27 Ιουλ 2018

Σε παρακαλώ Κύριε!!!! Τιμώρησέ μας!!

Σχετική εικόνα
Σε παρακαλώ Κύριε!!!! Τιμώρησέ μας!!
Ώ αθάνατη Ελληνική γλώσσα!!!... εξ ιδίων χειρών μας την καταστρέψαμε!!! Και αλυσιδωτά έχουμε πάλι με τα ίδια μας τα χέρια διαλύσει τα πάντα!! Ακόμη και την Εκκλησία - Αλλά Δόξα τω Θεώ την Εκκλησία την ενυμφεύθη ο Κύριος Ιησούς Χριστός και Την Προσέχει - ακόμη και το ιερατείο ακόμη και τους Πιστούς ακόμη και την Πίστη ακόμη και τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας τα μαγαρίσαμε, τα μπερδέψαμε, ενίοτε τα κάνουμε και μαζί (Μυστήριο Γάμου και Μυστήριο Βάπτισης μαζί σε γονείς και παιδιά τους αντίστοιχα) και η Εκκλησία «οικονομεί» ξανά και ξανά… ως πότε όμως;

Και όταν ο Θεός «αναγκάζεται» να «απαντήσει» δια της φύσεως, ή αιφνιδίου θανάτου, ή πυρός, ή μαχαίρας, ή επιδρομής αλλοφύλων, πάλι εμείς και ιδιαίτερα οι ποιμένες από τον μικρότερο και αγενέστερο διάκονο έως τον ανώτερο του ιερατείου, αγρόν αγοράζουμε και δεν ομιλούμε στον λαό, δεν κρούουμε κώδωνα εγρήγορσης και μετανοίας. Πρόσφατο και οδυνηρό παράδειγμα το πυρ που Παραχώρησε ο Θεός να εξαπλωθεί με δαιμονικό μένος και να εξαϋλώσει επιλεκτικά και μαρτυρικά Ναούς του Αγίου Πνεύματος, σώματα δηλαδή συνανθρώπων μας!!! Αλλά πάλι ο Άγιος Τριαδικός Θεός ως φιλόστοργος Πατέρας φώτισε πολλούς από αυτούς να ψελλίσουν «Μνήσθητί μου Κύριε, ἕν τῃ βασιλείᾳ σου» ή «Κύριε σώσον με» και να απολαμβάνουν πλέον την πρόγευση της Βασιλείας των Ουρανών εν κόλποις Αβραάμ, γιατί ο Κύριος ακούει και ανταποκρίνεται σε εκείνους που Τον επικαλούνται.
Δείτε την υποκρισία μας!!! πόσοι ήταν οι συνάνθρωποί μας; 100-200; Ο Θεός να τους αναπαύσει όλους διότι μαρτύρησαν πραγματικά είτε δια πυρός είτε δια πνιγμού!!!.. την ίδια ώρα όμως, κάθε ημέρα κατακρεουργούμε πάλι εμείς με τα ίδια μας τα χέρια 1000 έμβρυα!!! Κάθε ημέρα 1000 έμβρυα… τα οποία ούτε να ψελλίσουν μπορούν κάτι στον Δημιουργό τους, ούτε τον χιτώνα του Βαπτίσματος φόρεσαν!!!... το ιερατείο σιωπά!!!... ή μάλλον δίνει άφεση ανερυθρίαστα και στέλνει τους ανθρώπους να Κοινωνούν του Σώματος και του Αίματος του Χριστού στον βωμό της Αγάπης όπως οι ίδιοι διεστραμμένα θεωρούν!!! Οι ίδιοι βέβαια μαλώνουν και μιλούν αγενώς σε όποιον ψελλίσει κάτι περί μετανοίας… «Ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη… ἕως πότε ἀνέξομαι ὑμῶν;» είπε τότε ο Κύριος και μάλιστα έχοντας μαθητές μπροστά Του... Τι θα λες σήμερα Κύριε έχοντας ασεβείς, απίστους, αγενείς, αγνοώντες βασικές Ιδιότητές Σου;
Ναι έχουμε άγνοια!!! Και προδίδουμε την άγνοιά μας καί περί Θεού και περί ελληνικής γλώσσας! είτε ως πιστοί, είτε ως ιερατείο (δεν δικαιολογείται το ιερατείο να μην γνωρίζει... εδώ έχει ισχύ το «και προσπεσείν τοίς οικτιρμοίς σου υπέρ των ημετέρων αμαρτημάτων, και των του λαού αγνοημάτων»).Έχουμε άγνοια όταν λέμε «δε θέλουμε Θεό Τιμωρό» , ή, «δεν είναι ο Θεός Τιμωρός»!!... Ξέρετε γιατί; Διότι υπάρχει η ὥρα (με δασεία!!! ὥρα νυκτός, εαρινή ὥρα,  ή οπώρα - φθινόπωρο δηλαδή) και η ὤρα (με ψιλή!! ὤρα ἔχον τινός, ἥ ὥραν ποιοῦμέν τινός). Η ὥρα και η ὤρα … η μία είναι η κλασική ώρα η χρονική στιγμή, ο χρόνος,.. η άλλη ὤρα είναι η φροντίδα, η μέριμνα, η περιποίηση, η ΠΡΟΝΟΙΑ, η προστασία, η περιφύλαξη, το ενδιαφέρον!!!. Φρόντισαν πριν χρόνια οι εχθροί του έθνους να εξαλείψουν τους τόνους και τα πνεύματα!!! Και σιγά σιγά και το νόημα των λέξεων να διαστρέψουν … την ίδια στιγμή, θέλουμε θυρωρό να μας φυλάει το σπίτι, θέλουμε ακταιωρό να φυλάει την ακτογραμμή μας, αλλά για Θεό Τιμωρό μην πεις θα σε στείλουν στην πυρά!!!…. Λοιπόν αδελφοί μου ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΟ ΤΙΜΩΡΟ να Περιφυλάξει την την τιμή μας, να Προνοεί για την τιμή μας, να Ενδιαφέρεται και να Μεριμνά για την Τιμή μας γιατί εμείς την καταπατήσαμε!!! Τον θέλουμε Τιμωρό να μας Προσέχει την Τιμή, να μας Φροντίζει την Τιμή, γιατί αλλιώς θα καταντήσουμε ανθρωποφάγοι…. Αν δεν γίναμε ήδη!!! Κύριε σέ παρακαλούμε Τιμώρησέ μας!!!!! συνέχισε να Περιφυλάττεις την Τιμή μας (Τιμή + ὤρα = τιμωρία!!!) τίποτα άλλο Κύριε!... Μόνο Συνέχισε να Προνοείς για μας! … Ξέρουμε και Πιστεύουμε ότι επειδή μας Αγαπάς μας Τιμωρείς, παράλληλα όμως επειδή Είσαι και Φιλεύσπλαχνος θα μας Δώσεις και την δύναμη να σηκώσουμε στους ώμους μας τον Σταυρό των οδυνών που θα Παραχωρήσεις για το καλό μας!!! Συνέχισε Κύριε!!! Μας βοηθάς να μετανοήσουμε και να έλθουμε κοντά Σου!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι η ΠΡΩΤΗ χώρα στην Ευρώπη και η ΤΡΙΤΗ χώρα παγκοσμίως, στις "νομιμοποιημένες" (από τους ανθρώπους) εκτρώσεις-δολοφονίες.

Στην Ελλάδα κατακρεουργούνται-σφαγιάζονται από τους φυσικούς γονείς-προστάτες τους, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τριακόσιες χιλιάδες (300000) αθώα και απροστάτευτα αγέννητα βρέφη, ΚΑΘΕ χρόνο.

Οι δήθεν "ευαίσθητοι, ανθρωπιστές" που αντιδρούν στον Λόγο του Θεού, (δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κ.λπ.), προφανώς δεν γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη ΝΤΡΟΠΗ, όταν μιλούν δημόσια.

Ανώνυμος είπε...

Για τα 1000 αυτά έμβρυα δεν είδα κανένα δημοσιογράφο να ολοφύρεται επί της οθόνης, ούτε κανέναν πολιτικό να αναλαμβάνει καμπάνια κατάργησης του φονικού νόμου που επιτρέπει τις αμβλώσεις.
Ο Θεός όμως θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αμετανόητους παραβάτες του νόμου του που πράττουν τη βδελυκτή αυτή αμαρτία ή όσους "συνευδοκούσιν τοις πράσσουσι". Το ακούτε μακαριώτατε Αθηνών και άγιοι Δημητριάδος, Αλεξανδρουπόλεως, Κερκύρας και Ρεθύμνης που πλειοδοτήσατε σε αγαπολογία αυτές τις ημέρες;
Παραδειγματικά θα τιμωρήσει τους δολοφόνους των ανυπεράσπιστων εμβρύων και όσους συνευδοκούν και η οποιαδήποτε αγαπολογία δεν θα ισχύσει τότε.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Θεός δεν είναι τιμωρός (ακόμα και με την ευρέως αντιληπτή έννοια), δεν είναι παιδαγωγός.
Αν δεν είναι παιδαγωγός, δεν είναι πατέρας.
Αν δεν είναι πατέρας, δεν είμαστε παιδιά Του.
Αν δεν είναι πατέρας και δεν είμαστε παιδιά Του, τότε ο Χριστός μας έχει πει ψέματα, βάζοντάς μας να λέμε το "Πάτερ ημών".

Δυστυχώς, ο πόνος είναι απαραίτητος για να κρατήσει τους ανθρώπους σε επαφή με την πραγματικότητα και μέσα στην ευσέβεια. Η χαρά φαίνεται να μας κάνει αμέσως ανόητους και άμυαλους. Λίγοι είναι αυτοί που δεν παίρνουν τα μυαλά τους αέρα όταν δεν έχουν προβλήματα. Υπάρχει βέβαια και μια κατηγορία ανθρώπων που δεν ξέρουν τι τους φταίει και λυσομανάνε σαν ανήμερα και πληγωμένα ζώα. Αυτούς δεν τους βοηθάει ούτε ο πόνος.

Όντως, ο Θεός πρέπει να μας τιμωρήσει.
Μου φαίνεται εντελώς ανόητο που αρνούνται να δεχτούν κάποιοι άνθρωποι -πόσο μάλλον ιεράρχες- ότι ο Θεός μπορεί να μας τιμωρεί με ότι παθαίνουμε. Εκτός του ότι ο Χριστός μας έχει πει ότι ούτε τρίχα μας δεν πειράζεται χωρίς την έγκρισή Του, επομένως και οι συμφορές μας ΟΛΕΣ έχουν αναπόφευκτα την δική Του "κυβερνητική σφραγίδα", είναι σαν να πιστεύουμε ότι τα κάνουμε όλα αρκετά θεάρεστα σαν λαός και επομένως δεν υπάρχει λόγος να μας τιμωρήσει ή να μας εγκαταλείψει ο Θεός. Αλλά για να δούμε:

- Πολιτική: όλοι οι υπουργοί μας είναι αντίχριστοι και μασόνοι (το φρούτο από τους καρπούς φαίνεται, δε χρειάζεται πολλή ανάλυση). Και τους ψηφίζουμε με φανατισμό και πείσμα, ενώ μας έχουν ρημάξει ήδη (και ηθικά, και πνευματικά, και οικονομικά, και εθνικά).

- Οικονομία: όλοι πουλάμε και την ψυχή μας για 20 ευρώ. Οι μόνες επιχειρήσεις που ανθίζουν είναι τα κηφηνεία, τα καζίνο, τα γήπεδα, οι ντισκοτέκ, οι παντός είδους οίκοι ανοχής, τα στέκια καλοπερασάκηδων και γενικά ότι δεν προσφέρει τίποτα καλό στην κοινωνία παρά μόνο δηλητήριο και χάσιμο χρόνου.

- Παιδεία: διδάσκουμε ανωμαλίες, ψέματα και αιρέσεις στα σχολεία. Και ακόμα και όταν δεν καταφέρουμε να τα διδάξουμε αυτά στα σχολεία, τα διδάσκουμε στα παιδιά από τις τηλεοράσεις. Οι περισσότεροι καθηγητές πανεπιστημίου είναι αντίθεοι, πουλημένοι, αμόρφωτοι και πολλές φορές ανειδίκευτοι στον κλάδο τους.

- Εξωτερική πολιτική: ανήκουμε σε κάθε συνασπισμό εθνών-δολοφόνων που έχει δημιουργηθεί.

- Πίστη: Εμείς κάναμε την Κολυμπάριο με περίσσια υπερηφάνεια, δεν έχουμε ιδέα οι περισσότεροι τι πιστεύουμε, αφήνουμε τον κάθε ανώμαλο πολιτικό ή "ιερέα" να αλλοιώνει την πίστη μας γιατί δεν μας νοιάζει. Ο "πατριάρχης" που μνημονεύουμε στις λειτουργίες μας με περίσσια ξεδιαντροπιά, άλλες φορές μοιράζει κοράνια (ξέρετε για ποιον μιλάμε), άλλες φορές χαρακτηρίζει τους Πατέρες της Εκκλησίας θύματα του "έξω από εδώ", άλλες φορές εκτελεί ταυτόχρονα και καθήκοντα ραβίνου σε εβραϊκές συναγωγές (Αθηναγόρας), και όλως τυχαίως συμβαίνει να είναι πάντα μασόνος, οικουμενιστής, λάτρης του επικατάρατου πάπα, και πράκτορας των Αμερικανών.

- Σωφροσύνη και υπευθυνότητα: ξεπουλάμε την Μακεδονία, την Κύπρο, την Β. Ήπειρο, την Θράκη, την πλεονεκτική θέση μας στα προσκυνήματα των Ιεροσολύμων, και πολλά άλλα για τα οποία έδωσαν τη ζωή τους πρόγονοί μας, για ανταλλάγματα δίχως αντίκρυσμα. Πιστεύουμε σε ηλίθιες ιδεολογίες και αγνοούμε την πραγματικότητα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μη χάσουμε μερικά ευρώ, να περνάμε καλά, να βλέπουμε ποδόσφαιρο, και παρόμοια.

- Αγάπη: σκοτώνουμε τα παιδιά μας, αφήνουμε ανθρώπους να πεθαίνουν άστεγοι στους δρόμους, είτε τρωγόμαστε αναμεταξύ μας ή δεν γνωρίζουμε καν τον άνθρωπο που μένει στην διπλανή μας πόρτα.

- Οικογένεια: Η κοινωνία κολυμπά στην πορνεία, ο γάμος είναι κάτι εθιμοτυπικό και πολλές φορές δεν γίνεται καν ή γίνεται σε δημαρχεία, κανείς δε θέλει να κάνει παιδιά και όταν αποκτούμε συχνά τα σκοτώνουμε με έκτρωση, τα διαζύγια πάνε σύννεφο και η μοναξιά και η μελαγχολία των ανθρώπων αγγίζει το κόκκινο.

- κ.α. ....

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com