18 Αυγ 2020

π. Αθανάσιος Μυτιληναίος: βήμα-βήμα προς το σφράγισμα του Αντιχρίστου.

 

Ελαίω ελίπανέ σου την κεφαλήν επί μετώπου δια την σφραγίδα, ην έχεις του Θεού, ίνα γενήση εκτύπωμα σφραγίδος, αγίασμα Θεού...

…σχολιάζει ο Άγιος Κύριλλος. Και λέει…

… με έλαιον ελίπανε την κεφαλήν σου στο μέτωπο με την σφραγίδα, την οποίαν έχεις από τον Θεό, για να γίνεις –γενήση, με ένα ν– εκτύπωμα σφραγίδος, αγίασμα Θεού.

Αυτό το «αγίασμα Θεού», όπως λέγεται στο βιβλίο της Εξόδου «και αγίασμα Θεού», θα πει κάτι αφιερωμένο εις τον Κύριον. Αυτό το «εκτύπωμα σφραγίδος» που την παίρνομε από το Πνεύμα του Θεού με το Μυστήριο του Χρίσματος, που ήδη μιλήσαμε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η σφραγίδα του Θεού η ανεξίτηλος.

Ουδέποτε σβήνει αυτή η σφραγίδα. Μπορεί να καλύπτεται εάν ο άνθρωπος πάρει κάποιαν άλλη σφραγίδα, φερ’ ειπείν την σφραγίδα του 666, αλλά η σφραγίδα του Θεού μένει ανεξάλειπτος, μόνο που μένει ανενέργητος.

Και να το ξέρετε: Σφραγιστήκαμε όλοι με την σφραγίδα αυτή. Τα λέγαμε στην κατήχηση περί του Χρίσματος.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΜΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΣ Η’ ΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.

Γιατί ήδη προχωρούν και σκαλίζουν. Τώρα αρχή στις ταυτότητες, που δεν έχει πολλή σημασία από πλευράς σφραγίδος. Όπως σε πολλούς λέγω, το πεντοχίλιαρο έχει το 666, διανοήθηκες να το πετάξεις από την τσέπη σου; Συναλλάσσεσαι με αυτό. Αλλά έχει σημασία. Πού είναι η σημασία; Ότι γίνεται όλη η ιστορία step by step. Βήμα με βήμα. Μέθοδος «σαλάμι». Λίγο-λίγο.

Ξέρετε τί θα πει μέθοδος σαλάμι, είναι σύγχρονες εκφράσεις αυτές. Παίρνουμε το σαλάμι και κόβουμε μία λεπτή φετίτσα. Και πάλι μία λεπτή φετίτσα. Και πάλι μία λεπτή φετίτσα.

Και δεν γίνεται αντιληπτό πως KOBOYME σιγά-σιγά, λίγο-λίγο, βήμα με βήμα.

Ξαναλέγω, όσα χαρτιά και να γράψουν το 666 επάνω.. οι κασέτες αγαπητοί μου επάνω… γράφουν αυτό, αυτός ο κωδικός, 666, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ.

Σας το λέγω να το ξέρετε. Ένας που το ξέρει θα μπορούσε να έχει την ταυτότητα αυτή αλλά θα είναι έτοιμος να πει το ΟΧΙ όταν θα ΄ρθει η ώρα για το μέτωπο. Αλλά οι πολλοί δεν το ξέρουν. Εκεί είναι ο κίνδυνος, γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρξουν τέτοιες ταυτότητες. Γι’ αυτό δεν πρέπει, διότι οι πολλοί δεν το ξέρουν και θα πουν κάποτε:

«Μα ξέρετε, οι ταυτότητες χάνονται ή πλαστογραφούνται, Λοιπόν. Νέα μέθοδος. Δεν θα καθίσουμε να γράψουμε επάνω σε ένα χαρτί, σε μια ζελατίνα η οποία είναι, ξέρω ‘γω, ζουληγμένη κτλ Αν μπορούμε στα μέτωπα

Και θα πουν οι άνθρωποι: (βήμα-βήμα είπαμε)

«Ε, ΤΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

Αυτό θα το πουν οι αγνοούντες ή εκείνοι που δεν έχουν δύναμηΕκείνοι που είναι ειδοποιημένοι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ.

Διότι ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ, Χίλιες φορές να μου κοπεί κάθε προνόμιο που μπορεί να έχω δείχνοντας την ταυτότητά μου, παρά να με σφραγίσουν στο μέτωπο.

ΠΡΟΣΈΞΑΤΕ ΤΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ.

ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

-https://www.youtube.com/watch?v=Axml0mmsrbI

Απομαγνητοφώνηση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Πηγή Βίντεο Patroparadoto Sevas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com