3 Ιαν 2017

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας εν ώρα Θείας Λειτουργίας με ιεροκήρυκα έναν Μουσουλμάνο Μουφτή

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας εν ώρα Θείας Λειτουργίας με ιεροκήρυκα έναν Μουσουλμάνο Μουφτή [ΒΙΝΤΕΟ 2016]
Η καταπάτηση των ιερών Κανόνων των αγίων Οικουμενικών Συνόδων!!! Η παναίρεση του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας οδηγεί το ποίμνιο στην Κόλαση. Ας μην ακολουθήσουμε... Καταπατούνται και προδίδονται συνεχώς οι αρχές της Πίστης μας. Για μια ακόμα φορά και από τον Πατριάρχη Αντιοχείας. Ένας οικουμενιστικός συρφετός με αιρετικούς ιερείς και ιέρειες και αλλόθρησκους θρησκευτικούς ηγέτες (ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ). Μέσα στον οίκο Του Κυρίου μας εν ώρα Θείας Λειτουργίας!!! Η οργή Του Κυρίου δεν αργεί... Την προκαλούμε... 
Απόkatanixis

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραγικές καταστάσεις! Όπως τόσα άλλα κι αυτό εντάσσεται στα σημεία των καιρών που πολλαπλασιάζονται εντυπωσιακά στην εποχή μας. Αν συνεχιστεί αυτό σε μια δυό γενιές οι άνθρωποι δε θα αναγνωρίζονται,ποιός είναι χριστιανός και ποιός μουσουλμάνος! Όλοι θα ισχυρίζονται ότι πιστεύουν στον Θεό αλλά ποιόν Θεό; Θα βλέπουμε και μακάρι να μη το δω ποτέ,τζαμιά και ναοί να συλλειτουργούν μουφτίδες και αρχιερείς και να υμνούν το μέγα αρχιτέκτονα του σύμπαντος μαζί με τους μασώνους!

Ανώνυμος είπε...

Η πιο εύγλωττη απάντηση στην υπόθεση ότι αφού δεν παραθρέθηκε το Πατρ. Αντιοχείας, τότε διαφωνούν με τις αποφάσεις της Κρήτης.
Ιδού πόσο διαφωνούν. Είναι άλλοι οι λόγοι που δεν παρευρέθησαν και μόνο με θέματα πίστεως δεν έχουν κάνουν. Το ίδιο και οι ρώσοι.

Ανώνυμος είπε...

Μα αφού το Πατριαρχείο Αντιοχείας δεν συμμετείχε στην Σύνοδο των τάχα οικουμενστών στην Κρήτη και εισέπραξε επαίνους για αυτό, τώρα γιατί το κατηγορείτε???

Ανώνυμος είπε...

9.27

Έτερον εκάτερον Το πατριαρχείο Αντιοχείας εξέδωσε ανακοίνωση για τό Κολυμπάρι που αμφισβητεί και δέν αναγνωρίζει την σύνοδο του Κολυμπαρίου ως οικουμενική ,αλλά ως προσυνοδική σύσκεψη και απαιτεί την αρχή της ομοφωνίας και την συμμετοχή όλων των εκκλησίών

Ανώνυμος είπε...

Είναι τό θέαμα ανατριχιαστικό παρά τις ιδιότυπες συνθήκες της περιοχής ,δεδομένου οτι ακομα και μουσουλμάνοι σφαγιάστηκαν στόν πόλεμο Ολα αυτά θα μπορουσαν να γίνουν σε συναντήσεις τελείως διάφορες προς την ορθόδοξο λατρεία και εκτός του ναού

Χρήστος Θεόδ.Ελευθεριάδης είπε...

ανώνυμε 3:32 μ.μ. ο καρπός αυτής της συνόδου ήταν να ονομαστούν οι αιρέσεις εκκλησίες οπότε από τον καρπό καταλαβαίνουμε ότι είναι σύνοδος όχι του κολυμπαρίου αλλά σύνοδος του καλαμπουρίου.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com