10 Σεπ 2024

Ο Μητρ. Δράμας Δωρόθεος απηύθυνε χαιρετισμό σε φεστιβάλ ταινιών που προωθεί την τρανς ατζέντα.

 

 

σ.σ. Δεν έχει τέλος αυτός ο πάτος. Τούτη την φορά ίσως να βλέπουμε το χειρότερο που έχουμε δει έως τώρα. 

 Ο Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος (Πάπαρης) απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή λήξης του Διεθνούς φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας. (Drama International Short Film Festival), τον οποίον μάλιστα ανέβασε και στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως! 

 Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο έχει εξελιχθεί σε άρμα της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας. Δείτε τις ταινίες που βραβεύτηκαν και στην συνέχεια δείτε τον χαιρετισμό του μητροπολίτη, ο οποίος προσπαθεί να γεφυρώσει τα αγεφύρωτα και να βάλει τον αγιασμό μαζί με το δηλητήριο. Άθλιες, ανείπωτες οι μέρες που ζούμε. Ο Θεός να μας δίνει μετάνοια και φώτιση να κρατηθούμε κοντά Του.

Πηγή dramafestival.gr


Πηγή Ρομφαία

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

2 σχόλια:

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Ένας ακόμη προοδευτικός νεοταξίτης της σειράς, καθώς φαίνεται, που ακολουθεί "του ΚΑΙΡΟΥ τ΄ αλλάματα που αναπαημό δεν έχουν"...

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Εδώ και πολύ καιρό, με τα όσα κάνουν οι δεσποτάδες, παραδόξως, δεν αποκλίνουν ούτε "ιώτα έν" από τον νόμο του Θεού. Και ενώ συγχρωτίζονται με πολλή άνεση με τα κοσμικά δρώμενα, φιλόχριστα και αντίχριστα, ηθικά και ανήθικα, ευσεβή και ασεβή, κατά φύσιν και παρά φύσιν, φιλάνθρωπα και αφιλάνθρωπα, πουθενά δεν πέφτουν έξω! Όλα τα βολεύουν και είναι "ευλογημένα" γι' αυτούς και δίνουν την ευχή τους, την ευχή του Χριστού δηλαδή, με πολλή άνεση ακόμη και στον Εξαποδώ! Εύγε τους! Αφού ξέρουν να εφαρμόζουν το Ευαγγέλιο και να το διδάσκουν λόγω και έργω, σύμφωνα με την παράδοση των αγίων και αφού φαίνεται το σώμα της Εκκλησίας να λάμπει μέσα σ' αυτόν τον όμορφο κόσμο ως "ο λύχνος επί την λυχνίαν" και να δίνει το μήνυμα της σωτηρίας, λοιπόν, "απόκειται αυτοίς ο της δικαιοσύνης στέφανος"! Δεν πιάνονται! Δεν παίζονται! Και οι αιτιάσεις ατελείωτες και επουδενί αμφισβητήσιμες!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com