25 Φεβ 2010

Πρόεδρος Κύπρου Δημ. Χριστόφιας :«Η επίσκεψη του Πάπα θα μας ενώσει ακόμη περισσότερο»

ΤΥΠΟΣ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημ. Χριστόφιας μιλώντας σε γιορτή Μαρωνιτών την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2010, δήλωσε ότι η «Η επίσκεψη του Πάπα θα μας ενώσει ακόμη περισσότερο». ΔΕΙΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ 5 ΚΑΙ 7.

2 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Πρόεδρος Χριστόφιας : Πρόεδρος Κύπρου Δημ. Χριστόφιας :«Η επίσκεψη του Πάπα θα μας ενώσει ακόμη περισσότερο»

Ο Αρχιεπίσκοπος των Μαρωνιτών Κύπρου για την επίσκεψη του Πάπα : Θα είναι ασφαλώς ένα μεγάλο γεγονός, ας το βιώσουμε όμως πρώτα και πάνω απ’ όλα ως ένα πνευματικό γεγονός. Εύχομαι πραγματικά η επίσκεψη του Ποντίφικα να είναι ένα σημάδι ειρήνης, συμφιλίωσης και αγάπης για όλο τον κόσμο.

Σχόλιο: Ο ένας δεν ξέρουμε ποια ένωση έχει στο μυαλό. Μάλλον, θέλει την ένωση κατά τα αριστερίστικα νεομαρξιστικά πρότυπα. Με τις τσέπες γεμάτες να κάνεις κηρύγματα πολιτικής θεολογίας.
Ο άλλος θέλει "να βιώσουμε" το σημάδι της ειρήνης, συμφιλίωσης και αγάπης, που θα φέρει στην Κύπρο η επίσκεψη του πάπα.

Δεν ξέρουμε αν το σημάδι αυτό σημαδεύει και τα κατεχόμενα. Εκεί παίζονται άλλα παιγχνίδια, με άλλη τράπουλα, άλλα σημάδια. Η τουρκιά έχει τις προτεσταντικές (αμερικανικές) πλάτες, η Ευρώπη τις παπικές και ο Τούρκος, πότε κλείνει το μάτι στον ένα, πότε στον άλλο και σπάνια γνέφει κατά τον βορρά. Όποιος δίνει τα περισσότερα.

Ο πάπας πηγαίνει για τα πνευματικά των μονοθεϊστικών θρησκειών. Τι Αλλάχ, τι Χριστός, τι Γιαχβέ; Ένας είναι ο θεός: Ο μαμωνάς, που θα τους βάλει να σφαχτούν πάλι.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Μπροστά είναι ο συμφορές μας με τον προκομμένο τον Προεδρο που έχουμε.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του για το νέο σχέδιο Ανάν που ετοιμάζουν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com