28 Δεκ 2022

Πώς καταστρέφεται η ελληνική νεολαία

Η φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ιλιον από συνομηλίκους του αποτελεί έναν δείκτη που φανερώνει το επίπεδο της νοσηρότητας της ελληνικής κοινωνίας και την επαπειλούμενη καταστροφή της νεολαίας μας. Οι δράστες αφενός θεωρούσαν ότι «όλοι τα κάνουν αυτά» και αφετέρου ένιωθαν τόσο άνετα με τη νοσηρή νοοτροπία και τις πρακτικές τους ώστε αναρτούσαν στο ίντερνετ φωτογραφίες κρατώντας περίστροφα και τσιγαριλίκια με χασίς.

Τι φανερώνουν όλα τούτα τα μέχρι πρότινος αδιανόητα; Ότι τα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς επίβλεψη, έχοντας ως βασικούς «παιδαγωγούς» την τηλεόραση, διάφορες ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντιμετωπίζουν σαν ινδάλματα ανεκδιήγητες, διαταραγμένες προσωπικότητες που εκφράζουν μουσικές υποκουλτούρες, όπως η αποκαλούμενη «τραπ» – ένα είδος που εγκωμιάζει κάθε τύπου εγκληματική συμπεριφορά, το εμπόριο και τη χρήση ναρκωτικών, τις πάσης φύσεως καταχρήσεις, την εκπόρνευση και την άσκηση βίας σε βάρος των γυναικών κ.ά.

Κάθε χώρα εχθρική προς την Ελλάδα θα θεωρούσε ιδανική εξέλιξη την παρακμή μας. Εφόσον τα πρόσωπα αλλά και το ίδιο το κράτος έχουν επιτρέψει να συμβαίνουν όλα αυτά σε βάρος των νέων μας, οι εχθροί της Ελλάδας δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά μέχρι να επιτευχθεί η ολοκληρωτική καταστροφή μας.

Φυσικά, η εστία της συλλογικής νόσου είναι το κάκιστο παράδειγμα που δίνει στην κοινωνία η άρχουσα τάξη της χώρας, σε συνδυασμό με το προβληματικό εκπαιδευτικό σύστημα και την επίθεση που δέχονται από την κυρίαρχη ιδεολογία ο θεσμός της οικογένειας και το σύνολο των παραδοσιακών αξιών.

Όμως, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν όλα τα παραπάνω, καλό είναι να ξεκινήσει η προσπάθεια ανάκαμψης από την άτεγκτη εφαρμογή του νόμου σε όλους όσοι σαπίζουν την κοινωνία και αδικοπραγούν σε βάρος των συνανθρώπων τους.

Όσοι δεν νιώθουν σεβασμό και αγάπη για τον πλησίον τους πρέπει να αποθαρρυνθούν να αυθαιρετήσουν. Κι ο καλύτερος τρόπος για να αποθαρρυνθούν είναι ο φόβος του κολασμού.

Ο νόμος είναι το καλύτερο φάρμακο για τη σήψη που προκαλεί η ανομία και το ιδανικό φρένο για μια κοινωνία που κατρακυλά στην άβυσσο.

dimokratia,28|12|2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com