29 Σεπ 2017

ΗΠΑ: Οικογένειες απομακρύνουν τα παιδιά τους από ελίτ Ακαδημία λόγω μαθήματος για τρανσέξουαλ σε 5χρονα

Σαράντα μία οικογένειες έχουν απομακρύνει 73 παιδιά από την ελίτ σχολή Rocklin Academy του Σακραμέντο στις ΗΠΑ, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της σχολής συνεχίζει να υπερασπίζεται ένα μάθημα νηπιαγωγείου για τους τρανσέξουαλ για το οποίο πολλοί γονείς λένε ότι τραυμάτισε τα 5χρονά τους και ότι οι γονείς δεν είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων.

Μία μητέρα που απομάκρυνε τον γιο της από την 6η τάξη και την κόρη της από την 3η τάξη του Rocklin Academy όπου συνέβη το περιστατικό, μίλησε και με άλλους γονείς που έχουν κάνει το ίδιο.
“Ήταν απλά το σημείο ανατροπής για τις περισσότερες οικογένειες”, δήλωσε στο LifeSiteNews, ζητώντας να μην δημοσιευθεί το όνομά της.
Μερικοί γονείς απέσυραν τα παιδιά τους “αποκλειστικά για αυτό”, ενώ άλλοι είχαν “πολλούς λόγους, αλλά ναι, αυτό ήταν μέρος του λόγου του καθενός”, είπε.
Η Elizabeth Ashford, εκπρόσωπος της Ακαδημίας Rocklin, δήλωσε ότι μόνο 29 παιδιά από 14 οικογένειες έχουν δηλώσει σε έντυπα απομάκρυνσης ότι έφυγαν από το σχολείο λόγω του μαθήματος των τρανσέξουαλ, σύμφωνα με την Washington Times.
Η διαμάχη ξέσπασε μετά από ένα μάθημα στο οποίο ένα αγόρι εμφανίστηκε με κοριτσίστικα ρούχα και επαναπαρουσιάστηκε στους συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο ως κορίτσι.
Η δασκάλα Kaelin Swaney διάβασε επίσης το βιβλίο «Είμαι τζαζ» κατά τη διάρκεια του μαθήματος, το οποίο μιλά για την τρανσέξουαλ ιδεολογία.
Πολλοί γονείς είναι αναστατωμένοι επειδή δεν τους είπαν για το μάθημα που άφησε τα παιδιά τους ενοχλημένα και φοβισμένα ότι, και αυτά, θα “αλλάξουν” στο αντίθετο φύλο.
Το σχολικό συμβούλιο της Ακαδημίας Rocklin αντιτάχθηκε ότι δεν έπρεπε να πει στους γονείς σχετικά με τα μαθήματα για την ταυτότητα φύλου, επειδή δεν ήταν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Το δίκαιο της Καλιφόρνια απαιτεί την ενημέρωση των γονέων και επιτρέπει την εξαίρεσή τους στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.
Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο ισχυρίζεται ότι η μη επιβεβαίωση της μετάβασης του πενταετούς αγοριού σε «κορίτσι» θα αφήσει ανοιχτό το θέμα σε αγωγές επειδή η Καλιφόρνια απαγορεύει τη διάκριση λόγω ταυτότητας και έκφρασης φύλου.
Στην Ελλάδα γίνονται βήματα προς αυτή την κατεύθυνση καθώς μόλις πρόσφατα κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο για νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, ενώ εκτός από την ”σεξουαλική αγωγή”, η πρώτη προσπάθεια να μπει η τρανσέξουαλ ιδεολογία μέσα στα σχολεία έγινε με την ”θεματική ενότητα” για την ταυτότητα φύλου, η οποία όμως προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com