22 Απρ 2009

Η Εφημερίδα «Παρόν» για το μάθημα των Θρησκευτικών και ένα… σχόλιο.


Το 67,4% θέλει να είναι υποχρεωτικό το μάθημα των Θρησκευτικών

Γκάλοπ - κόλαφος για εκείνους τους «προοδευτικούς» που θέλουν να ξηλώσουν και την Εκκλησία

ΑΚΛΟΝΗΤΟ παραμένει το θρησκευτικό συναίσθημα μεταξύ των Ελλήνων παρά τις συνεχείς «επιθέσεις» των γνωστών «προοδευτικών», αλλά και τις επικρίσεις μερίδας διανοουμένων σε βάρος της Εκκλησίας.
Αποκαλυπτικά ήταν
τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της GPO που παρουσίασε το Mega (εκπομπή «Ανατροπή») την περασμένη Δευτέρα: Ποσοστό της τάξης του 91% πιστεύει ότι υπάρχει Θεός, σε πείσμα όλων όσοι υποστηρίζουν ότι μεγάλο ποσοστό αμφισβητεί την ύπαρξή του, ενώ εξαιρετικά υψηλό είναι επίσης το ποσοστό των ανθρώπων που πηγαίνει τακτικά στην Εκκλησία.
Παράλληλα, σε άλλη ερώτηση αν πρέπει το μάθημα των Θρησκευτικών να είναι υποχρεωτικό στα σχολεία το 67,4% απαντά κατηγορηματικά «ναι» και μόλις το 31,4% λέει «όχι».
Το αποτέλεσμα αυτό έρχεται σε πλήρη αντίφαση με την «απαίτηση» κομμάτων και φορέων, που ζητούν το μάθημα να είναι προαιρετικό.
Πηγή: «Παρόν»

Και ένα σχόλιο……

Έχουν περάσει σχεδόν δεκαπέντε μήνες από την ημέρα που έφυγε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και ακόμη πολλοί δεν λένε να τον ξεχάσουν. Όχι φυσικά ο πιστός λαός κάθε ηλικίας, που τον αγαπά και τον επισκέπτεται συχνά το Α΄ Κοιμητήριο για να αφήσει ένα μπουκέτο λουλούδια. Μιλάμε για τους γνωστούς πολέμιούς του (Ν. Σηφουνάκης,Ν.Μπίστης κ.α.)και κάποιους ψευδοπροοδευτικούς δήθεν αριστερούς που δεν έχασαν ευκαιρία και βγήκαν σε τηλεοπτική εκπομπή μεγαλοβδομαδιάτικα και δεν τον άφησαν στην ησυχία του. Τόσο πολύ τους ενοχλεί πια ακόμη και νεκρός; Γιατί αυτό το απίστευτο μένος; Εκτός αν τους έχει μείνει το απωθημένο και βρήκαν ευκαιρία τώρα που δεν έχουν αντίλογο.
Πηγή:«Παρόν»
Δείτε και:
Θρησκευτικά:Υποχρεωτικά τα θέλει η πλειοψηφία του λαού .
Ο Ελληνικός Λαός αντίθετος στην ισοπέδωση των πάντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com