11 Αυγ 2019

Η αριστερά-χρόνια και ακανθώδης βραδυφλεγής βόμβα δια το έθνος

Αποτέλεσμα εικόνας για αριστερα κομματα

Η αριστερά-χρόνια και ακανθώδης βραδυφλεγής βόμβα δια το έθνος
 Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, της 7ης Ιουλίου, ουδόλως  πρέπει να μας εφησυχάζουν, διότι  το ιδεολογικό μόρφωμα του Σύριζα, κατόρθωσε, παρά την σοβαρή και συντεταγμένη απόπειρα διάλυσης των θεσμών,  του εκμαυλισμού της κοινωνίας, της εκρίζωσης του ορθόδοξου φρονήματος, της υποστήριξης του Ισλαμικού στοιχείου, και της επιβολής εις την εκπαίδευση του ανθελληνισμού,έλαβε δυσανάλογα των καταστροφικών του ενεργειών, ποσοστά.

Το ιδιαίτατα υψηλό τούτο ποσοστό θα πρέπει να μας απασχολήσει, διότι ουσιαστικά η Ελλάς έχει ανεκκλήτως περιέλθει σε πνιγηρό αδιέξοδο, η δημοκρατία έχει πληγεί εκ βάθρων και οι θεσμοί καρκινοβατούν.
Χρήζει ενδελεχούς, εμβριθούς και επισταμένης μελέτης να σκιαγραφήσει τις, τον ψυχισμό και την βούληση της σύνθεσης των ψηφοφόρων, οι οποίοι μετά την εσχάτη προδοσία της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, μετά την εγκαθίδρυση της πιο στυγνής δικτατορίας επί ημερών Σύριζα, πολιτικές διώξεις, στιγματισμός ως αντιφρονών, δολιοφθορές, αναξιοκρατία, τάγματα εφόδου, αλητεία, ωμή βία, ανέλεγκτη εγκληματικότητα, χύδην εποικισμός της Ελλάδας και άνευ όπλων και πολέμου κατάληψη, από στίφη αλλοδαπών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, είχαν την συνείδηση να ψηφίσουν εκ νέου Σύριζα.
Τηρουμένων των αναλογιών, θέτω εκ ποδών, τους αλλοδαπούς, μετά των οποίων συναλλάσσεται το εν λόγω κόμμα, μέσω της σωρείας των εθνικοποιήσεων,  της εργολαβίας ορισμένων σωματείων με γνώμονα τον σεξουαλικό προσανατολισμό,  τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι εκτίουν την ποινή τους εις τα σωφρονιστικά καταστήματα, αλλά και τους τυχοδιώκτες αμοραλιστές οι οποίοι επιδιώκουν να αγκιστρωθούν από το άρμα της εξουσίας, μη ενδιαφερόμενοι δια την πορεία του έθνους, την πατρίδα, την Ορθοδοξία, της παιδεία, και την πρόοδο.
Το πρώτο συμπέρασμα, δίχως να θέλω να ενσπείρω διχοστασία μεταξύ των πολιτών, αλλά καθίσταται ανησυχητικό, η Δημοκρατία εις την Πατρίδα μας να έχει καταστεί, μία μαζική αριθμητική διαδικασία, όπου η ψήφος εξαγοράζεται, αισχρά, χυδαία και εξευτελιστικά, έναντι ανταλλαγμάτων.
Η πρόθεσις δεν είναι η εξέλιξη, η βελτίωση της ποιότητας του πολιτεύματος της Δημοκρατίας μας , αλλά η εις το διηνεκές εγκαθίδρυση της φαυλοκρατίας, η οποία δια της εξαπατήσεως του Ελληνικού λαού θα κατορθώνει να διασφαλίζει η αριστερά, με οιοδήποτε τίμημα την νομή της εξουσίας, εξάλλου,  η Σταλινική καταγωγική του προέλευση, πόρρω απέχει από τη σύγχρονη αστική δημοκρατία.
Η σχάση της ενεργού και δια ζώσης συμμετοχής του πολίτη οπλίτη λίαν ενσυνειδήτως εις τον δημόσιο βίο καθίσταται ψηλαφητή, διότι  απέχει παρασάγγας, της, εκ του μακρόθεν πλασματικής και τεχνητής συμμετοχής του, δια της τηλεοψίας και των εν γένει «διαφθορείων της ποδηγητήσεως», του εκάστοτε επιχειρηματία, ήτοι των προσφυών Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως, τα οποία, διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα ως δίαυλος διάδοσης της πληροφορίας μεταξύ της ασκουμένης πολιτικής δια των πολιτικών και των αμέτοχων πολιτών.
Αντιλαμβάνεται κανείς το σταυροδρόμι της διαπλοκής της πολιτικής, των πιστωτικών ιδρυμάτων και των Μ.Μ.Ε, σχέση οιονεί τριγωνικής απάτης, εις βάρος του Ελληνικού λαού, ο οποίος δέον όπως χειραγωγείται εσαεί, όντας υποχείριο των αετονύχηδων και αήθων πολιτικών, οι οποίοι επιθυμούν εις τον να δημιουργήσουν μία διανοητικώς λοβοτομημένη και πνευματικά ευνουχισμένη μάζα, η οποία άγεται και φέρεται βοσκηματωδώς, ούσα πειθήνια προς την πανάκεια του δημαγωγικού λαϊκισμού και της φαιάς προπαγάνδας, προς απόκρυψη της αντικειμενικής αλήθειας.
Τα ως άνω αποτελούν μία γενική παραδοχή η οποία όμως προσαρμόζεται  αιτιωδώς προς τους ψηφοφόρους του Σύριζα οι οποίοι, άκρατα ψήφισαν το εν λόγω κόμμα το οποίο, επί τη πράξη, περί τα πέντε συναπτά έτη, επέδειξε παντοειδώς και παντοιοτρόπως της εγκληματογόνο δράση του προς όλα τα επίπεδα, ένα κόμμα-εγκληματική οργάνωση, το οποίο εσκεμμένα εξαθλίωσε την κοινωνία, καταστρατήγησε το Σύνταγμα, βεβήλωσε δια πράξεων και παραλείψεων τα Όσια και Ιερά του γένους, έναντι τριάκοντα αργυρίων, εμφορούμενο από υπερεκχειλίζον και ιδιαζόντως σφοδρότατο ανθελληνισμό.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι το τεράστιο ποσοστό των ψηφοφόρων απλώς συναλλάσσονται στενώς δια διαφόρων και πολυποίκιλων ιδιοτελών εξυπηρετήσεων, εις πάσαν περίπτωση όμως, υφίσταται οξύ πρόβλημα στο εκλογικό σώμα, το οποίο έχει αποκτήσει αυτοματοποιημένα ανακλαστικά προς τον επάρατο Μπολσεβικισμό και όλη την συνακόλουθη σοφιστική απατηλή ρητορική περί της αριστεράς.
Η μοναδική ελπίς είναι να διδαχθεί ο Ελληνικός λαός την έλλειψη ιδεολογίας της αριστεράς, η οποία τουλάχιστον εν Ελλάδι, εδώ και ήμισυ αιώνα, αναπτύσσει παρασιτικά πολιτική ιδεολογία, δημιουργώντας ιδιαίτερα προβλήματα σύγχυσης εις την κοινωνία, διότι ελλείψει ιδεολογίας και αντικειμενικών ερεισμάτων, επιδιώκει δια της αισχρής και χυδαίας προπαγάνδας, (εξομοιωτικής και συμψηφιστικής) να προσελκύσει ψήφους με όλη την φασίζουσα ιδεοληψία η οποία την κατατρύχει, όχι μόνον σε πολιτικό επίπεδο, αλλά εισέτι και εις την στρατευμένη ασφαλώς τέχνη και εις τον κατ’ εμέ, ελεγχόμενο διανοητικώς υποπολιτισμό τον οποίο παράγει.
Η πατρίς αν δεν αποδομήσει την αριστερά και δεν εφαρμόσει αμελλητί, το δόγμα «Νόμος Τάξη Πειθαρχία», αν δεν θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, διαρρηγνύοντας ανεκκλήτως το μεταπολιτευτικό ομφάλιο λώρο με το τότε φυηθέν αντιδικτατορικό κλίμα το οποίο σκοπίμως στιγμάτισε και συκοφάντησε ό,τι εθνικό με την επταετή δικτατορία, πράγμα το οποίο δυστυχώς συντηρείται και καλλιεργείται  σκοπίμως σήμερα παντελώς στρεβλώς προς τις νέες γενεές, θα είμαστε, εν παντί και πάντοτε, καταδικασμένοι.
Ας δούμε διεξοδικά, σταχυολογώντας την ιδεολογία του Σύριζα διαρκούσης και της θητείας του :
Ρητορική δήθεν αντικαπιταλιστική, εις την πράξη, υποτελώς προσδεδεμένη εις το άρμα της Γερμανίας και των Η.Π.Α, απεμπολώντας ανεδοίαστως και ανερρυθριάστως το εθνικό συμφέρον.
Διατήρηση του παρακράτους βίας, όλη αυτήν την παρακμιακή αντιαισθητική αποσύνθεση η οποία  μας κατατάσσει στις τρίτες υπό ανάπτυξη χώρες, η συντήρηση δηλαδή ολόκληρου στρατού, τα στελέχη του οποίου, προπαρασκευάζονται με την κατοχή όπλων δια δολιοφθορές και οργανωμένη βία, προς τους θεσμούς και εν γένει τους αντιφρονούντες, εκτροφή θυλάκων τρομοκρατίας, υφίστανται δίαυλοι και στενοί δεσμοί με την τρομοκρατία, σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα το οποίο συναρτάται με έναν εν αχρησία παρωχημένο θεσμό του δήθεν ασύλου εις τα πανεπιστήμια, ριζικός ανθελληνισμός, τρανή απόδειξη τούτου η μονομερής υποστήριξη των μεταναστών, η μη ύπαρξη πολιτικής προτάσεως, εκ μέρους του Σύριζα, δια την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, τουναντίον εξαθλίωσε τους έλληνες, επιδοτώντας τον εποικισμό δια την διευκόλυνση ελεύσεως στιφών μεταναστών, αλλοιώνοντας δημογραφικά την πατρίδα μας, καθιστώντας την μία εκρηκτική βραδυφλεγή βόμβα, αποθήκης ψυχών.
Ισοπεδωτισμός προς όλα, η επιβολή ως κοινωνικού προτύπου την ομοφυλοφιλίας, η λυσσώδης επίθεση κατά των συνεκτικών αρμών του έθνους, γλώσσα, θρησκεία, παιδεία και η προλείανση του εδάφους δια την εγκαθίδρυση του Ισλάμ.
Πρόκειται δια μία ιδεολογία ατελέσφορη και εμπράκτως αποτυχημένη παγκοσμίως, η μοναδική καθυστερημένη χώρα όπου υπάρχουν φανατικοί οπαδοί του Κομμουνισμού είναι εις την Ελλάδα, ένα κόμμα με ποινικό μητρώο το οποίο αποδέχεται ασμένως, ευθαρσώς και απεριφράστως την αιώνια διχόνοια προς τους Έλληνες πολίτες, καθότι ουδέποτε μεταμελήθηκε δια τα στυγερά εγκλήματα εν ονόματι της σημαίας του ερυθρού ολοκληρωτισμού του διεθνούς κομμουνισμού τα οποία διέπραξε κατά του Ελληνισμού και των εθνικοφρόνων, διαρκούντος του συμμοριτοπολέμου.
Η Δεξιά ανακρούει πρύμνα και αναδιπλώνεται, προς απάλειψη και επούλωση της μελανής τοιαύτης, απευκταίας ασφαλώς, σελίδος του εμφυλίου, πλην όμως ουδέποτε η αριστερά έκαμε κάποια υποχώρηση, τουναντίον διατηρεί την ανθελληνική προδοτική της στάση και είναι έτοιμη να αιματοκυλήσει την πατρίδα μας, με απόλυτο σπουδή, ιταμότητα, κυνικότητα και ωμό παθογενή φανατισμό.
Η Ελλάς θα εξαναστηθεί μόνον εάν αναγεννηθεί εκ της στάχτης της, αναβιώνοντας ως διδαχή και συγκροτημένα και επιστημονικά τεκμηριωμένα την ζώσα Ελληνο-Ορθόδοξη παράδοση, το ακρότατον θεμέλιο της Συνταγματικής μας ιστορίας και του πνεύματος της Συνταγματικής εννόμου τάξεως.
Ως εκ τούτου δεν ορρωδούμε έναντι ουδενός με προμετωπίδα την επιτομή του Συνταγματικού πατριωτισμού, την παράγραφο 4, 3 αλλά και 2 της ακροτελεύτιας διατάξεως, του άρθρου 120 του Συντάγματος, παραμένουμε αφοσιωμένοι εις την Πατρίδα και την Δημοκρατία, σεβόμενοι, πιστεύοντας και υπακούοντας εις τον καταστατικό χάρτη της Ελλάδος και επιδιώκουμε την θεσμική θωράκιση του δικαιώματος αντίστασης εις περίπτωση σφετερισμού της λαϊκής κυριαρχίας και κατάλυσης του Συντάγματος ούτως ώστε να εκσυγχρονισθεί η σπουδαία αυτή διάταξη (παρ. 4 του 120) και να μην αποτελεί απλώς έναν ευχολόγιο δίχως πρακτικό νομικό αντίκρισμα, αλλά ένα αυθεντικό νομικό καταφύγιο σύννομης επίθεσης προς τους  αυθάδεις πρωταίτιους θεσμικούς πραξικοπηματίες.

2 σχόλια:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΤΥ ΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ" Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ" ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ." ΕΘΕΣΑΝ... ΘΥΡΑΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΗ" ΑΠΟΚΑΛ. Γ.7-8.ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ακροαριστερά ξεπέρασε τους πάντες στον ανθελληνισμό και στον αντιχριστιανισμό.
Δεν συγκρίνεται με καμμία Δεξιά προηγούμενη κυβέρνηση.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com