21 Ιαν 2019

Να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι

Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο  χημικά
Κράτος-κακούργος εναντίον των πολιτών που προσπάθησαν με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο να προστατεύσουν την πατρίδα από την κυβέρνησή της. Αυτή είναι η σύνοψη όλων όσα έλαβαν χώρα χθες στον πάνδημο ξεσηκωμό των Αθηνών υπέρ της Μακεδονίας και κατά της προδοσίας. 

Το έγκλημα εναντίον του ελληνικού έθνους συνοδεύτηκε και από ένα έγκλημα εναντίον του λαού. Εκείνοι που δίνουν εντολές στην ΕΛ.ΑΣ. σκόπιμα θέλησαν να βιαιοπραγήσουν σε βάρος των Ελλήνων που διαφωνούν με την προδοσία της Συμφωνίας των Πρεσπών, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές ή ακόμα και επιδιώκοντας την απώλεια ορισμένων.
Ο σκοπός τους ήταν απλός και διαχρονικός για κάθε τυραννική εξουσία: ο παραδειγματισμός. Ήθελαν να στείλουν το μήνυμα στους καλούς Έλληνες, τους νομοταγείς πολίτες, τους φιλήσυχους οικογενειάρχες που πήγαν να διαδηλώσουν υπέρ της Μακεδονίας μας ότι κοστίζει ακριβά να είσαι ενεργός πατριώτης.
Θέλουν να κυβερνούν με τον τρόμο και χρησιμοποιούν τη βία. Η πρόφαση πάντα θα βρεθεί - σε αυτό, άλλωστε, ειδικεύονται. Ανεβαίνουν τα σκαλιά της ισχύος με ψέματα, διαπράττουν αθλιότητες με προφάσεις και γαντζώνονται στην καρέκλα με τη βία.
Το τείχος των χημικών που ύψωσε η ΕΛ.ΑΣ. μπροστά από τη Βουλή δεν είχε ως βασικό στόχο την αποτροπή των «λίγων τραμπούκων», των οποίων κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητα, την προέλευση και την επαγγελματική... ιδιότητα, που θα «καταλάμβαναν» το Κοινοβούλιο. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν στηρίζονται από τα γεγονότα, αλλά από τον πανικό μιας δράκας εντολοδόχων ξένων και ντόπιων κύκλων που είδαν το τεράστιο πλήθος και κατάλαβαν ότι οι ημέρες τους στην εξουσία είναι μετρημένες.
Οι εντολοδότες της αστυνομικής βίας ήθελαν να πνίξουν νέους, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά με τα χημικά για να υποχρεώσουν τους Έλληνες να συμβιβαστούν με την ατιμία της Συμφωνίας των Πρεσπών και της παράδοσης της Μακεδονίας στους Σλάβους που θέλουν να σφετεριστούν την Ιστορία της.
Η μοναδική επιβεβλημένη λύση για κάθε ευνομούμενη Πολιτεία είναι η άμεση παραίτηση ή η αποπομπή των υπευθύνων των χθεσινών αθλιοτήτων. Αλλιώς, όσοι τα έπραξαν και όσοι τα διέταξαν θα τα βρουν μπροστά τους...
dimokratianews,21.01.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com