21 Οκτ 2016

Λυκούργος Μαρκούδης: Τα Θρησκευτικά τα μεταλλάσσουμε. Γιατί το πάθος των ιδεοληπτικών αυτό είναι. Να μεταστρέψουν συνειδήσεις.


%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%b4%ce%b7%cf%82

Στην Ελλάδα ζούμε την ιδεοληψία της Αριστεράς
Ο Λυκούργος Μαρκούδης στο ΑΛΗΘΕΙΑ FM [09:57 – 17:08] – Απόσπασμα
Δημοσιογράφος:
.. Ακούμε κάτι πράγματα που είναι στην κυριολεξία πρωτοφανή. Δηλαδή, Γερμανική εταιρεία να έχει αναλάβει 14 αεροδρόμια στη χώρα και να ζητάει τον έλεγχο του εναέριου χώρου. Δηλαδή όταν θα βγάλει ΝΟΤΑΜ ειδοποίηση στρατιωτική η γείτονα χώρα παραδείγματος χάριν να κάνει μία στρατιωτική άσκηση, θα πρέπει να το ανακοινώσει όχι στην ΥΠΑ στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας αλλά στην Γερμανία. Όπως ξέρουμε μέχρι τώρα, πάντα ανακοινώνεται στο Κράτος που ανήκει ο εθνικός εναέριος χώρος και στην συνέχεια η ΥΠΑ πάντα ενημερώνει την Πολεμική Αεροπορία, μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ή οτιδήποτε. Τώρα θα ενημερώνουμε τη Γερμανία για να κάνουμε εμείς αεροπορικές παρεμβάσεις ή οτιδήποτε; Πού πάει το πράγμα; Είναι τόσα θέματα ανοιχτά, στην πρώτη γραμμή κι αυτά, και μας βάζουν σε μια ανησυχία ..

.. Και με τα θαλάσσια σύνορα, και με τη μετανάστευση, τη λαθρομετανάστευση θα την πούμε καλύτερα, ζήσαμε ειδικά πέρυσι στιγμές τραγικές στα νησιά, που στην κυριολεξία κόντευε να εξαφανιστεί η οικονομία των νησιών. Και τώρα βλέπουμε, λίγη ώρα πριν έρθεις, άνοιξαν πάλι τα σύνορα. Είναι τεχνητά όλα αυτά. Δεν είναι μετανάστευση προσφύγων, είναι εισαγόμενοι λαθρομετανάστες μέσα στους οποίους οι περισσότεροι είναι εγκάθετοι και το δηλώνουμε επίσημα από το ραδιόφωνο αυτό. Έχουμε στοιχεία για αυτό που λέμε, το γνωρίζουμε και ήδη έχουν ξεκινήσει σοβαρά προβλήματα τα οποία πλέον δεν μπορεί να τα κρύψει κανένας. Δημοσιεύονται και σε λίγο δεν ξέρουμε τι άλλο θα ακολουθήσει πάνω σε αυτά τα θέματα της Εθνικής Ασφάλειας. ..
Λυκούργος Μαρκούδης:
.. Εδώ πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν είναι να μας προκαλεί πλέον απορία ή ερωτηματικά γιατί συμβαίνει. Γιατί ακολουθούμε μια προδιαγεγραμμένη πορεία η οποία όμως ήταν γνωστή. Αυτό που είπες εγώ συμφωνώ εκατό τοις εκατό, ότι είναι σχέδιο, ότι είναι οργανωμένο, ότι δεν ήταν τυχαίο και ότι δεν είναι άνθρωποι πρόσφυγες που έρχονται από εμπόλεμη ζώνη, όλες αυτές οι χιλιάδες που έφτασαν στην Ελλάδα. Όποιος το πιστεύει πρώτον δεν ξέρει τι λέει, ή αν ξέρει τι λέει είναι κοινός ψεύτης και λέει ψέματα επίτηδες για να παρασύρει το λαό. Ό,τι κάνανε όλους τους προηγούμενους μήνες.
Όταν λοιπόν τα σύνορα παραμένουν σε μία χώρα ανοιχτά και πλέον έχει καταργηθεί το αδίκημα της παραβίασης εθνικών συνόρων, τότε κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει να αναρωτηθούν όλοι αυτοί που φέρουν το τεράστιο μερίδιο της ευθύνης, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στο σημείο αυτό σήμερα.
Στην πλειονότητα των κατοίκων της Ελλάδας ανήκει η μεγάλη ευθύνη. Ένα κόμμα εξελέγη με τη σημαία του διεθνισμού, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει έθνος. Ήτανε γραμμένο στα προγράμματά του, το ομολογούσαν χρόνια πριν, και έφτασαν με το ψεύτικο και κάλπικο επιχείρημα ότι θα δώσουν χρήματα στο λαό, γιατί ο λαός τελικά μόνο χρήματα ζητάει, να τους ψηφίσουν χωρίς να δουν τί λέει το πρόγραμμα. Όμως το πρόγραμμά τους οι ιδέες τους, οι απόψεις τους, είναι αυτά που ζούμε τώρα. Γι’ αυτό και που γίναν κυβέρνηση αφήσαν τα σύνορα ανοιχτά και ανεξέλεγκτα.
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ; ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ; ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ; ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ;
Και που είναι το αδίκημα της παραβίασης εθνικών συνόρων; Γιατί όταν πριν μερικούς μήνες μπήκαν με ελικόπτερο οι 8 στρατιωτικοί που συμμετείχαν, υποτίθεται, στο υποτιθέμενο πραξικόπημα της Τουρκίας, αυτούς τους συλλάβαμε και αυτή τη στιγμή κρατούνται ακόμα επειδή έγινε παραβίαση των εθνικών συνόρων; Και γιατί δεν γίνεται παραβίαση εθνικών συνόρων με τις χιλιάδες των ανωνύμων που φτάνουν καθημερινά και που όλοι δηλώνουν, γιατί έτσι έχουν κατευθυνθεί, ως πρόσφυγες ενώ δεν είναι; Γιατί;
Γιατί στη μία περίπτωση έχουμε αδίκημα και στην άλλη δεν έχουμε;
Ποια είναι η εμπόλεμη γειτονική χώρα με την Ελλάδα; Η Τουρκία; Από πότε; Η Βουλγαρία; Η Βουλγαρία που έχει χερσαία σύνορα γιατί έχει χτίσει φράχτες και δεν αφήνει κανέναν να μπει; Τα Σκόπια γιατί ύψωσαν φράχτες και δεν αφήνουν κανέναν; Μήπως όλοι αυτοί ήταν κράτη της κεντρικής Ευρώπης ξαφνικά; Γιατί αυτά είναι τα επιχειρήματα που ακούμε στην Ελλάδα από τους ιδεοληπτικούς αριστερούληδες. Αυτό ζούμε στην Ελλάδα, την ιδεοληψία της αριστεράς. Μήπως λοιπόν όλες αυτές οι χώρες κυβερνώνται από την Χρυσή Αυγή; Γιατί αυτό λένε, ότι άμα μιλάς για την Πατρίδα είσαι ακροδεξιός ή χρυσαυγίτης.
Λοιπόν ούτε ακροδεξιοί είμαστε, ούτε χρυσαυγίτες είμαστε, απλά αισθανόμαστε να ζούμε σε έναν Τόπο τον οποίον τον αγαπήσαμε έτσι όπως τον μάθαμε και κάποιοι τώρα επειδή δεν τους αρέσει, επειδή έτσι πιστεύουν -που είναι δικαίωμά τους να πιστεύουν ό,τι θέλουν- θέλουν να τον αλλάξουν. Και έχουμε ευθύνη σε αυτό πολλή και μεγάλη. Και αυτοί που έφεραν την κατάσταση στο επίπεδο που την έφεραν για να έχουμε άθεους κυβερνήτες και απάτριδες, και όλοι οι υπόλοιποι που με τη σιωπή ανέχονται τα πάντα.
Και η λύση αναμφισβήτητα δεν είναι τα όπλα, ούτε η επίθεση, ούτε η βία. Θα σου πω ποια είναι η λύση έτσι όπως είμαστε υπό τη σκέπη του Αγίου Σάββα. Γι’ αυτήν την Πατρίδα η μόνη λύση είναι η προσευχή αλλά προσευχή δεν κάνουμε. Έχουμε χρόνο για όλα τα άλλα αλλά όχι για προσευχή. Προσευχηθήκαμε για την Πατρίδα μας; Προσευχηθήκαμε γι’ αυτούς που μας κυβερνάνε είτε είναι καλοί είτε κακοί; Όχι. ..
Άκουγα νωρίτερα αυτά που μας έχει πει πολλές φορές ο π. Ανανίας, που μιλάει έτσι με μια εθνική έπαρση γι’ αυτόν τον Τόπο και σίγουρα τ’ ακούς και συγκινείσαι. Οι ήρωές μας, οι πρόγονοί μας, αγωνίστηκαν γι’ αυτόν τον Τόπο, για του Χριστού την Πίστη τη Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Ε, δεν θέλουν να το λέμε πια αυτό. Και ποιοι δεν θέλουνε; Οι ιδεοληπτικοί αριστεροί. Γιατί; Δεν τους αρέσει; Μα είναι γραμμένο στην ιστορία .. Τα λένε οι πηγές. Όχι η ιστορία της κυρίας Ρεπούση, όχι. Η ιστορία η πραγματική των πηγών. Ούτε η καινούρια ιστορία που κόβουμε κεφάλαια ή τα Θρησκευτικά που τα μεταλλάσσουμε. Γιατί το πάθος των ιδεοληπτικών αυτό είναι. Να μεταστρέψουν συνειδήσεις. Εκεί λοιπόν γίνεται ο μεγάλος πόλεμος για μία ακόμη φορά, να αλλάξουμε συνειδήσεις.
***
Απομαγνητοφώνηση Φαίη/Αβέρωφ
Δείτε εδώ το  το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com