30 Νοε 2009

Η Κύπρος είναι ελληνική


Ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν θα πάψει να αντιστέκεται. Η Κύπρος είναι ελληνική! Το γράφει η ιστορία στα βιβλία, το γράφουν τα αγγεία στα μουσεία, το γράφουν κι οι πέτρες στους αγρούς.

Μετά την ανάληψη της εξουσίας από το διεθνιστικό Α.Κ.Ε.Λ., διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειες για τον αφελληνισμό της Κύπρου όχι μόνον συνεχίζονται, αλλά έχουν εντατικοποιηθεί.
Δυστυχώς, σε κάποια σημεία φαίνεται να υπάρχει ταύτιση απόψεων με τους κακούς δαίμονες του Ελληνισμού, Τούρκους και Αγγλοαμερικάνους.
Οι κυβερνώντες έχουν επιδοθεί σε μια εκστρατεία αφελληνισμού της Κύπρου, με την αλλαγή των βιβλίων της ιστορίας και την μεθοδευμένη κατάργηση της ελληνοκεντρικής παιδείας μέσω μιας ύποπτης εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.
Στόχος τους, να "ανακαλυφθεί" το νέο έθνος των Κυπρίων, έχουν δε την ψευδαίσθηση ότι μ’ αυτό τον τρόπο η "λύση" που επιδιώκουν έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει και να λειτουργήσει.
Οι θιασώτες του αφελληνισμού δεν παρέλειψαν δηλαδή, να κάνουν την απαραίτητη προεργασία. Άλλωστε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας φρόντισε αρκετές φορές σε δηλώσεις του, να τονίσει ότι «… θα πρέπει να το χωνέψουμε ότι η Κύπρος δεν θα κυβερνάται από τους Έλληνες».
Η τελευταία "προσφορά" που έκανε για να βοηθήσει τον "σύντροφο Ταλάτ", της εκ περιτροπής προεδρίας με σταθμισμένες ψήφους είναι απόδειξη ότι ένιωσε ότι είχε επιτέλους προετοιμαστεί αρκετά το έδαφος για την προαναγγελθείσα "χώνεψη" (από μέρους μας) της εκ περιτροπής προεδρίας (βασικά του γεγονότος ότι η Κύπρος θα κυβερνάται από Τούρκους).
Τα όσα τραγελαφικά βιώσαμε πρόσφατα με την καταγγελία του Α.Π.Ο.Ε.Λ. στην ΟΥΕΦΑ για τις ελληνικές σημαίες στον αγώνα με την ΠΟΡΤΟ δεν είναι άσχετα με τα πιο πάνω (την αναληφθείσα προσπάθεια αφελληνισμού της Κύπρου). Θα πρέπει οι πάντες να αντιληφθούν ότι τέτοια λάθη (δήθεν από άγνοια) δεν γίνονται. Κάποιοι σκέφτηκαν αυτό το "κόλπο" για να μετρήσουν αντιδράσεις.
Γιατί είναι φανερό πως εκτιμούν ότι η εθνικοφροσύνη των Ελλήνων της Κύπρου στέκεται εμπόδιο στην προώθηση των ύπουλων σχεδίων που έχουν εκπονήσει για να καταστρέψουν την Κύπρο (εξυπηρετώντας τουρκικά και αγγλοαμερικανικά συμφέροντα).
Εκτιμούν ότι εθνικά σωματεία όπως ο Α.Π.Ο.Ε.Λ. στέκονται εμπόδιο στα σχέδια των εχθρών της Κύπρου και πρέπει να πληγούν για να εκλείψουν τα όποια προπύργια ελληνικής αντίστασης. Έχουν δυστυχώς συμμάχους εντός των τειχών στις επιδιώξεις τους αυτές. Δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας μας αυτά.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιοι με τετράγωνη λογική (την ψυχρή λογική της επιβολής της θέλησης του ισχυρού) επιδιώκουν να απονευρώσουν εθνικά, σταδιακά και με μέθοδο, τους Έλληνες της Κύπρου. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι συνομιλίες για εξεύρεση "λύσης" Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας (η οποία καθιστά την ελληνική πλειοψηφία του 82% σε ισότιμο συνέταιρο της τουρκικής μειοψηφίας του 18% και μετατρέπει την Ελληνική Κύπρο σε συνεταιρικό κράτος με τους Τούρκους), φρονούν ότι θα πετύχουν πολλά εάν πλήξουν τα "εθνικά αποθέματα" των Ελλήνων Κυπρίων.
Σκέφτηκαν ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ενεργοποιήσουν (εκ νέου) αυτή την ανίερη προσπάθεια αφελληνισμού των "ιθαγενών", είναι να διωχθεί η ελληνική σημαία.
Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθούν οι κυβερνώντες (και άλλοι συνοδοιπόροι τους στην φρούδα επιδίωξή τους για "λύση" Δ.Δ.Ο.) ότι αυτή η συμπόρευσή τους με τα ξένα συμφέροντα θα αποβεί μοιραία για τον Κυπριακό Ελληνισμό;
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι ο προτεινόμενος αυτός αφελληνισμός της Κύπρου, που προωθείται μανιωδώς από τους Αγγλοαμερικάνους, αποτελειώνει τον Κυπριακό Ελληνισμό και επαναφέρει στην Κύπρο την τουρκοκρατία;Ας το βάλουν όμως όλοι καλά στο μυαλό τους:
Ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν θα πάψει να αντιστέκεται. Η Κύπρος είναι Ελληνική!
Το γράφει η ιστορία στα βιβλία, το γράφουν τα αγγεία στα μουσεία, το γράφουν κι οι πέτρες στους αγρούς.
Παρά τις σατανικές μεθοδεύσεις τους, με τα σχέδια Ανάν τους, παρά την πλύση εγκεφάλου που επιχειρείται με τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε
., παρά τους "πιασμένους" της ΟΥΕΦΑ και των Βρυξελών, η καρδιά, ο νους μας, το αίμα που ρέει στις φλέβες μας, τα κόκαλά μας, παραμένουν προς πείσμα τους ελληνικά.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Πηγή:«ΑΛΗΘΕΙΑ» -
Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

3 σχόλια:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Άλλωστε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας φρόντισε αρκετές φορές σε δηλώσεις του, να τονίσει ότι «… θα πρέπει να το χωνέψουμε ότι η Κύπρος δεν θα κυβερνάται από τους Έλληνες»".

Μπράβο του! Και πάλι, μπράβο του!! Η Κύπρος δεν θα κυβερνάται από Έλληνες!!!

Τι να έχει άραγε μέσα στο κεφάλι του ο Χριστόφιας; Μήπως θα ήταν καλύτερο να διαγράψουμε το όνομα της Κύπρου και των Κυπρίων και να τους βγάλουμε στην αγορά ονομάτων και ταυτοτήτων αλα "ματσεντόνια";
Μάλλον αυτό έχει. Ναι, ναι, είναι σίγουρο. Ούτε Έλληνες (82%), ούτε Τούρκοι (18% από επίσημη Αγγλική απογραφή του 1953 παρακαλώ). Πολίτες του πλανήτη γη θα ονομαστούν - στην πολιτεία χψω της γης - και ο Χριστόφιας θα είναι ο πνευματικός πατέρας! "Ο νονός", και δεν έχει σημασία, αν στο κινηματογραφικό έργο πρωταγωνιστούσε ο Μάρλον Μπράντο. Μαφία εκεί, πολιτική Μαφία στην Κύπρο και όλα πάνε όπως θέλει ο ελευθεροτεκτονισμός (σ.σ ανθεί στην Κύπρο και στο μυαλό του Χριστόφια).

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει για φίλο του "σύντροφου" Χριστόφια αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μασώνος.

Εκείνο που είναι δεν είναι άλλο από ένας κομμούναρος διεθνιστής που μισεί τον Ελληνικό χαρακτήρα της Κύπρου.

Το κόμμα του το ΑΚΕΛ το δημιούργησαν οι Βρεττανοί αποικιοκράτες με μοναδικό στόχο να πολεμήσει το ενωτικό αγώνα των Κυπρίων.

Θα δυσκολευτεί πάντως "λιγουλάκι" ο σύντροφος να αφελληνίσει την Κύπρο. Οι Αχαιοί εποίκησαν την Κύπρο το 2100 ή κατά άλλους από το 2300 π. Χ..

Εύκολο είναι για τα συντρόφια να διαγράψουν μια ιστορία τριών και βάλε χιλιετηρίδων;

siatis είπε...

σαν ουδετερος πολιτικα ασχολουμαι με μπλογκ τα οποιαειναι αντιπολιτευτικα.καταρχην φαινεται οτι δεν χωνεψε κανενας την εκλογη ενος αριστερου.λες και εφκηκε απο μονος του.τον ψηφισε το ακελ πολλοι απο δηκο εδεκ οικολογοι ακομα και δησυ.θυμαμαι πριν να βγει ακουονταν καποιοι ηλιθιοι αγραμματοι να λενε οτι θα κανει κομμουνισμο.προκειται για παιδακια τα οποια δεν εχουν εγκεφαλο γιατι τον αλλαξε η πλυση εγκεφαλου απο καποιους μεγαλυτερους.βγηκε ο χριστοφιας και ειναι πιο καπιταλιστης απο τους αλλους αφου εφααν τον η αντιπολιτευση να τα δωκει στους μεγαλοκαρχαριες.τωρα εχουν σαν προφαση το κυπριακο στο οποιο δεν επιθυμουν λυση.αστε τον ανθρωπο να καμει οτι του διδαξε η σπουδη του και μετα εσεις θα ψηφισετε σιορ.ποση κακια?εμετανιωσα που δεν τον ψηφισα.ποτε ξανα δεν ειδα να γινονται τοσα εργα απο κυβερνηση.τουτα ομως δεν τα βλεπουν.παρακαλω το θεο να ξαναφκει προεδρος.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com