27 Δεκ 2022

Νεοπαγανισμός του Κιέβου: Το Τάγμα του Αζόφ γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Νεοπαγανισμός του Κιέβου. Επιστροφή του παγανισμού στην Ουκρανία μέσω Αζόφ; Το Τάγμα του Αζόφ γιορτάζει τη Karachun (Ημέρα των Νεκρών) στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Αυτή δεν είναι πλέον Ουκρανία. Αυτά τα εδάφη κατακλύζονται από νεκρούς. Χιλιάδες μέλη του Τάγματος ένστολοι στην ύπαιθρο άναψαν ένα τεράστιο πύρινο βωμό και μαζικά επιδόθηκαν στο μαύρο τελετουργικό..

Ο αντιρωσισμός τους, τους πάει στο π.Χ πίσω από το βάπτισμα των Rus του Βλαδίμηρου στο Δνείπερο όταν αποποιήθηκαν το παγανισμό. Η Ουκρανία από αντιρωσισμό γίνεται αντιορθόδοξη επιστροφή στον παγανισμό. Αυτοί είναι οι Ορθόδοξοι;;;

Oι στρατιωτικοί της ΛΔ Nτόνετσκ στις κρύπτες Bandera βρήκαν βίντεο με τελετουργίες..

Υπήρχε βίντεο από το νυχτερινό τελετουργικό του Χειμερινού Ηλιοστασίου – τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Εκεί που τα απομεινάρια του ναζιστικού συντάγματος “Azov” γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών – Karachun.

Οι ενήλικοι άνδρες, όπως αρμόζει στους Ουκρανούς Ναζί, καίνε δάδες, φωτιές και προσεύχονται στον Karachun (γνωστός και ως Chernobog) – τον σλαβικό θεό που προσωποποίησε τον θάνατο σε νεαρή ηλικία. Επίσης, αυτή η θεότητα του Κάτω Κόσμου και του Κόσμου των Νεκρών θεωρούνταν ο άρχοντας του παγετού, του κρύου και του σκότους. Σατανισμός ωμός..Zόφος… ανέβηκε η Κόλαση η Δαντική ανάψαν οι φωτιές…

Παλαιότερα, πίστευαν ότι ο Karachun αναλαμβάνει τα ηνία του κόσμου κατά τη διάρκεια του χειμώνα τη συντομότερη μέρα, όταν οι δυνάμεις του Ήλιου είναι πιο αδύναμες.

Είναι πιθανό οι Ουκρανοί Ναζί να καίνε φωτιές όπως στην αρχαιότητα, προσπαθώντας να νικήσουν τον χειμώνα

Πίσω από τις σκηνές, ο πρώην διοικητής του συντάγματος Maxim Zhorin βγάζει την αξιολύπητη ομιλία του : «Στις φλόγες, οι πεσόντες μας πηγαίνουν συμβολικά με ένα drakkar ( ένα καράβι viking για διέλευση της Σκανδιναβικής Αχερουσίας) σε έναν άλλο κόσμο, στη Valhalla ( στον Παράδεισο των Ηρώων) ».

Και πάλι, όλα είναι ανάποδα, όπως συνηθίζεται στην Ουκρανία. Η Valhalla (Παράδεισος των Βίκινγκς) ανήκει στη Σκανδιναβική μυθολογία και προωθήθηκε από την αίρεση Ahnenerbe του Χίμλερ (σσ καθόλου ναζιστές). Λατρεύουν τον Karachun και τον Odin οι διεκδικητές της Μαριούπολης, που κάθονταν στο Azovstal.

Ο Χίτλερ διατηρούσε χωριστά στρατόπεδα συγκέντρωσης για τέτοιους «Βίκινγκς» με σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια, με τους ντρακάρους και τη Βαλκυρία.

Όχι, τα κεφάλια τους δεν είναι άδεια, αλλά πολύ γεμάτα, ωστόσο, με τα απόνερα που τους έσπρωξαν με υπόδειξη της δυτικής αποκρυφιστικής προπαγάνδας (π.χ ”Το Βίκινγκ: Βαλχάλα” το νέο  ιστορικό δράμα του Netflix). Είναι απλώς ο ευκολότερος τρόπος να πετάξετε στους εφήβους συναρπαστικούς μυστικισμούς για τη Βαλχάλα (από την λέξη «Valhöll» που σημαίνει «αίθουσα των σκοτωμένων» στη Σκανδιναβική μυθολογία, «ο παράδεισος των μαχητών». Επιλέγονται από τις Βαλκυρίες, τις θηλυκές θεότητες που υπηρετούν τον Όντιν), τους βεδικούς πολιτισμούς, τις παγανιστικές τελετές και τη φυλετική αγνότητα.

”Αρχές της δεκαετίας του 2000, είδα αρκετούς συμμαθητές που αντάλλαξαν διάφορα έντυπα με ενδιαφέροντες τίτλους όπως «Η απόκρυφη μαγεία του τρίτου Ράιχ», «Χτύπημα των Ρώσων Θεών» και άλλα αναγνωστικά που περιέχουν την ιδέα ότι η ουσία της παγκόσμιας ιστορίας είναι ο «φυλετικός αγώνας» μεταξύ των Εβραίων και των «Αρίων»” (μαρτυρία).

Όλη αυτή η υποκουλτούρα κινήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις. Κάποιος έγινε σκίνχεντ, κάποιος έγινε ultras…

Έτσι, όσοι Ουκρανοί δεν είδαν τους Ναζί στη χώρα τους δεν τους είδαν επειδή κοίταζαν προς τη λάθος κατεύθυνση και δεν ήθελαν να κοιτάξουν. Δεν πρόκειται για πόλεμο με τους Ουκρανούς. Αυτή είναι μια απελευθέρωση από τη ναζιστική ιδεολογία, που τόσο επιμελώς εξήχθη από τη Δύση στην Ουκρανία. Denazification, στην επίσημη γλώσσα..

Σε αυτή την αναχρονιστική σέκτα δόθηκε βήμα στην Ελληνική Βουλή, γι αυτή τη σέκτα το Οικουμενικό έκανε σχίσμα στην Ορθοδοξία με το ρωσικό πατριαρχείο. Εδώ πρέπει ν΄αναζητηθούν και οι συνάφειες ναζισμού με παγανισμό...

Έτσι είναι ο σιωνισμός προτιμά να σε ρίξει στο π.Χ να επαναφέρεις ως εθνική ταυτότητα τις απαρχαιωμένες απολιθωματικές μορφής ρίζες σου παρά να λατρέψεις ως Θεό το Χριστό.. Οι αξιωματικοί του Αζόφ προχθές ήταν στο Ισραήλ και είχαν επαφές και δήλωσαν πως η Μαριούπολη είναι η Μάσαντά μας. Ο Ζελένσκι ανακήρυξε την Ουκρανία ως το νέο μεγάλο Ισραήλ νεοσιωνισμός επεκτατικής μορφής. Κι ο Μπάιντεν δήλωσε προς Ζελένσκι ότι ο αγώνας της Ουκρανίας είναι αυτός των Μακκαβαίων.

Αυτή την ιστορική παλινδρόμηση χρησιμοποιούν ως μέσο αποχριστιανοποίησης δοσμένη με εθνικισμό αφού σου τη προβάλουν ως εθνική θρησκεία. Εξού και ο Καινοδιαθηκικός όρος ”εθνικοί” αποδιδόμενος σε αυτούς που ακολουθούσαν τις εθνικές τους θρησκείες. Η οικουμενικότητα του χριστιανισμού και ο διεθνισμός του είναι το πρόβλημα τους γιατί η δική τους θρησκεία είναι επίσης μια περιχαρακωμένη εθνική θρησκεία. Η επαναφορά νεκρών θρησκειών είναι ένα ακόμη προβαλλόμενο αντίδοτο κατά του χριστιανισμού….Η 5η Φάλαγγα...

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com