5 Μαΐ 2020

Αποκάλυψις - "Νέα Εποχή" & "Μαζί"

ΑΚΤΙΝΕΣ: Εποχή Υδροχόου
Αποκάλυψις - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ & ΜΑΖΙ
Από πότε προετοιμάστηκε η Υδροχοϊκή Εποχή;
Επιγραμματικώς αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός των δυνάμεων του Σκότους ξεκίνησε σε ΗΠΑ και Αγγλία στα τέλη του 19ου αιώνα με τη δημιουργία διαφόρων οργανώσεων, εταιριών κλπ. Ξεχωρίζουμε ανάμεσά τους την "Θεοσοφία" της Έλενα Μπλαβάτσκυ στη Νέα Υόρκη το 1875 και την "Hermetic order the Golden Dawn" λίγα χρόνια αργότερα στην Αγγλία. Γενικώς ΗΠΑ και Γηραιά Αλβιώνα είναι οι δύο πηγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Κάνουμε μια μικρή παρέκβαση στο σήμερα. Παρατηρείται μια ανυπομονησία των ΠΟΥ, Μπιλ Γκέητς, ΟΗΕ, Κυβερνήσεων και Διεθνών Οργανισμών, να "κλειδώσει" γρήγορα το θέμα του εμβολιασμού. Εμφανίζουν ταραχή ως να απειλούνται από τιθέμενες χρονικές προθεσμίες!  Τα λάθη τους, η αντιεπιστημονικότητα της "πανδημίας" και η ενορχηστρωμένη συνθηματολογία περί υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι καταφανέστατα.
Και ερχόμαστε στα πρόσφατα μεταπολιτευτικά χρόνια.
Ένα σημάδι των πολιτικών, με το οποίο δίνουν το στίγμα της αναγνωρισιμότητάς τους, σε συνοδοιπόρους επιτελικών θέσεων, είναι συνθηματικές λέξεις ή φράσεις.
Την περίοδο προ του 2000, το σλόγκαν που κυριαρχούσε στην ελληνική πολιτική σκηνή ήταν το "Νέα Εποχή". Το χρησιμοποίησε κατά κόρον ο Κώστας Σημίτης με το οποίο επικράτησε των άλλων δελφίνων του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας. Στην ομιλία του στο 4ο Συνέδριο του κόμματός του, ανέφερε τη φράση "Νέα Εποχή" 52 φορές! Στην πορεία το σύνθημα ξέφτισε, διότι άρχισαν να το χρησιμοποιούν ως μόδα διάφοροι αμύητοι, όπως λ.χ. διαφημιστικές εταιρίες κλπ, οπότε χρειαζόταν αντικατάσταση. Η νέα λέξη που πήρε τη θέση του παλιού συνθήματος ήταν το "Μαζί". Τη χρησιμοποίησε ο Νικολά Σαρκοζύ (ensemble) που κέρδισε τις γαλλικές εκλογές το 2007, ο Τόνυ Μπλαιρ (forward together) στην Αγγλία και διάφοροι Έλληνες πολιτικοί και κυρίως ο Αντώνης Σαμαράς. Εδώ να σημειώσουμε πως κάποιες φορές αναφερόταν και ως "Μαζί στη Νέα Εποχή" για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας.
ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
Στο δυτικό κόσμο δεν υπάρχει Κυβέρνηση που να μη εξυπηρετεί τα σχέδια των σκοτεινών Κέντρων των ΗΠΑ. Ο συνδετικός τους κρίκος είναι τα αντιανθρώπινα νομοθετήματα που κατατίθενται και ψηφίζονται από κάθε μία από αυτές.
Στην Ελλάδα, όλες οι μεταπολιτευτικές Κυβερνήσεις είχαν και έχουν τους ανθρώπους, οι οποίοι δουλεύουν για τα Κέντρα αυτά. Κανένα πολιτικό κόμμα, πλην της Χρυσής Αυγής, δεν είναι κατασκεύασμα των δυνάμεων αυτών, αλλά όλα όσα πρόκειται να παίξουν ρόλο σε πολιτικές αποφάσεις, έχουν στο εσωτερικό τους μεταποιημένα ή εξαγορασμένα όργανα από τη Νέα Τάξη. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος δεν ήταν τέτοιο όργανο αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Γεώργιο Ράλλη.
Και για να μη μακρηγορούμε με δεκάδες ονόματα της μεταπολίτευσης, ας κοιτάξουμε ποιοι κάθε φορά συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της "Bilderberg". Η λέσχη αυτή ενδιαφέρεται να επηρεάζει σε παρόντα πάντοτε χρόνο, κυρίως τον οικονομικό και εκπαιδευτικό-θρησκευτικό τομέα. Χρειάζονται απαραιτήτως και τη "συναίνεση" του εκάστοτε πρωθυπουργού. Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της τωρινής αλγεινής, αντιχριστιανικής πραγματικότητας του κορωνοϊού; Μα οι λεσχιάζοντες Μητσοτάκης και Κεραμέως.
Δεν είναι μόνο η Μασσωνία που απεργάζεται τη διάβρωση της εκκλησίας του Χριστού. Είναι κάθε Διεθνές Κέντρο Λήψεως Αποφάσεων. Και κάθε Διεθνής Οργανισμός που διαχειρίζεται εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια και είναι σε θέση να διοχετεύει δηλητηριώδη κατασκευάσματα και να επηρεάζει συμπεριφορές.
Πώς εργάζεται τώρα ο Κοσμοκράτορας αυτού του κόσμου μέσω των οργάνων του σε θέσεις κλειδιά; Απλούστατο: Ο Διάβολος ως το απόλυτο κακό επιζητεί πάντοτε το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από το θέλημα του Θεού. Εάν ανοίξουμε Παλαιά και Καινή Διαθήκη και αναζητήσουμε τι θέλει από εμάς ο Θεός, αυτομάτως ξέρουμε τι θέλει και ο Πονηρός.
Δεν έχουμε παρά να παρατηρήσουμε άναυδοι τα αντίχριστα και ανήθικα νομοσχέδια που έχουν ψηφίσει σε αγαστή συνεργασία όλα τα δυτικά κράτη μη εξαιρουμένης της Ελλάδας.
ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ
Ας δούμε σε λίγα παραδείγματα τι έχει νομοθετηθεί  τα τελευταία 40 χρόνια στο δυτικό κόσμο και ας επικεντρωθούμε περισσότερο στη χώρα μας:
1. . Η εκκλησία ευλογεί τον γάμο εις το όνομα της Αγίας Τριάδος. - Το Κράτος εφηύρε τον πολιτικό "γάμο". Αλλά και την πολιτική κηδεία.
2. Το διαζύγιο δεν επιτρέπεται από τον Χριστό. - Ο Σατανάς το ανέτρεψε.
3. Η απαγόρευση του φόνου είναι μια από τις εντολές. - Το αντίθεο Κράτος επιτρέπει το φόνο των εμβρύων και τον επιδοτεί.
4. Ο Θεός χώρισε τους ανθρώπους σε φυλές. - Η Ελλάδα προωθεί την πολτοποίηση.
5. Η μοιχεία είναι απαγορευτική από τον Θεό. - Ο Διάβολος μέσω των πολιτικών την επιτρέπει.
6. Η ομοφυλοφιλία είναι βδέλυγμα για το Θεό. - Το ελληνικό Κράτος την εντάσσει στη σχολική εκπαίδευση.
7. Ο Θεός δημιούργησε ως ύψιστο δημιούργημά του τον άνθρωπο. - Για το Κράτος τα δικαιώματα των ζώων είναι εφάμιλλα έως υπέρτερα.
8. Ο Θεός απαγορεύει την βλασφημία του ονόματός του. - Η Ελλάδα την επιτρέπει.
9. Ο Θεός ζητά να τιμούμε τους νεκρούς. - Σήμερα επιτρέπεται η περιύβρισή τους.
10. Ο Θεός θέλει την ταφή των νεκρών. - Το Κράτος ψήφισε το κάψιμό τους.
11. Ο Θεός καταδικάζει την πορνεία. - Η Ελλάδα ψήφισε Σύμφωνο Συμβίωσης.
12. Ο Θεός απαγορεύει να συμπεριφέρεται ο άνθρωπος όπως το αντίθετό του φύλλο. - Το Κράτος επιτρέπει την αλλαγή φύλλου.
13. Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο με ελευθερία. - Το κράτος του την στερεί.
Σταματούμε εδώ, διότι το συμπέρασμα είναι πασίδηλο.
Συνεχίζεται
"Ου Μενετός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com