7 Μαΐ 2020

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, για το κλείσιμο των εκκλησιών λόγω της πανδημίας και για την ενδεχόμενη απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ, για το κλείσιμο των εκκλησιών λόγω της πανδημίας και ενδεχόμενη απαγόρευση της Θείας Κοινωνίας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου (6/5/2020)

2 σχόλια:

bibikosvasilios είπε...

Αργήσατε Σεβασμιώτατε !Ξεχάσατε το "ασθενούντας θεραπευετε, λεπρούς καθαρίζετε,ΝΕΚΡΟΥΣ!!! εγείρεται,δαιμόνια εκβαλλετε...." και εσείς φοβηθηκατε τον Κορωναίο?? Στην Ιερά Σύνοδο τι κάνατε?? Έχετε αντιληφθη τι αισθάνεται ολος ο πιστός λαός για σας? Εισθε τόσο ξακομμενοι χαμένοι σε μια αρρωστημένη αυτολατρεια και αδιαφορείτε για το για την εξ αποκαλύψεως αλήθεια που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και είναι το ζωή ύδωρ της ζωης,η οδός για την ένωσή μας με τον ΚΥΡΙΟΝ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ .ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ..

Efstathios Efstathios είπε...

Επιτρέψτε μου Σεβασμιότατε να πω ότι δεν αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα Ορθόδοξα!!! Δεν κλείνουμε τις Εκκλησίες για να αποφύγουμε τις κακότητες και συκοφαντίες. Αυτά υπήρχαν και θα υπάρχουν. Η Ιεραρχία φάνηκε ανίκανη να δείξει το Μεγαλείο της Ορθοδόξου Πίστεως!!! Και κάτι ακόμη: Μεγάλος Ευεργέτης κάθε Μητροπόλεως και Πόλεως είναι ο Ιησούς Χριστός!!! Δεν έχει ανάγκη η Εκκλησία από φίλους! Έχει τον ΧΡΙΣΤΟ!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com