26 Ιουν 2021

ΚΛΗΡΙΚΟΙ: dealers ή συνομωσιολόγοι;

ΚΛΗΡΙΚΟΙ: dealers  ή  συνομωσιολόγοι;

π. ΑΚΓ

     Όταν οι κληρικοί μετατρέπονται σε dealers των εμβολίων είναι άριστοι ποιμένες και ασκούν υπεύθυνη ποιμαντική.

Ασφαλώς θα δεχθούν επαξίως και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού και τις απαραίτητες οδηγίες (=εντολές προς υφισταμένους!) πώς να εκτελούν σωστά το έργο του dealer.

     Όταν όμως οι κληρικοί τολμήσουν να μεταφέρουν τις ανησυχίες σοβαρών επιστημόνων ιατρών (ακόμα και με Nobel Ιατρικής στην Ιολογία!) τότε γίνονται συνωμοσιολόγοι και ασκούν ανεύθυνη ποιμαντική.

Τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθεί η εκκλησιαστική δικαιοσύνη και να τους απαγορεύσει να ομιλούν.

ΒEΒΑΙΑ ΤΟ ΟΡΘOΤΕΡΟ ΘΑ HΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕYΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚEΠΤΟΝΤΑΙ ΑΝΤIΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚO ΑΦHΓΗΜΑ...

     Μην ανησυχείτε αγαπητοί μου χριστιανοί: έχουμε δρόμο ακόμα για τον πάτο...

     Με πόνο και θλίψη για το κατάντημά μας

     π. ΑΚΓ

   ΥΓ: Απλές σκέψεις με αφορμή το λεκτικό προπηλακισμό εναντίον του σεβαστού π. Ευθυμίου (Καψάλα Αγ. Όρους) λόγω της σημαντικής επιστολής του εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρουν πολλοί χριστιανοί, μα ο π. Ευθύμιος δεν είναι γιατρός, για να έχει άποψη για τα εμβόλια. (Το ίδιο λένε και για άλλους πνευματικούς πάνω σε αυτό το θέμα). Ναι, αλλά εσύ αδελφέ μου πηγαίνεις και τον ρωτάς για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Δηλαδή για σένα ο π. Ευθύμιος είναι σύμβουλος καριέρας, οικογενειακός σύμβουλος, σύμβουλος επιχειρήσεων, οικονομικός σύμβουλος, σύμβουλος γάμου, σύμβουλος ψυχολογίας, σύμβουλος σχέσεων κ.τ.λ. ... αλλά σύμβουλος για θέματα που αφορούν τον εμβολιασμό ΟΧΙ. Γιατί αυτή η κατ' επιλογήν υπακοή; Ή δέχεστε-δεχόμαστε ότι είναι φωτισμένος σε ό,τι μας λέει όσο οδυνηρό και αν είναι αυτό, ή ας μην τον ενοχλούμε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας άγιος Πορφύριος, Παΐσιος, Ιάκωβος δεν ήσαν γιατροί, αλλά ως γνήσιοι φορείς του Αγ. Πνεύματος ήξεραν το συμφέρον του σώματος και της ψυχής!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com