21 Ιαν 2019

Κρυμμένος ο Αρχιεπίσκοπος – Ανύπαρκτος ο Πατριάρχης

Τη σφραγίδα του στην Ιστορία άφησε το σημερινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο.
Αντιθέτως ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών απείχε κρυμμένος προφανώς για να μην τον αποδοκιμάσουν.

Ίδια στάση και ο Πατριάρχης που τηρεί σιγή ιχθύος για την Μακεδονία μας.
Ακόμα και αυτή τη στιγμή κανένας τους δεν καταδικάζει τα χημικά που ιερείς και οι οικογένειές τους εισέπνευσαν με κίνδυνο της ζωής τους.
Μόνο ο Πρωθυπουργός αποτελεί ποίμνιό τους ώστε να εξαγοράζεται η σιωπή τους από την εύνοιά του;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερή, τραγική και εξοργιστική η στάση των δύο συγκεκριμένων, ανωτέρων κληρικών.
Τα πνευματικά τους παιδιά κατέβηκαν στο "άγιο πεζοδρόμιο" για τη Μακεδονία μας και η "κάργα δημοκρατική" κυβέρνηση, αυτή η σύφιλη, αυτή η πανούκλα των αντιχρίστων και των εθνομηδενιστών που μας κάθησε στο σβέρκο λόγω των πολλών και φρικαλέων ανομιών μας, τους "υποδέχθηκε" στο Σύνταγμα, με χημικά! Και αυτοί αντί να εκτοξεύσουν μύδρους κατά των ενόχων τόσο για την προδοσία της πατρίδας όσο και για την ελεεινή στάση τους απέναντι στους διαδηλωτές εποίησαν την νήσσαν αμφότεροι σκανδαλωδώς!
Υ.Γ. Καλό θα προκύψει εάν ο επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, πρωτοσύγκελος κατά τα άλλα της αρχιεπισκοπής Αθηνών,μετριάσει λιγάκι τα χαμόγελα, τους ασπασμούς και τις αβρότητες με τον άθεο, εκκλησιομάχο και εθνοπροδότη πρωθυπουργό γιατί προκαλεί αφόρητα! Έχουν αποξενωθεί και αυτός και ο άμεσος προιστάμενός του από το ποίμνιό τους. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν υποβάλλει εδώ και πολύ καιρό τις παραιτήσεις τους. Κάθε άλλο παρά εκφράζουν με την εν γένει πολιτεία τους τη θέληση και το φρόνημα του πιστού λαού.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com