16 Μαΐ 2009

Κατά των εκτρώσεων η πλειοψηφία των Αμερικανών. Εκτρώσεις και Σεξουαλική Αγωγή .


Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»(15.05.09) δημοσιεύει σφυγμομέτρηση σύμφωνα με την οποία « το 51% των Αμερικανών δεν υποστηρίζουν τις εκτρώσεις, ενώ ένα ποσοστό 41% τις υποστηρίζει, για πρώτη φορά από το 1995, εποχή κατά την οποία η εταιρεία Gallup άρχισε να ερευνά το θέμα αυτό.
«Υπάρχει μια διαφοροποίηση σημαντική στην έρευνα αυτή, σε σχέση με μια αντίστοιχη πέρσι, όπου το 50% των ερωτηθέντων τάσσονταν υπέρ και το 44% κατά» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Gallup που πραγματοποίησε σε 1.015 ενήλικες από τις 7 έως τις 10 Μαίου.
Για παράδειγμα, τώρα το 23% θεωρεί ότι η έκτρωση είναι παράνομη έτσι κι αλλιώς ενώ πέρσι το ποσοστό ήταν 17%, τώρα το 37% υποστηρίζει την έκτρωση σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις υγείας, ενώ πέρσι το ποσοστό ήταν 40%, τώρα μόνο το 22% πιστεύει ότι είναι νόμιμη στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ενώ πέρσι ήταν 28% ».
Στην Ελλάδα θέλουν να εισάγουν από το δημοτικό σχολείο τη Σεξουαλική αγωγή με το αιτιολογικό ότι θα αποφευχθούν οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά και οι έξαρση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Ποια είναι όμως η κατάσταση στις
Η.Π.Α. μετά από χρόνια Σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία; Το μάθημα συνέβαλε αποφασιστικά στη σεξουαλική αποχαλίνωση των νέων, στην οργάνωση μικρών συμμοριών με σεξουαλικούς δεσμούς, την αύξηση των εγκύων μαθητριών, των αφροδισίων νοσημά­των και της παιδικής εγκληματικότητας.Σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Υγείας, οι Η.Π.Α. κατέχουν τη δεύτερη θέση, μετά τη Σουη­δία, στα κρούσματα βλενόρροιας.
Δείτε και:
ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com