25 Απρ 2020

Οι συναυλίες νόμιμες, η Θεία Κοινωνία παράνομη;

Οι συναυλίες νόμιμες, η Θεία Κοινωνία παράνομη;
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη
Ένα οξύμωρο γεγονός εκτυλίχθηκε σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Την ώρα που η ναοί παραμένουν κλειστοί εδώ και ένα μήνα, την ώρα που φέτος ο κόσμος δεν κοινώνησε το Πάσχα, σήμερα πραγματοποιήθηκε συναυλία πάνω σε ένα φορτηγάκι από γνωστή καλλιτέχνη.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο δεν φαίνεται να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα. Με φωτογράφους και θαμώνες να «συνωστίζονται» για να απαθανατίσουν το γεγονός.

Χθες στο Αίγιο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων στο αυτοκίνητο που μετέφερε της εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής, προστάτιδας της πόλης. Και όλα αυτά διότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Όπως ανέφερε μάλιστα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά!
Για την περίπτωση της συναυλίας δεν γνωρίζουμε αν τηρούσε ή δεν τηρούσε τα προβλεπόμενα. Δεν είναι άλλωστε αρμοδιότητά μας. Απλά εδώ τίθεται το γνωστό ερώτημα, αν πολλές φορές το νόμιμο είναι και ηθικό!
……………………………………………………
Οι συναυλίες μετά συναθροίσεων νόμιμες ο εκκλησιασμός και η Θεία Κοινωνία παράνομη -Έκοψαν και πρόστιμο στην περιφορά εικόνας
Ένα οξύμωρο γεγονός εκτυλίχθηκε σήμερα στους δρόμους της πρωτεύουσας που ξεσήκωσε τον κόσμο αρνητικά και για αυτό λίγη ώρα μετά τα αρνητικά σχόλια φρόντισαν να το κατεβάσουν (εδώ το βλέπετε γιατί το είχαμε απλώς αποθηκεύσει για το δελτίο ειδήσεων του Πρακτορείου μας)
Την ώρα που οι ναοί παραμένουν κλειστοί εδώ και ένα μήνα, με άκρως εξευτελιστικούς χειρισμούς για τον κλήρο και τους πιστούς (προσαγωγές αυτόφωρα, χλευασμούς)την ώρα που φέτος ο κόσμος δεν κοινώνησε το Πάσχα και σε όλες τις δηλώσεις τους, πολιτικοί και διάφοροι εκκλησιαστικοί και μη, άφησαν υπονοούμενα για την Θεία Κοινωνία,την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε συναυλία πάνω σε καρότσα φορτηγού από την κατά τα άλλα αγαπητή Άλκηστη Πρωτοψάλτη με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων.
Όπως φαίνεται στο βίντεο τα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού δεν τηρούνται. Με φωτογράφους και θαμώνες να «συνωστίζονται» για να απαθανατίσουν το γεγονός. Οι εικόνες που βλέπετε είναι έξω από το Μαξίμου, εκεί όπου πάρθηκαν και οι αποφάσεις για τις κλειστές εκκλησίες.
Νομίζουμε ότι μετά από αυτό το βίντεο δε θα πρέπει να ξαναβγεί κανείς από την πολιτεία και να εξηγεί για ποιο λόγο κλείνει τις Εκλησσίες και απαγορεύει στους πιστούς ακόμη και να ανάψουν ένα κερί.
Αυτό το ατόπημα θα έχει σίγουρα προεκτάσεις, διότι πια μπορεί κανείς να σκεφθεί, ότι εδώ μιλάμε για μια κατάφορη επίθεση της πολιτείας, στην Εκκλησία,  με αφορμή τα μέτρα για τη δημόσια υγεία.
Όλοι αυτοί δηλαδή τι έκαναν,που κυνηγούσαν μια καρότσα από πίσω;  δε συναθροίστηκαν; δεν μαζεύτηκαν για ένα γεγονός; για μια ερνηνεύτρια; Βεβαίως και μαζεύτηκαν και πολύ κοντά ο ένας στον άλλον ήταν και γι αρκετή ώρα προσκαλούσαν τον κόσμο μέσα από τα μεγάφωνα με τα τραγούδια να βγει και να τους δει. Τα μεγάφωνα των Εκκλησιών που θα μετέδιδαν τις Ιερές Ακολουθίες τους πείραξαν κατά τα άλλα. Είναι το λιγότερο ντροπή και εμπαιγμός και απαιτούμε να δωθούν εξηγήσεις γιατί τελικά μόνο ο Εκκλησιασμός ήταν το μόνιμο πρόβλημά τους.
ΚΟΨΑΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ 
Χθες στο Αίγιο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων στο αυτοκίνητο που μετέφερε της εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής, προστάτιδας της πόλης. Και όλα αυτά διότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. Όπως ανέφερε μάλιστα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση επιβλήθηκαν και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά!
Για την περίπτωση της συναυλίας έχουμε να πούμε τα εξής:
Κίνηση οχήματος με περισσότερους από έναν επιβάτη πέραν του οδηγού είναι παράνομη σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ. Εξαιρέσεις δεν προβλέπονται. Οποιαδήποτε ειδική άδεια θα έπρεπε να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ (και δεν δημοσιεύτηκε). Επομένως μιλάμε για ένα παράνομο γεγονός με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και ας έσπευσε ο πρωθυπουργός να φωτογραφηθεί.

…………………………………………………….
Ο Μητσοτάκης βγήκε από το Μαξίμου για να απολαύσει την συναυλία... εν κινήσει της Αλκηστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας [εικόνες & βίντεο]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει τα τραγούδια της Αλκηστις Πρωτοψάλτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απολαμβάνει τα τραγούδια της Αλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσία κόσμου

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος!!!

Ανώνυμος είπε...

Ν' ανοίξουν άμεσα οι εκκλησίες!!

Ανώνυμος είπε...

Να μαζευθούν δημώτες της περιοχής και να μηνύσουν τον Δήμαρχο και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που παρανόμησαν, όπως κάνουν και στους Ιερείς και τους πιστούς κι όπως έκαναν και στον πολίτη με το φορτηγάκι και τον Επιτάφιο.

Να σταλεί το άρθρο στον Χαρδαλιά και να απαιτηθεί η ίδια αντιμετώπιση που επιδεικνύουν επιλεκτικά ιδιαίτερα στους Χριστιανούς.

Αν δεν το κάνει, μήνυση και στον ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται μήνυση και στον Πρωθυπουργό και στον Δήμαρχο.
Ειδάλλως, να αφεθούν ελεύθεροι οι διωκόμενοι Ιερείς και πιστοί και να αποσυρθούν οι μηνύσεις του Κράτους εις βάρους τους.

Ξεκάθαρα διώκονται οι Έλληνες πολίτες για να μαζεύουν πρόστιμα, ενώ οι εξουσιάζοντες καταπατούν τους νόμους τους όποτε θέλουν
κι ακόμη πιό ξεκάθαρα διώκονται οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Κωφός κωφό δεν άκουγε
τυφλός τυφλό οδηγούσε
κι ένας βοσκός εις το βουνό
πολλά ψάρια βοσκούσε


Γκουρβελος Παναγιωτης είπε...

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση ν' ανοίξουν τώρα οι Εκκλησίες, φυσικά με τα προβλεπόμενα αυστηρά μέτρα δημόσιας υγιεινής!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά αυτό πού βλέπω με τον Μητσοτάκη και τους λοιπούς στον δρόμο, δεν είναι συνωστιμός πατείς με πατώ σε;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ είπε...

Δηλαδή τι παραπάνω, εκτός από το μαρτύριο, πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να πειστούν και οι τελευταίοι ηλίθιοι-εάν όντως είναι τέτοιοι και δεν προσποιούνται- ότι έχει κηρυχθεί διωγμός;

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ είπε...

Εγώ αυτό που βλέπω στο video είναι ένας άνθρωπος που παρακολουθεί μόνος του στο πεζοδρόμιο την εποχούμενη τραγουδίστρια και τους πολιτικούς συντάκτες-δημοσιογράφους να σπεύδουν να πλασαριστούν γύρω από τον άνθρωπο αυτόν -και πάντως τηρώντας κάποια στοιχειώδη απόσταση- που τυγχάνει να είναι ο πρωθυπουργός της Χώρας. Αυτά από μένα που είμαι κι εγώ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ μαι μάλιστα ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Άρτος και θεάματα.
Ταΐζουν τον κόσμο κουτόχορτο μετά μουσικής και δυστυχώς ο κόσμος καταπίνει αμάσητα!

Ούτε ένας πολίτης βρέθηκε από όλους αυτούς που βλέπω στο βίντεο να πιάσει την Πρωτοψάλτη και τον Μπακογιάννη και να κράξει στον δρόμο τι γίνεται εδώ; Γιατί συνωστισμός; Τα τραγούδια στον δρόμο και οι ορχήστρες και οι συναυλίες σε ποιά περίπτωση νόμιμης μετακίνησης υπάγονται;

Σαν τα χαϊβάνια οι παρευρισκόμενοι συνωστίσθηκαν χωρίς επιπτώσεις κι αντ' αυτού τραβούσαν βίντεο και φωτό.
Ποιός φταίει;
Δεν φταίμε κι εμείς οι πολίτες;

Εγώ προεκλογικά στις Δημοτικές Εκλογές είδα στο πάρκο της γειτονιάς μου περιφερόμενο υποψήφιο με την κουστωδία του, κι ένα άτομο τους έβαλα τις φωνές για τα χάλια της Ελλάδας και που τόλμησαν να βγούνε να μαζεύουν ψήφους χωρίς να έχουν εμφανισθεί ποτέ πριν και να ενδιαφερθούν για τον Δήμο, τους έριξα τον εξάψαλμο και κατάφερα να τους τρέψω σε φυγή. Κιχ δεν μπόρεσαν να βγάλουν.
Αυτοί εκεί όλοι του βίντεο χαχανίζουν.

Ντροπή στους συμπολίτες μου που έχουν γίνει αναίσθητοι. Τους στερούν την ελευθερία τους, αδικούνται κατάφορα άλλοι συμπορλίτες τους με διώξεις και αυτοί διασκεδάζουν την παρανομία των πολιτικών και άλλων συμπρολιτών τους.

Ανώνυμος είπε...

25 Απριλίου 2020 - 8:15 μ.μ.
Οι συντάκτες και οι δημοσιογράφοι υπόκεινται στους ίδιους νόμους.
Αλλά επειδή είνα τα δημόσια φερέφωνα των πολιτικών, κάνουν ό,τι θέλουν.
Όσο για απόσταση φίλε, για δες καλύτερα το βίντεο όταν πλακώνουν πολλοί μαζί. Ούτε ένα μέτρο δεν τηρείται άνάμεσά τους.

Αν ήταν το φορτηγό με τον Επιτάφιο θα έπεφταν σαν κοράκια (όπως το έπραξαν πριν λίγες μέρες) να φάνε τον οδηγό και να σπιλώσουν την Ορθοδοξία.
Η Πρωτοψάλτη και η ορχήστρα τους, καθώς και ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος γιατί τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης και μένουν στο απυρόβλητο από πλευράς τους;

Μάθε φίλε και εσύ και όλοι, να βλέπετε καλύτερα πρόσωπα και γεγονότα και όχι την "κάποια στοιχειώδη απόσταση" πού ούτε αυτή τηρήσαν.
Καίγεται το δάσος κι εσείς ούτε το δέντρο βλέπετε που καίγεται!

Όσο για τον Πρωθυπουργό της χώρας που "τυγχάνει να είναι" , όφειλε να είναι ΝΟΜΙΜΟΣ και ΔΙΚΑΙΟΣ προς όλους τους πολίτες, που αποδεικνύεται μόνο από αυτό το βίντεο πως ΔΕΝ είναι. Και βέβαια, ήταν συνεννοημένος με Μπακογιάννη και Πρωτοψάλτη και δημοσιογράφος για το event.

Αυτή κατήντησε η κριτική μας αντίληψη...
Άιντε ξυπνήστε και στροφάρετε όλοι σας.
Ο πολύς καναπές και η τηλεόραση έχουν επιδεινώσει την αποβλάκωση.

Ανώνυμος είπε...

Το να τα γράφουμε εμείς εδώ για να βγάζουμε το άχτι μας δεν έχει νόημα. Ο ίδιος ο Μητσοτάκης φαίνεται προσπάθησε να κρατήσει κάποια προσχήματα τηρώντας απόσταση από τους γύρω του. Όμως φωτογράφοι, κόσμος πολύς, συνωστισμός πολύς φαίνονται όλα στις φωτογραφίες. Ποιός είναι ο διοργανωτής της εκδήλωσης, ποιός έδωσε άδεια; Υπάρχει κανένας νομικός να γνωρίζει τι ενέργειες μπορούν να γίνουν και να τις βάλει μπρος;

Ανώνυμος είπε...

Το άχτι μας θα το βγάζουμε εκεί που πρέπει κι αυτό θα έπρεπε να το σκεφθούν καλύτερα οι πολιτικοί που παίζουν με τα νεύρα μας, με το Σύνταγμα και με στοιχειώδεις ελευθερίες, με τα ανθρώπινα δικαιώματα και με την ισονομία και την δικαιοσύνη. Εξάλλου, δεν πειράζουμε κανέναν. Εκτός κι αν το να λέμε την άποψή μας και μάλιστα εμπεριστατωμένη είναι ποινικά κολάσιμο γιατί αφυπνίζει.
Φυσικά και θα γράψουμε με άχτι, γιατί το δίκιο θα μας πνίξει που λέει και ο λαός.
Τους χλιαρούς θα τους εμμέσει ο Θεός.


Ο ίδιος ο Μητσοτάκης το αν προσπάθησε να κρατήσει απόσταση ή όχι δεν τον δικαιολογει για την παράνομη μετακίνηση όλων αυτών ή πολλών από αυτών γύρω του ταις ευ λογίαις του, για να μην πω και για την μετακίνηση του ιδίου. Γιατί μετακινήθηκε;


Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ 9:04, είμαι ο 8:41! Μαζί σου είμαι, δεν είμαστε σε αντίθετο στρατόπεδο. Προφανώς δεν θα σου απαγορεύσω να βγάζεις το άχτι σου και καλώς το έχεις. Αυτό που λέω όμως - και απ' τη στιγμή που συμφωνούμε ότι εμφανώς υπήρξε παραβίαση των περιορισμών - είναι ότι πιο ουσιαστικό θα ήταν να αναλάβει τα περαιτέρω κάποιος νομικός που γνωρίζει τις διαδικασίες.
Γενικά οι "επίσημες" εκδηλώσεις έχουν κάποιον υπεύθυνο κατά νόμον. Απ' αυτόν ξεκινάει κανείς πρώτα, φαντάζομαι. Αν δεν ήταν "επίσημη" εκδήλωση και απλά ανέβηκαν σ' ένα φορτηγάκι κι άρχισαν να γυρνάνε, μάλλον ξεκινάμε από την τραγουδίστρια και τη μπάντα; Ε κι εδώ σταματάω γιατί δεν είμαι νομικός και δεν ξέρω τι γίνεται μετά. Αυτό λέω, δε λέω να μη μιλάμε κι εμείς μεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

«Δύο Εικόνες με διαφορετικό περιεχόμενο»
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μια μοναδική συναυλία σε φορτηγό

Αίγιο: Έκαναν περιφορά την εικόνα της Παναγίας Τρυπητής σε αγροτικό- Η αστυνομία πήρε τις πινακίδες.


Στην μεν πρώτη εικόνα βλέπουμε τον Πρωθυπουργό της χώρας να χειροκροτεί την καλλιτέχνιδα για την πρωτοβουλία της και να έχει και διάλογο μαζί της, τον οποίο διάλογο μεταφέρει και στον λογαριασμό του στο twinter .
Στη δε δεύτερη εικόνα ένας πιστός έκανε περιφορά την εικόνα της Παναγίας μας και του πήραν τις πινακίδες.
Δεν θα ερμηνεύσω τα γεγονότα, τα συμπεράσματα τα έχετε βγάλει νομίζω.
Ένα μόνο θέλω να σας πω, ως μέλος της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μην οργίζετε το Θεό γιατί εκεί που νομίζετε ότι με τα μέτρα σας μειώσατε τους θανάτους, η εγκατάλειψη του Θεού θα φέρει την τελεία καταστροφή.
Διαβάζω θα ανοίξετε κομμωτήρια, έ βέβαια είναι πιο απαραίτητα αυτά από την Θεία κοινωνία. Είσθε μέλος της επιτροπής ας ακούσουμε την γνώμη σας για το άνοιγμα των Ιερών Ναών και ας αρνηθούν τα άλλα μέλη
.
Δυστυχώς δεν έχουμε ποιμένες.
Λύκοι άρπαγες μπήκαν στο σώμα της Εκκλησίας

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα, κάτω από τραγικές συνθήκες κι αυτοί διοργανώνουν συναυλίες, χειροκροτήματα, επικοινωνιακές φιέστες για την προώθηση του "προιόντος τους" κλπ. αντί να προσευχόμαστε με ταπείνωση και συντριβή καρδιάς στον Τριαδικό Θεό μας να μας ελεήσει και να θλιβόμαστε για τους συνανθρώπους μας, για την κατάντια των αμαρτιών μας και για την αμετανοησία μας για τη δαιμονική κοινωνία που φτιάξαμε. Κακόγουστο το θέαμα ενός τεράστιου φορτηγού να περιφέρεται στους άδειους δρόμους για να άδει μόνη της μια ξεπερασμένη τραγουδίστρια και οι μη σκεπτόμενοι και μη θλιβόμενοι συμπολίτες μας να την χειροκροτούν με ενθουσιασμό. Το μόνο που μας ενοχλούσε όλο αυτόν τον καιρό και το απαγορέψαμε (!!), είναι η αγιοποιός δύναμη του Σταυρού του Κυρίου μας, της Πίστης μας, των Μυστηρίων μας , της Λατρείας μας. Η κραυγή αγανάκτησης ΑΙΣΧΟΣ δεν αρκεί για να περιγράψει την αθεράπευτη πλέον κατάπτωση του ανθρωπίνου γένους. Δανείζομαι προς προβληματισμό όλων μας τη φράση ενός αλλοδαπού ορθόδοξου ιερωμένου (f Spyridon Bailey) "είμαστε λιγότερο κακοί από τους ανθρώπους της εποχής του Nώε ; " Ο Θεός να μας λυπηθεί !

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που έγινε με την Παναγία την Τρυπητή είναι μέγα σκάνδαλο. Ντροπή για το πρόστιμο. Δεν μας έχει μείνει άλλη ελπίδα από τον Χριστό και την Παναγία.

Ο ελληνικός λαός βλέπει πόσο άδικη είναι η συμπεριφορά προς τους χριστιανούς και πώς με μια άλλη διαχείριση του προβλήματος θα μπορούσαν όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Όσοι θέλουν να ακούσουν τη μουσική τους να μπορούν όπως και όσοι επιθυμούν να πάνε στην Εκκλησία να μπορούν να πάνε.
Το βάρος πέφτει στον Αρχιεπίσκοπο και στη Σύνοδο να κάνουν αίτημα προς το ΥΠΕΠΘ και όπου αλλού χρειάζεται να ανοίξουν άμεσα οι Εκκλησίες.

Ανώνυμος είπε...

Μην χρησιμοποιείς το όνομα αυτό ανώνυμε 8:15 μμ πρωτοεμφανιζόμενε. Θα γίνει μπέρδεμα. Το χρησιμοποιώ ήδη εγώ και διαφωνώ με την στήριξη σου στις κυβερνητικές αποφάσεις.

Ελληνορθόδοξος

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή αδέλφια Χριστιανοί !
Έχουν βγει παγανιά στο διαδίκτυο οι πανικόβλητοι Συριζο(-πρεζ)αίοι και προσπαθούν να υπονομεύσουν τον Μητσοτάκη, μήπως κλείσει η "ψαλίδα" της μη αναμενόμενης τεράστιας λαϊκής απήχησής του. Έτσι, προσποιούμενοι και τους Χριστιανούς εμφανίζονται να κόπτονται για την Ορθοδοξία που στην πραγματικότητα μισούν μέχρις αηδίας, από κοινού με το Έθνος.
Ας μη γίνουμε θύματα της "εύκολης" προπαγάνδας τους !

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:15 μμ
Γράψε καλύτερα ως όνομα "Υπάλληλος της Νέας Τάξης".
Το Ελληνορθόδοξος δεν ταιριάζει!

Ανώνυμος είπε...

26 Απριλίου 2020 - 8:22 π.μ.
δεν θα το βουλώσουμε γιατί ενδεχομένως βγήκαν παγανιά οι άλλοι αντίχριστοι που κατονομάζεις κι ούτε θα ασχοληθούμε με τις "ψαλίδες" και τις ψείρες που κατεβάζει η κούτρα τους.

Εμείς θα λέμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει υπερασπιζόμενοι την Ορθοδοξία και την Πατρίδα!

Δηλαδή τι προτείνεις, για να μην "πέφτουμε στην προπαγάνδα τους" (που δεν αποδεικνύεται επειδή το λες) να μην ξεμπροστιάζουμε τα αντορθόδοξα και ανθελληνικά καμώματα των κυβερνώντων, αλλά και όλων των πολιτικών της Βουλής; Γιατί οι νόμοι που ψηφίζονται (και οι περί καραντίνας και υποχρεωτικού εμβολίου) ψηφίσθηκαν σχεδόν απ' όλα τα κόμματα!
Να σιγήσουμε και έτσι να κάνουμε την χάρη και στους πολιτικούς που θάβουν Ορθοδοξία και Ελλάδα, κι επιπλέον να μην ξυπνήσουμε συμπολίτες και αδέλφια μας που ενδεχομένως δεν έχουν σωστή ενημέρωση και εγρήγορση;

Και πού ξέρουμε αυτό που λες εσύ δεν είναι προπαγάνδα για να μην λαλούμε;

Ο Χριστιανός είναι με τον Χριστό και δεν αναμιγνύει τα χνώτα του με κανένα κόμμα.
Λέει αλήθειες και έτσι πρέπει.

Τα υπόλοιπα να τα κανονίσουν τα κόμματα μεταξύ τους. Έτσι κι αλλοιώς, όποιος μας κυβέρνησε, ειδικά οι δυό τελευταίοι, το ίδιο ανθελληνικό κι αντιχριστιανικό σχέδιο εφαρμόζουν.
Ε, όχι και να τους αφήνουμε ήσυχους.

Ανώνυμος είπε...

Τα αντίχριστα πολιτικά στοιχεία όλων των κομμάτων που έχουν καταλάβει την Βουλή των Ελλήνων,
κατήργησαν την περιφορά του Επιταφίου του Κυρίου
και την αντικατέστησαν βλάσφημα με την περιφορά της αοιδού Πρωτοψάλτη.
Αυτό είναι το επίπεδό τους.
Αδέλφια, επίτηδες το έκαναν και σε χρονική στιγμή τόσο σύντομη από την Μεγάλη Παρασκευή, για να εμπαίξουν τα θεία και να δείξουν έμμεσα στον λαό ότι μας κοροίδεύουν και ταυτόχρονα μας εξουσιάζουν.
Ποιός ξέρει σε τι σέκτες έχουν πουλήσει την ψυχή τους;

Πρέπει όλοι αυτοί να μπούνε στα κότερά τους και να μας αδειάζουν την γωνιά και να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται και να μην επιστρέψουν ποτέ!
Έχουν διαλύσει πίστη και πατρίδα!

Γιαννακίδης Ιωάννης είπε...

Αφού στο αγροτικό ήταν ο μητροπολίτης Αιγιαλείας και δεν αντέδρασε, τι να πω!!!
Τουλάχιστον να ανακοινώσει τα ονόματα των αστυνομικών...για να δούμε πώς θα τους το ανταποδώσει η Κυρία Θεοτόκος

Ανώνυμος είπε...

Κατά το λαό και οι άρχοντες

Ανώνυμος είπε...

27 Απριλίου 2020 - 3:28 μ.μ.

σε κάθε εποχή που υπήρχε διωγμός, υπήρχαν και Άγιοι, Μάρτυρες και Ομολογητές.
Σε κάθε εποχή υπήρχαν και οι αποστάτες και οι μη μετανοημένοι και αρεστοί στον Θεό.

Θα έστελνες αυτό το μήνυμα σε κάθε εποχή, ακόμη κι αν βαδίζοντας στα έσχατα η αποστασία θα μεγαλώνει περισσότερο;

Τι προτείνεις;
Επειδή δεν είμαστε αρεστοί στα μάτια του Θεού για διάφορους λόγους ο καθένας μας, να μην αντιδρούμε στον διωγμό και χωρίς εσύ μάλιστα να γνωρίζεις τι είναι ο καθένας από εμάς;

Αδελφέ,ή βρήκες λίγο χρόνο για να γράψεις αυτό το μήνυμα σε όλη αυτήν την υποκρισία που διαδραματίζεται όπως στο γεγονός του άρθρου, αλλά όχι να πεις κι εσύ ως Χριστιανός και την άλλη πλευρά του νομίσματος; Δηλαδή κατδεικνύεις την πνευματική ανεπάρκεια των Χριστιανών, και δεν διαφωνώ την έχουμε, αλλά μέχρις εδώ;

"Ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι";

Επειδή δεν είμαστε εντάξει σε πολλά που δεν κάνουμε, να μην κάνουμε ούτε αυτό που μπορούμε, δηλαδή να γαυγίσουμε τέτοιοι κοπρίτες που είμαστε, μήπως φοβηθεί ο κλέφτης; Θα είμασταν καλύτερος λαός αν σταυρώναμε τα χέρια μας και οι άρχοντες δρούνε κακώς ανενόχλητοι κι εμείς απλώς αποδεχόμαστε τις τρέλες τους περιμένοντας πότε θα βάλουμε τέλεια μετάνοια;
Εμένα δεν μου πάει η καρδιά.

Αν πάλι δεν είσαι χριστιανός και κάνεις παρατήρηση βασιζόμενος σε χριστιανική αγιοπατερική ρήση που γνωρίζεις, τότε ξέχνα αυτά που σου έγραψα, γιατί μάλλον θα πάνε στον βρόντο.

Ανώνυμος είπε...

Ενω η ΝΔ ακολουθεί χριστιανικη πολιτικη ε;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com