22 Σεπ 2019

Να εφαρμοσθούν ΠΑΡΑΥΤΑ οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά

Να εφαρμοσθούν ΠΑΡΑΥΤΑ οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά
To αμαρτωλό Υπουργείο οφείλει να εφαρμόσει ΠΑΡΑΥΤΑ την απόφαση του ΣΤΕ όπως διαλαμβάνει η σχετική συνταγματική επιταγή (άρθρο 95 παρ.5) με βάση την οποία "«η διοίκηση έχει υποχρέωση να συμμορφώνεται προς τις δικαστικές αποφάσεις. Η παράβαση της υποχρέωσης αυτής γεννά ευθύνη για κάθε αρμόδιο όργανο όπως νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης της διοίκησης».

Η εν λόγω απόφαση αποτελεί ισχυρό ράπισμα στην επηρμένη παρειά των ολετήρων της εθνικής μας Παιδείας Φίλη και Γαβρόγλου, των καιριτών πρωτουργών της εκτρωματικής μεταλλάξεως του πολύπαθου μαθήματος καθώς και των υποστηρικτών τους, ψευτοδιανοούμενων και δημοσιογραφίσκων της συμφοράς και της παρακμής. Επίσης αποτελεί δεινό κόλαφο και για το σαθρό σκεπτικό ενίων α-νόμων νομικών.
Ήλθε η ώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να απαλλαγούμε από το έκτρωμα που διδάσκονται αυτή τη στιγμή οι μαθητές μας.
Υ.Γ.1: Για μία ακόμη φορά ο μητροπολίτης Πειραιώς διέσωσε το κύρος της Εκκλησίας της Ελλάδος καταφεύγοντας στη Δικαιοσύνη εν εντιθέσει με την ηττοπαθή και συμβιβαστική στάση του αρχιεπισκόπου και άλλων μητροπολιτών και της τριμελούς εξ αρχιερέων επιτροπής που κυριολεκτικά χαντάκωσε την ιερή αυτή υπόθεση.
Υ.Γ.2: Οι διάφοροι δημοσιογραφικοί παπαγάλοι άρχισαν να γράφουν για αντιδράσεις στην απόφαση του ΣΤΕ. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορεί καμία ψευτο-ανεξάρτητη αρχή χωρίς αρχές να παρεμποδίση την εφαρμογή της μνημειώδους δικαστικής αποφάσεως. Τα κοάσματα των διαφόρων ψευτοπροοδευτικών βατράχων το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν θυμηδία και δίκαιη αγανάκτηση για την περίσσεια του θράσους που τους χαρακτηρίζει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΑ στα σκουπίδια τα βλαβερά θρησκειολογικά-πανθρησκειακά Θρησκευτικά!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com