21 Απρ 2018

Είδες Έλληνα; Δεν ήθελες τον Χριστό και ξαναήρθε ο Μωάμεθ....

lathr_lesb_18_4_1.jpg
Είδες Έλληνα; Δεν ήθελες τον Χριστό και ξαναήρθε ο Μωάμεθ....
του Στρατή Ανδριώτη
Είδες Έλληνα τους μουσουλμάνους να γονατίζουν δημόσια στις πλατείες μας, να "προσεύχονται" στο θεό τους και παραξενεύτηκες; Είδες τι κάνουν επειδή πιστεύουν σ' έναν αλάχ, όπως τους είπε κάποιος Μωάμεθ; Είδες ότι γι' αυτήν την "θεωρία" κάνουν τα πάντα, ακόμα και εγκλήματα, διότι βάζουν πάνω απ' όλα την πλάνη τους;

Εσύ Έλληνα, που έχει τον Χριστό τον Αληθινό Θεό, που αποκαλύφθηκε στους ανθρώπους και διδάσκει την ΑΓΑΠΗ, την ΕΙΡΗΝΗ, την ΑΓΙΟΤΗΤΑ, τι κάνεις Έλληνα για τον Θεό μας, που Σταυρώθηκε και Αναστήθηκε για να σου χαρίσει την Αιώνια, την ατελεύτητη, την παραδεισένια ζωή;...
Τι κάνεις Έλληνα; που ούτε τον Σταυρό σου δεν ξέρεις να κάνεις; που βαριέσαι να εκκλησιαστείς καί να πας για τον Χριστό στην Εκκλησία, αλλά κάθεσαι κοιμάσαι ή στήνεσαι μαγνητισμένος στην TV, στην μπάλα, στο τάβλι, στα κόμματα που σε κοροϊδεύουν, καθώς και σε κάθε ανοησία και ανωμαλία; Και δεν φτάνουν αυτά, αλλά βρίζεις και τα θεία μόλις θιχτεί ο εγωϊσμός σου.... Εφευρίσκεις σωρεία δικαιολογιών για την αυτοεξόρησή σου από την Αλήθεια της Εκκλησίας, ότι δήθεν φταίει ο αμαρτωλός παπάς, ο ψάλτης, ο καντηλανάφτης, η κυρά Μαρίκα.... αντί να δεις τη σωρεία επιχειρημάτων για την χριστιανική πίστη.
Έλληνα, ο Θεός που πιστεύουμε είναι ο Αληθινός γι΄ αυτό και μας βάφτισαν οι γονείς μας Χριστιανούς. Άκου τι σου λένε γι' αυτόν τον Αληθινό Θεό οι Άγιοι και μην ακούς τι λένε στα καφενεία και στις βεράντες.
Ακολούθησε τον Χριστό μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία και αν κάτι σε σκανδαλίζει διόρθωσέ το. Αν δεν μπορείς, μην το επαναλαμβάνεις και εσύ, αλλά κάνε ότι σου λέει ο Χριστός, ο Αληθινός Θεός. Γιατί είδες Έλληνα; Δεν ήθελες τον Χριστό και ξαναήρθε ο Μωάμεθ, που είδαν κ' έπαθαν οι προγονοί μας για να αποτινάξουν το ζυγό της σκλαβιάς του ισλάμ, που επί 400 και πλέον έτη βασάνιζαν, εξισλάμιζαν, λεηλατούσαν, έκλεβαν καί θανάτωναν εκατομμύρια Έλληνες και μας ενοχλούν μέχρι και σήμερα. Και όλα αυτά γιατί το έλεγε ο Μωάμεθ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λόγος απλοϊκός, αλλά αληθινός. Αυτός μας αξίζει και έτι σκληρότερος. Εύγε!
Σ.Η.

Ανώνυμος είπε...

ΕΎΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ Κ ΌΠΩΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΉ...ΕΆΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΕΆΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΛΠΊΔΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ...ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ Κ ΣΤΟ ΈΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΊ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΗΣΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ Κ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΜΆΣ .!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Στρατή Ανδριώτη.

HEKTOR είπε...

Προσβάλλονται , λέει , οι μουσουλμάνοι από την έκθεση των χριστιανικών μας συμβόλων και του Σταύρου σε δημόσιους χώρους και ζητούν την κατάργηση τους .
Εμείς οι Χριστιανοί δεν προσβαλλωμεθα με αυτό τα έκτροπα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα;
Λογική Μονόπλευρη επικρατεί, ύποπτη και συνομοτικη.

Ο κόσμος άλλαξε, οι συνθήκες που επικρατούν μας είναι άγνωστες, ο λαος δεν γνωρίζει το παραμικρό και κοιμάται όρθιος αλλά το σχέδιο υποδούλωσης των εθνών δουλεύει πυρετωδώς
Και ακατάπαυστα.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com