26 Οκτ 2017

«Μπράβο στους Τρικαλινούς γονείς που επέστρεψαν τα βιβλία θρησκευτικών»

Γονείς επιστρέφουν στο Υπουργείο Παιδείας τους Φακέλους Μαθητή του μαθήματος των Θρησκευτικών - Υπόδειγμα επιστολής γονέα για επιστροφή των βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών
«Μπράβο στους Τρικαλινούς γονείς που επέστρεψαν τα βιβλία θρησκευτικών»
Πρωτοπρ. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου- Μουσικού.
Χιλιάδες γονείς σε όλο τον Ελλαδικό χώρο επέστρεψαν τα βιβλία – φακέλους του μαθήματος θρησκευτικών τόσο του δημοτικού όσο και των γυμνασίων και λυκείων. Αισιόδοξο το μήνυμά τους διότι αποδεικνύει πως δύσκολα η πατρίδα μας και οι παραδόσεις της θα γίνουν μια «αλοιφή» στο παγκόσμιο σύστημα. Ο Έλληνας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν σκύβει το κεφάλι και δεν τρώει κουτόχορτο. 

Η παιδεία σήμερα θέλει να δημιουργεί βίδες για το παγκόσμιο σύστημα. Σ’ αυτό την εξυπηρετεί και η αίρεση του οικουμενισμού που δυστυχώς προβάλλεται ύπουλα από τους φακέλλους του μαθήματος των θρησκευτικών τα οποία παρουσιάζουν όλες της θρησκείες ως ισότιμες και αληθινές.
Ένας είναι ο αληθινός θεός και άρα μια είναι η αληθινή Θρησκεία. Όλες οι άλλες θρησκείες και ο τρόπος ζωής που προβάλλουν οδηγούν στον πνευματικό θάνατο. Θα δίναμε στο παιδί μας ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο που  του επιφέρει τον σωματικό θάνατο; Μπράβο γονείς που ελέγχετε ό,τι βλάπτει την ψυχή των παιδιών σας. Δεν είναι αχαριστία προς τον αληθινό Θεό, που σταυρώθηκε για τις αμαρτίες μας και αναστήθηκε για να νικήσει τον θάνατο, να τον εξισώνουμε με τον Μωάμεθ, τον Βούδα ή διάφορους σύγχρονους γκουρού και φιλοσόφους;
Σε πολλά άρθρα μας έχουμε αναφερθεί για τους κινδύνους που εγκυμονούν για την ψυχή του ανθρώπου η γιόγκα και ο διαλογισμός. Είναι δυνατόν ένας μαθητής της γ’ ή της δ’ δημοτικού να μπορεί να φυλαχτεί από αυτούς τους πνευματικούς κινδύνους; Σύμφωνα με τις συμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (1566/1985), ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης έχει δικαίωμα και αυτό γίνεται σε όλες τις άλλες χώρες της Ευρώπης, να διδάσκεται το παιδί του αν είναι  Καθολικός Καθολικισμό, αν είναι Ορθόδοξος Ορθοδοξία, αν είναι Μωαμεθανός Μωαμεθανισμό κ.τ.λ. Αυτό απαιτούμε και εμείς από την Ελληνική Πολιτεία.
Ακόμη και το Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρο 16 παρ. 2), επιβάλλει στο Ελληνικό κράτος να προσφέρει στα παιδιά μας παιδεία η οποία θα «διακατέχεται από πίστη προς την πατρίδα και θα παρέχει τα γνήσια στοιχεία της Ορθόδοξης Χριστιανικής παράδοσης». Να γιατί όλες οι υπουργικές αποφάσεις που μετέτρεψαν το μάθημα των θρησκευτικών από ομολογιακό σε θρησκειολογικό είναι παράνομες.
Γονείς μην φοβάστε για τον τρόπο που θα βαθμολογηθούν τα παιδιά σας διότι και οι πρόσφατες οδηγίες του υπουργείου λένε πως είναι προαιρετική και δοκιμαστική η χρήση των φακέλων. Οι καθηγητές μπορούν να εξετάζουν, εάν είναι βέβαια καλοπροαίρετοι, τα παιδιά μας στην ύλη των παλαιότερων βιβλίων ή στο υλικό που αυτοί από την πείρα τους δίδαξαν στους μαθητές.
Να θέσω τώρα μερικά ερωτήματα και ας τα απαντήσει ο καθένας όπως αυτός νομίζει. Γιατί τα μέσα μαζικής ενημερώσεως με ελάχιστες εξαιρέσεις κάποιων ιστοσελίδων δεν προβάλλουν αυτό το μεγάλο κίνημα των γονέων; Γιατί, δόξα τω Θεώ, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού λίγοι διευθυντές σχολείων δέχονται πίσω τα βιβλία από τους Μωαμεθανούς πρόσφυγες με πολύ ευγένεια ενώ όταν τα επιστρέφουν οι Έλληνες πολίτες γκρινιάζουν φέρνοντας διάφορες ανούσιες και αναίτιες δικαιολογίες;
Γονείς, όσοι δεν επιστρέψατε για λόγους άγνοιας τους φακέλλους μπορείτε να βρείτε την σχετική αίτηση στο ίντερνετ στην σελίδα «Ενωμένη Ρωμιοσύνη». Στην πόλη μας μπορεί να σας δώσει ειδικές πληροφορείς ο δικηγόρος Δημοσθένης Θανάσουλας.
Είναι ηθική υποχρέωση όλων των γονέων να προστατέψουν την ψυχή των παιδιών τους, διότι οι εν λόγω φάκελοι φέρνουν γνωσιολογική και επικίνδυνη σύγχυση στην συνείδηση τους ενώ από την άλλη αποκρύπτουν επιμελημένα διδασκαλίες διάφορων θρησκειών και θρησκευτικών ομάδων που περιέχουν φανατισμό, ρατσισμό και μίσος για τους συνανθρώπους μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε ότι και ο μητροπολίτης Τρίκκης Χρυσόστομος θα επαινέσει δημοσίως, ουχί άπαξ αλλά πλειστάκις , τους στερρώς εχομένους των εθνικοθρησκευτικών μας παραδόσεων, επαινετέους Τρικαλινούς γονείς. Επίσης περιμένουμε από το συγκεκριμένο μητροπολίτη να υψώσει και αυτός στεντόρεια τη φωνή του με αφορμή την πρόσφτατη νομοθετική επιδρομή από την πλευρά της αντίχριστης, προδοτικής και εθνομηδενιστικής κυβέρνησης των ανδρεικέλων της δυσώνυμης Νέας Τάξεως που απεργάζεται το μετασχηματισμό της κοινωνίας μας σε μία άβουλη και πολτοποιημένη αγέλη διπόδων κτηνών (αδικούμε, δυστυχώς, τα ανεύθυνα και στερούμενα καταλογισμού κτήνη κατ αυτόν τον τρόπο), υποχείριο και άθυρμα των παγκοσμιοποιητών.
Υ.Γ. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στον εορτάζοντα ναό του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, προσήλθε σκανδαλωδώς, προκειμένου να εκκλησιασθεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος λίγες, σχετικά, ημέρες μετά την από της πλευράς του υπογραφή του επαισχύντου, ανηθίκου, διαστροφικού και εθνοκτόνου νομοθετήματος περί "αλλαγής φύλου". Και δεν βρέθηκε ούτε ένας (αριθμός 1) επίσκοπος να τον εγκαλέσει επί τω πρωτωφανεί τούτω ανοσιουργήματι και να του απαγορεύσει την είσοδο στο ναό.
Να του απευθύνει πεπαρρησιασμένως το "ΟΥΚ ΕΞΕΣΤΙ ΣΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΟΘΕΤΕΙΝ ΤΩ ΑΙΩΝΙΩ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΧΡΙΣΤΩ". Άπαντες εσιώπησαν. Η αποθέωση του συμβιβασμού και της δειλίας.
"Ποιμένες πολλοί διέφθειραν τον αμπελώνα μου"!
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com