24 Φεβ 2017

Οι καταστροφικές συνέπειες για την Ορθοδοξία της «Αγίας και Μεγάλης Συνόδου»

Αρχιμανδρίτης Παύλος Δημητρακόπουλος & Διονύσιος Μακρής
Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα "Αγαθός λόγος" της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας" πραγματοποιήθηκε επίκαιρη και αποκαλυπτική ενημέρωση από το Δημοσιογράφο και θεολόγο (εκδότη της Εφημερίδας "Στύλος της Ορθοδοξίας') κ. Διονύση Μακρή με θέμα : Οι καταστροφικές συνέπειες για την ορθοδοξία της «Αγίας και μεγάλης συνόδου» της κρήτης..Καλεσμένος και ομιλητής ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Δημητρακόπουλος ( Υπεύθυνος του γραφείου αιρέσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς) (https://www.youtube.com/watch?v=9QrbgUZ1E_o)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αποτείχιση [[ όχι όπως την νομίζει ο π. Ευθύμιος Τρικαμηνάς ]] είναι προαιρετική. Έχουν χάσει κάθε λογική 2-3 ανώνυμοι σχολιαστές στα διάφορα μπλογκ να αποκαλούν δούρειους ίππους, πονηρούληδες ή οικουμενιστές όσους δεν ακολουθούν τις απόψεις του π. Ευθύμιου Τρικαμηνά. Δεν θα τους περάσει!

Ακόμα και τον κ. Διονύσιο Μακρή αποκάλεσαν ορισμένοι αποτειχισμένοι άλλοι σαν δούρειο ίππο!!! Αν είναι δυνατόν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η διχόνοια μεταξύ των αντιοικουμενιστών που προκαλούν με την συμπεριφορά τους οι πιο θορυβώδεις αποτειχισμένοι με τις πιο ακραίες απόψεις βλάπτει.

Ανώνυμος είπε...

Είναι πονηρούλης ο ανώνυμος που δεν σταματά να συκοφαντεί σε μπλογκς τους άλλους σαν πονηρούληδες επειδή δεν συμφωνούν με την άποψη του περι υποχρεωτικής αποτείχισης και με τις απόψεις του π. Τρικαμηνά.

Απονήρευτος

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλά πονηρούλης, πολύ πονηρός είναι ο συγκεκριμένος ανώνυμος και δεν έχει τί να πει και επαναλαμβάνει συνέχεια ότι λένε οι άλλοι γι΄αυτόν. Έχει την εντύπωση πως θα μας κάνει έτσι όλους να γίνουμε αποτειχισμένοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Και για τον κ. Τσελεγγίδη και για τον π. Γεώργιο Μεταλληνό μίλησαν αποτειχισμένοι όχι με τον σεβασμό που θα έπρεπε αλλά αδικώντας τους.

Υ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com