγονός ότι είναι οι άνθρωποι της πίστης που είναι οι μεγάλοι χαμένοι σε αυτόν τον πόλεμο των ιδεών. Ιδιοκτήτες αρτοποιείων έχουν μηνυθεί και διακυβεύεται η ύπαρξή τους, οι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου πιέζονται να αγκαλιάσουν την τρανσέξουαλ ιδεολογία και μεγάλες εταιρείες αποσύρουν τις επιχειρήσεις τους από κράτη που προσπαθούν να προστατεύσουν τη θρησκευτική ελευθερία."

Ωστόσο, οι κοσμικοί είναι απολύτως εντάξει στο να διδάσκουν στα χριστιανόπουλα αποκρουστικές οδηγίες σεξουαλικής εκπαίδευσης. Αλλά για όνομα του Θεού! Μην φέρετε τον Ιησού, την προσευχή ή το Ευαγγέλιο στο σχολείο!

Πόσο επιθετικό είναι να αντιταχθούμε στην παγανιστική λατρεία και τις βίαιες αξίες της; Γίνεται ολοένα και πιο σαφές γιατί η φιλελεύθερη εποχή του Warren Court το 1962-1963 ξεκίνησε την ανίερη σταυροφορία της για να καταργήσει την προσευχή προς τον Θεό και να απομακρύνει το Ευαγγέλιο από τη δημόσια εκπαίδευση. Οι κοσμικοί, δυστυχώς, έχουν αναλάβει πλήρως την θρησκευτική ζωή της Αμερικής.

Δεδομένου ότι η πολιτική κατευθύνεται από τον πολιτισμό, επιτρέπει στους ειδωλολάτρες κοσμικούς να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε τρεις έως τέσσερις γενιές νέων της Αμερικής με τα χρήματα των φορολογουμένων. Εκ των υστέρων διαπιστώνουμε, ότι κάναμε λάθος, δεν προσέξαμε! Για να παραφράσω τον Mark Steyn, εάν η δημόσια εκπαίδευση είναι κοσμική, εάν η Apple, η Amazon, η Google, το YouTube και το Facebook είναι όλα ακροαριστερά μέσα που ελέγχουν την κοινωνική δικτύωση, αν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ είναι πρότυπα προς μίμηση, εάν οι πρώην στριπτιζέρ Lady Gaga, Blac Chyna, Amber Rose, Carmen Electra και Cardi B είναι πρότυπα για τις κόρες μας, το να είναι κάποιος επώνυμος δεν σημαίνει τίποτε.

Υπάρχουν καλά νέα, ο έπαινος ανήκει στον Θεό. Έξι ποιμένες του Μιζούρι διεκδίκησαν τοπικά αξιώματα το 2018 και εκλέχθηκαν οι πέντε. Τρεις από τους πέντε βοήθησαν ώστε να τεθούν περιορισμοί στις αμβλώσεις στο Μιζούρι.
Ο Γεδεών και η  Ραχάβ εγείρονται.

 David Lane , Ιδρυτής του American Renewal Project.

[1] Το χριστιανικό καταφύγιο μπορεί να οριστεί ως τόπος προσευχής και απομόνωσης με σκοπό την επανασύνδεση με τον Θεό.

[2] The Life of Elijah

charismanews, dakedepeiraia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δέν έχει τόση σημασία ποιός είναι πρόεδρος τών ΗΠΑ...
ΟΣΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ
κι'αυτος στήν ουσία μιά μαρινέτα είναι,άλλοι κυβερνούν τόν κόσμο,μέσω τών διαφόρων προέδρων...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com