20 Μαΐ 2022

Παράνομο τζαμί με υπογραφή Πακιστάν «κάτω από την μύτη» του Τάκη Θεοδωρικάκου

Το χρηματοδότησε ιμάμης ο οποίος ελέγχεται για τις ακραίες θέσεις του

Αδιανόητη είναι η έκταση της ανομίας που εξακολουθεί να δυναστεύει τους πολίτες αυτής της χώρας. Και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπνώττει. Δεν μιλάμε μόνον για την κοινή εγκληματικότητα, την τρομοκρατία, τις συμμορίες. Συμβαίνουν και άλλα.

Αλωνίζουν ασύδοτοι, γνωστής προέλευσης μουσουλμάνοι που υπονομεύουν την σταθερότητα της κοινωνίας μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών. Αλλά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κωφεύει στις σχετικές καταγγελίες. Παράνομα τζαμιά, χρηματοδοτούμενα από το εξωτερικό, συνεχίζουν να ιδρύονται, εγκαινιάζονται εν χορδαίς και οργάνω εξοργίζοντας τους Έλληνες πολίτες. Μόνον ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχει αντιληφθεί τίποτε.

Ο λόγος τώρα για το νέο τζαμί που ιδρύθηκε στα Μέγαρα. Χρηματοδοτήθηκε από το Πακιστάν. Μέρος των χρημάτων έφθασαν μέσω Αγγλίας. Στις 19 Απριλίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια. Υποτίθεται του πολιτιστικού κέντρου Gulzar e Madina. Στην πραγματικότητα ενός παρανόμου τζαμιού. Παρών στην τελετή ο μεγάλος ιμάμης του Μπέρμιγχαμ Φιαζούλ Χασσάν Ναντρί, διαχειριστής του ιδρύματος «Bahu Trust» το οποίο χρηματοδότησε την ανέγερση του παρανόμου τζαμιού.

Να σημειωθεί ότι το ίδρυμα αυτό είναι γνωστό στην Αγγλία ως μετωπικός οργανισμός για την προώθηση της επιρροής του Ισλαμαμπάντ. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος ιμάμης καταγγέλλεται από μετριοπαθείς μουσουλμάνους για τις ακραίες θέσεις του. Ορισμένοι μάλιστα τον ονομάζουν «ιμάμη του μίσους»!

Αυτά είναι τα γεγονότα. Γεγονός όμως είναι ότι το τζαμί δεν κτίσθηκε εν μία νυκτί. Επί μήνες γίνονταν εργασίες και προετοιμασίες. Όλες παράνομα. Κάτω από την μύτη των ελληνικών αρχών. Λες και δεν γνωρίζουμε τις σχέσεις του Πακιστάν με την Τουρκία. Λες και δεν γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε από τις ποικιλώνυμες μουσουλμανικές κοινότητες που χρησιμοποιούν για κέντρα τα παράνομα τζαμιά.

Βαρύτατες είναι εν προκειμένω οι ευθύνες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στον οποίο καταλογίζονται ευθύνες για εγκληματική αδράνεια των διωκτικών αρχών. Η «Εστία» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι κατ’ επανάληψιν έχει σημανθεί ο κώδωνας του κινδύνου για τα συμβαίνοντα στα Μέγαρα. Εις ώτα μη ακουόντων όμως. Μπορεί να μας πει, για ποιον λόγο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη;

Είναι παγκοίνως γνωστόν, ότι το Πακιστάν όπως και η Τουρκία για να επεκτείνει μέσω του ισλάμ την επιρροή του εργαλειοποιώντας τους ανά τον κόσμο υπηκόους του μέσω ενός δικτύου από τζαμιά, συλλόγους, σωματεία, ΜΚΟ και οργανώσεις που χρηματοδοτεί και ελέγχει.

Στα Μέγαρα, αυτό το δίκτυο ήρθε καταθέτοντας και το επισκεπτήριό του. Και μόνον ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν κατάλαβε τίποτε. Για ποιον λόγο άραγε;

Να σημειωθεί ότι το θέμα έχει φθάσει στην Βουλή περισσότερες από μία φορές. Στις 22 Ιουλίου 2021 σχετική ερώτηση προς το υπουργείο Παιδείας κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Έλαβε από την κ. Κεραμέως την απάντηση ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια ανεγέρσεως κτιρίου για να γίνει χώρος λατρείας, ούτε άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας τεμένους. Το σημαντικό όμως είναι ότι η υπουργός Παιδείας αναφέρει επίσης στην απάντησή της ότι απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Αστυνομία ζητώντας την διενέργεια αυτοψίας, ενώ ταυτοχρόνως ζητούσε από την πολεοδομία τα σχετικά έγγραφα.

Πριν λίγες ημέρες το ζήτημα έθεσε εκ νέου, με ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Παρά ταύτα η Πολιτεία αδρανεί. Την ίδια στιγμή κάτοικοι των μεγάρων ανησυχούν και δυσανασχετούν. Αντιλαμβανόμενοι την πραγματικότητα πολύ καλύτερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αισθάνονται απροστάτευτοι και διωκόμενοι στην ίδια την πατρίδα τους.

newsbreak,19-05-2022

1 σχόλιο:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Στυλιανός Κυριμλής Δικηγόρος Νέας Ὑόρκης,
Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου Μείζονος Περιοχής της Washington D.C.
Επίτιμος Ὑπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ενώσεως Αμερικής
ΤΗΝ 6.5.22 ΕΚΡΟΥΕ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

https://www.fotgrammi.gr/το-τάμα-του-έθνους/τάμα-του-έθνους-στυλιανός-κυριμλής-κα/

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com