5 Απρ 2018

Τώρα και ορκωμοσία για άθεους νεοσύλλεκτους. Πρώτη ορκωμοσία νεοσυλλέκτων με το νέο σύστημα στην Ξάνθη


Πρώτη ορκωμοσία νεοσυλλέκτων με το νέο σύστημα στην Ξάνθη
Πρώτη ορκωμοσία νεοσυλλέκτων με το νέο σύστημα στην Ξάνθη
H πρώτη ορκωμοσία νεοσυλλέκτων με τη νέα διαδικασία κατάταξης και εκπαίδευσης σε μάχιμες μονάδες πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Πάνω από 300 άτομα, νεοσύλλεκτοι της 2018 B EΣΣΟ ορκίστηκαν ενώπιον του Διοικητή του Δ΄Σωματος Στρατού Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά.
Το τελετουργικό της ορκωμοσίας περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς όρκους για χριστιανούς, αλλόθρησκους και άθεους ενώ η προσέλευση συγγενών και φίλων των νεοσυλλέκτων ήταν αρκετά μεγάλη.
Στο Πετροχώρι μίλησε ο Διοικητής του Δ΄ΣΣ Γ. Καμπάς, ο οποίος καλωσόρισε του συγκεντρωμένους και σημείωσε ότι η εκδήλωση γίνεται με τις σκέψεις στους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Μίλησε με θετικά λόγια για το νέο τρόπο κατάταξης – που εφαρμόστηκε πιλοτικά για πρώτη φορά στο Πετροχώρι – και σημείωσε ότι αποδεικνύεται καλύτερος ενώ οι νεοσύλλεκτοι από την πρώτη μέρα αποκτούν αμεσότητα μ’ αυτό που θα κάνουν στη θητεία τους και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην οικονομική διάσταση που ευνοεί τις οικογένειες.
 xanthi2.gr -azinlikca.net

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα πανε και οι ψευτομαρτυρες του Ιεχωβα να κρατησουν οπλα και να πολεμησουν για την πατριδα η θα αφησουν τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα;
Αν δεν θελουν να κρατησουν οπλα και να πολεμησουν πρεπει να καταδικαστουν ως λυποτακται και ας αφησουν τα παραμυθια τους κατα μερος.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com