29 Αυγ 2019

Τι κρύβει η σιωπηρή… συνάντηση του Ζάεφ με τον βασιλιά της μαριχουάνας

Τι κρύβει η σιωπηρή… συνάντηση του Ζάεφ με τον βασιλιά της μαριχουάνας | in.gr
Φωτογραφία από τη συνάντηση του Μπιγκ Μάικ (αριστερά, καπνίζει μαριχουάνα) με τον Ζόραν Ζάεφ (φωτογραφία alfa.mk)
Ο βασιλιάς της μαριχουάνας, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κάνναβης στον κόσμο, ο Μπιγκ Μάικ, ήταν προσκεκλημένος του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στη Βόρεια Μακεδονία.
Υπερδύναμη κάνναβης…
Σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Ζάεφ δεν καυχήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτήν τη συνάντησή του, αλλά το έκανε ο Μπίγκ Μάικ, ο οποίος έγραψε στο Instagram ότι η Βόρεια Μακεδονία θα μετατραπεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις κάνναβης στον κόσμο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Αλφα των Σκοπίων.
«Μόλις συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας και μιλήσαμε αρκετά για την κάνναβη. Να σας πω, αυτή η χώρα έχει τεράστιες δυνατότητες και είμαι ενθουσιασμένος να είμαι μέρος της μετατροπής της ‘Μακεδονίας’ στις πρώτες υπερδυνάμεις της Κάνναβης στην Ευρώπη», έγραψε ο Μπιγκ Μάικ στο Ινσταγκραμ.
Η βουλγάρα σύζυγος
Γεννημένος το 1960 στο Πόρτλαντ, ο Μάικλ Στραουμίτις, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Μπιγκ Μάικ, ξεκίνησε την κάνναβη από νεαρή ηλικία.
Εχει κερδίσει εκατομμύρια δολάρια μέσω της νόμιμης εταιρείας μαριχουάνας «Advanced Nutrients».
Η γυναίκα του Μπιγκ Μάικ είναι Βουλγάρα, η Τσέτσι Κρασιμίροβα. Στο προφίλ του στο Ινσταγκραμ ακολουθείται από 2,8 εκατομμύρια χρήστες και προωθεί τη μαριχουάνα και τα οφέλη της χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα μάρκετινγκ, όπως διάσημα όμορφα κορίτσια.
Οι εταιρείες κάνναβης και ο Ζάεφ
Επιδίωξή του είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων του σε διεθνές επίπεδο και ένας από τους προορισμούς του για αυτό είναι τα Σκόπια.
Στη Βόρεια Μακεδονία, οι περισσότερες εταιρείες που παράγουν κάνναβη έχουν οικογενειακή ή φιλική σχέση με τον Ζόραν Ζάεφ (η οικογένειά του έχει θερμοκήπια στη Στρώμνιτσα), γράφει η Αλφα.
Πηγή: echedoros & in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com