15 Ιαν 2020

Δικτατορία με σχέδιο. Η κυβέρνηση διαμήνυσε στην κοινωνία ότι δεν κυβερνά αυτή, αλλά μια ορθοπολιτική ολιγαρχία...

Δικτατορία με σχέδιο
Όλοι δικαιούνται να ομιλούν και να εκφράζονται στην Ελλάδα, εκτός από τους πολλούς, τη σιωπηρή πλειονότητα των Ελλήνων που θέλουν να ζήσουν μια κανονική, αξιοπρεπή ζωή σε μια ελεύθερη πατρίδα, η οποία θα σέβεται και θα τιμά την παράδοση και τις αξίες που κράτησαν ζωντανό το έθνος μας.

Στην Ελλάδα σταδιακά, με σύστημα και σχέδιο, έχει επιβληθεί μια σιωπηλή, στυγνή δικτατορία: εκείνη της μίας άποψης, της «ορθοπολιτικής». Αυτή η «μία άποψη» επιβλήθηκε διά του φόβου. Οποιος εκφράζεται εκτός της νεοταξικής πεπατημένης χαρακτηρίζεται φασίστας, ακροδεξιός, αναχρονιστικός, Ταλιμπάν, θρησκόληπτος. Οποιος δεν συμφωνεί με την ομοφυλοφιλία, τις εκτρώσεις, τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας δαιμονοποιείται από τα συστήματα παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας.
Η εναρμόνιση του συστήματος εξουσίας -πνευματικής, πολιτικής, οικονομικής και μιντιακής- με τα νεοταξικά ιδεολογήματα είναι απόλυτη. Οι υπηρέτες αυτού του εξουσιαστικού συστήματος έχουν φροντίσει ώστε το ελληνικό κράτος να είναι μόνο κατ’ όνομα ελληνικό. Ολα λειτουργούν υπέρ των μειοψηφιών και των ξένων.
Το αγέννητο Ελληνόπουλο μπορεί να μακελεύεται νομιμότατα και ελεύθερα στις κλινικές όπου διαπράττονται αμβλώσεις. Οι ζωές των Ελλήνων δεν μετρούν και υπουργοί, όπως ο Κώστας Καραμανλής, έντρομοι ενώπιον των φωνασκούντων αριστεριστών και ιδεοληπτικών «δικαιωματιστών», φτάνουν σε σημείο να επιβάλλουν την κυριαρχία της «μίας άποψης», απαγορεύοντας τη διατύπωση εκείνης που αντιτίθεται στις αμβλώσεις.
Οι Έλληνες άστεγοι δεν έχουν καμία σημασία για το κράτος, που τους αντιμετωπίζει σαν... σκουπίδια πεταμένα στα πεζοδρόμια. Για την αδηφάγο μηχανή που υπερφορολογεί τον λαό προηγούνται οι ξένοι. Για τους Αφγανούς, τους Πακιστανούς, τους Σομαλούς, τους Αλγερινούς και όλους τους αλλοδαπούς το κράτος μεριμνά και να φάνε και να ντυθούν και να στεγαστούν, να ενισχυθούν οικονομικά και να βοηθηθούν με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Οι Ελληνες μη έχοντες βρίσκονται στα... αζήτητα.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με τη βεβιασμένη και απόλυτα εσφαλμένη κίνησή της να επιβάλει το κατέβασμα των αφισών της καμπάνιας κατά των αμβλώσεων από τους χώρους οι οποίοι βρίσκονται στη δικαιοδοσία της ΣΤΑΣΥ Α.Ε., διαμήνυσε στην κοινωνία ότι δεν κυβερνά αυτή, αλλά μια ορθοπολιτική ολιγαρχία...
dimokratianews,15.01.2020

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Οποιος εκφράζεται εκτός της νεοταξικής πεπατημένης χαρακτηρίζεται φασίστας, ακροδεξιός, αναχρονιστικός, Ταλιμπάν, θρησκόληπτος. Οποιος δεν συμφωνεί με την ομοφυλοφιλία, τις εκτρώσεις, τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας δαιμονοποιείται από τα συστήματα παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας."

Εχει άδικο το άρθρο;

Ηρόδοτος

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

Snooker είπε...

Φασισταρια τής νέας εποχής και της νέας τάξης πραγμάτων

Snooker είπε...

Αποφασίζουμε και διατασουμεν

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην εφημερίδα!

Ανώνυμος είπε...

και όχι μόνο αυτά που αναφέρετε, είδατε πόση δημοσιότητα πήραν κάποιες αυτοκτονίες μεταναστών που έγιναν!!
Α πα πα, εκεί εξαντλείται η ευαισθησία των πολιτικά ορθών.
οι αυτοκτονίες Ελλήνων πόσες πήγαν μέσα στη δεκαετία;
αποκρύπτεται ο αριθμός
κάποιοι τον μετράνε όμως, όπως όλα, και τρίβουν τα χέρια τους!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com