20 Ιουν 2018

Ιδού η Ρόδος, ιδού το δημοψήφισμα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Το πάθος για την καρέκλα είναι πάντα ολέθριο. Καταστρέφει εκείνον που το έχει, αλλά αυτό το κακό είναι μικρό. Οποιος έχει εξουσία και λόγω της πώρωσής του με αυτήν χάνει την αξιοπρέπειά του, την ευθυκρισία του, την έξωθεν καλή μαρτυρία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύτιμο, το αξίζει και ουδείς (εκτός των οικείων του) πρόκειται να λυπηθεί για τα δεινά του εξουσιομανή.

Το μεγάλο κακό με τη φυλή των παθιασμένων με την εξουσία κυβερνώντων πέφτει πάνω στην κοινωνία. Η πολιτική που ασκούν αυτού του τύπου οι άνθρωποι επιδεινώνεται όσο μεγαλώνει η απόστασή τους από το κοινό αίσθημα. Απομονώνονται σε έναν ψεύτικο κόσμο, περίκλειστο, στεγανό, όπου δεν μπορεί να εισχωρήσει ούτε ψίθυρος από την κοινωνία που βράζει.
Ενώ οι βουλευτές που συμμετείχαν διά της ψήφου τους στη μεγάλη προδοσία δεν μπορούν να σταθούν σε καμιά γωνιά της Ελλάδας δίχως να τους αποδοκιμάσει ο λαός, ο κ. Κοτζιάς διαπιστώνει... ευαρέσκεια της κοινωνίας για την κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια.
Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ο κ. Κοτζιάς ερωτήθηκε πώς αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την ομόθυμη καταδίκη της συμφωνίας από τον λαό και εκείνος απάντησε: «Αυτή που μου λέτε είναι παλιά. Είναι τριών χρόνων. Εχω δημοσκοπήσεις και εγώ τρέχουσες. Ηταν στην αρχή μπροστά αυτοί που έχουν αμφιβολίες και τώρα προηγούνται λίγο αυτοί που είναι μαζί μας. Το ποσοστό είναι 47% με 44%». Είναι εύλογη η απορία που προκαλεί η δήθεν σιγουριά του κ. Κοτζιά για τη λαϊκή αποδοχή της συμφωνίας: αφού προηγείται στις δημοσκοπήσεις που έχει εκείνος στα χέρια του το «ΝΑΙ» στην προδοσία, γιατί δεν αποδέχεται τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος; Γιατί θελήσατε, κ. Κοτζιά, να πάτε στις Πρέσπες, σε απόσταση ασφαλείας από τους διαδηλωτές για να υπογράψετε άρον άρον την επαίσχυντη εθνική αβαρία; Ας κάνετε δημοψήφισμα, κ. Κοτζιά, για να δείτε πόσοι συμφωνούν και πόσοι διαφωνούν με την εκχώρηση της Μακεδονίας μας στο υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!
dimokratianews 20.06.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com