4 Αυγ 2019

Έκλεισαν τον διαδικτυακό δίαυλο με τις ομιλίες του Μητροπολίτου Μόρφου

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
(ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE)

Με το ψευδές και αβάσιμο πρόσχημα ότι μέσα από τον διαδικτυακό ορθόδοξο ιεραποστολικό δίαυλο ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄, αναρτήθηκε δημόσια και κατ’ επανάληψη οπτικοακουστικό υλικό το οποίο εξυμνούσε ή παρακινούσε τη βία και επίσης, ότι, το κανάλι διατηρούσε περιεχόμενο που ενθάρρυνε το μίσος εναντίον άλλου ατόμου ή ομάδας ατόμων, η ομάδα του YouTube, μετά από έλεγχο στο περιεχόμενό του καναλιού και κατόπιν αλλεπάλληλων μαζικών αναφορών από διαφόρους χρήστες, πιθανός κατευθυνόμενους, αποφάσισε να αναστείλει την λειτουργία του καναλιού, προχωρώντας στην οριστική διαγραφή του στις 3/8/2019 και ώρα 12:11 π.μ. Πέραν αυτού, θέλω να σας ενημερώσω ότι μου έχει απαγορευθεί η πρόσβαση, η κατοχή ή η δημιουργία άλλων λογαριασμών YouTube από μέρους μου.
Τα τέσσερα αυτά χρόνια της λειτουργίας του καναλιού, δέχθηκα πολλές φορές ηλεκτρονικού είδους επιθέσεις, που στόχο είχαν την φίμωση και τον τερματισμό του ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ. Για κάποιον λόγο και την τελευταία στιγμή πάντα, λίγο πριν από κάθε αναμενόμενο τέλος, κάτι συνέβαινε, θαρρείς και ο Θεός, τολμώ να πω, έδινε μια παράταση. Απειλήθηκα και προσωπικά πολλές φορές, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, καθώς επίσης θέλω να σας κάνω γνωστό ότι, υπήρξαν και άνθρωποι που θέλησαν με διαφόρους τρόπους να με δωροδοκήσουν και ο νοών νοείτω.. Προτίμησα όμως να παραμείνω προσηλωμένος με ΠΙΣΤΗ και ΑΓΑΠΗ στον αρχικό μου αυτό στόχο και σκοπό μέχρι τέλους, τηρώντας έτσι τον όρκο που έδωσα στον εαυτό μου στις 6/12 του 2015, ημέρα εορτής του Αγίου Νικολάου, που γεννήθηκε το ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄, ότι, δηλαδή, ΄΄ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ΄΄ και για κανέναν λόγο! Στην περιγραφή του καναλιού μέχρι τέλους υπήρχε πάντα η σημείωση ΄΄Μη κερδοσκοπικό κανάλι΄΄.
Τώρα, στην ερώτηση: Γιατί ανεστάλη η λειτουργία του καναλιού; Η απάντηση βρίσκεται και στην ονομασία του καναλιού, που μόνον τυχαία δεν είναι.. ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄..
Τι «κακό» λοιπόν έκανε το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ;
ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!!! Ήταν μια φωνή που έκανε, σα να λέμε, τους παλιούς να θυμηθούν και τους νέους να μάθουν. Και αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κάποιους.. Ξεκινώντας αυτήν την ιεραποστολική προσπάθεια, ποτέ δεν περίμενα ότι θα λάβει τόσο μεγάλη αναγνωρισιμότητα το κανάλι. Και σήμερα, δηλαδή, εάν ερωτηθώ, θα πω πως ονειρεύομαι.. Θα πει κανείς «σιγά την αναγνωρισιμότητα», αλλά αγαπητοί μου, εδώ πρόκειται για θρησκευτικό περιεχόμενο και όχι για Lifestyle.
Κατά την διάρκεια λοιπόν λειτουργίας του καναλιού, σύμφωνα με το πεδίο analytics, στον πίνακα ελέγχου του ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄, στον οποίο ως διαχειριστής είχα αποκλειστικά την πρόσβαση, οι συνδρομητές συνολικά είχαν φθάσει τους 59 χιλιάδες, από τους οποίους ορατοί στο κοινό ήταν οι 52 χιλιάδες, διότι στην πορεία άλλοι λογαριασμοί διεγράφησαν ή άλλοι έπαψαν να είναι συνδρομητές. Μέρος των οποίων είχα εγώ ο ίδιος προσωπικά αποκλείσει, καθώς προσπαθούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κανάλι, μη έχοντας έρθει σε αυτό με καλές διαθέσεις. Οι δε προβολές του καναλιού είχαν φθάσει τα 29+ εκατομμύρια, μη αφήνονταν σύμφωνα με τον αναλυτικό χάρτη του analytics, καμία χώρα εκτός, παγκοσμίως. Οπτικοακουστικό υλικού του καναλιού, φιλοξενήθηκε σε περισσότερες από 500 ιστοσελίδες διαφόρων χωρών, αλλά κυρίως του ελλαδικού χώρου. Μεγάλος αριθμός οπτικοακουστικού υλικού, κυρίως αφήγησης, μου ζητήθηκε για μεταγλώττιση, ώστε να γίνουν ευρέως γνωστά κείμενα και διδαχές σε άλλες ομόδοξες χώρες. Μετά το πέρας των δυο πρώτων ετών της λειτουργίας του καναλιού και αφού πλέον άρχισε να φαίνετε το όποιο έργο, με προσέγγισαν καλοπροαίρετα και αρκετοί εκκλησιαστικοί παράγοντες, Μητροπόλεις, Ιερές Μονές και πολλοί σημαντικοί και ευσεβείς άνθρωποι, γνωστοί στο κοινό για το σπουδαίο ιεραποστολικό έργο που προσφέρουν και έτσι ξεκίνησαν πολλές νέες όμορφες γνωριμίες και συνεργασίες, που κυρίως αφορούσαν οπτικοακουστικό υλικό.
Επίσης, ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό εθνικό θέμα των ημερών μας, το οποίο αναδείχθηκε και προωθήθηκε από το κανάλι με δεκάδες βίντεο, καθώς και video spot, ένα εκ των οποίων έπαιξε και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, ήταν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, αλλά και γενικότερα το χρονικό όλης της εσχάτης προδοσίας των πολικών μας απέναντι στην Μακεδονίας μας.
Θα μου πείτε γιατί σας τα γράφω όλα αυτά; Μα γιατί αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα: «Γιατί ανεστάλη η λειτουργία του καναλιού;»
Θα ήθελα επίσης να καταθέσω δημόσια, την αγάπη μου, την στήριξη μου και την συμπαράστασή μου στο πρόσωπο του Παναγιότατου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεόφυτου, και να σας γνωστοποιήσω και τα παρακάτω: Όταν πριν λίγες ημέρες η ομάδα του YouTube μου έστειλε ένα mail στο οποίο μου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους μου κατήργησε ένα βίντεο – απόσπασμα ομιλίας του Παναγιότατου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεόφυτου, με το πρόσχημα ότι το περιεχόμενο του βίντεο εξυμνεί ή παρακινεί την βία και ενθαρρύνει το μίσος κτλ., τότε αδελφοί μου κατάλαβα ότι ξεκινούν έναν πόλεμο εναντίον του, πόλεμο εναντίον της αλήθειας, πόλεμο εναντίον του καθαρού και ορθόδοξου λόγου και πως κατ’ επέκταση αυτό θα έπληττε και το ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄, διότι φιλοξενούσα σε αυτό και όλες τις ομιλίες του Παναγιότατου, κατόπιν συνεννόησης πάντα με την Μητρόπολη Μόρφου. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Αμέσως τις επόμενες ημέρες δέχτηκα και άλλα παρόμοια mail. Μου κατήργησαν όλα τα βίντεο από το κανάλι περί ομοφυλοφιλίας, είτε σαν ομάδα του YouTube, είτε με το πρόσχημα αλλεπάλληλων μαζικών αναφορών από διαφόρους χρήστες. Δεν είχε μείνει περί ομοφυλοφιλίας, διδαχή για διδαχή, θεολογία για θεολογία, μαρτυρίες, συνεντεύξεις, κείμενα αγίων, τίποτα! Όλα είχαν διαγραφεί. Σε όλα τα αιτήματά μου, περί επανεξέτασης η απάντηση ερχόταν πάντα αρνητική. Να μην ξεχάσω να αναφέρω εδώ, ότι τα περισσότερα βίντεο που καταργήθηκαν, καταργήθηκαν ερήμην μου, χωρίς καμία ειδοποίηση. Στην προσπάθειά μου να περισώσω ότι μπορώ και να συνεχίσει να λειτουργεί το κανάλι, προχώρησα στην διαγραφή περισσοτέρων από 750 βίντεο, με περιεχόμενο το οποίο αφορούσε κυρίως τα τελευταία νομοσχέδια που τέθηκαν σε εφαρμογή, περί των έμφυλων ταυτοτήτων και γενικότερα της παιδείας. Και ενώ δεν υπήρχε πλέον υλικό που κατά τα λεγόμενά των να εξυμνεί ή παρακινεί την βία και να ενθαρρύνει το μίσος κτλ., η ομάδα του YouTube προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του καναλιού. Δηλαδή, στην διαγραφή του.
Παρ’ όλα αυτά, θέλω και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ την πλατφόρμα του YouTube, η οποία μου έδωσε βήμα όλα αυτά τα χρόνια.
Αδελφοί μου αγαπημένοι, θέλω να πω τούτο.. Δεν με αφορά το πώς μπορεί να φαίνομαι και να φαντάζω στα μάτια των πολλών, με αφορά πως φαίνομαι στα μάτια του Θεού. Δεν με πονούν οι κατηγόριες και η αδικίες απέναντι στο πρόσωπό μου, αυτές είναι στεφάνια και χαρά. Ούτε ζητώ τα καλά τα λόγια και τις κολακείες, αυτά είναι τροφή για την υπερηφάνεια.
Επιτρέψτε μου να αναφέρω εδώ κάτι μικρό από τον σύγχρονο εθναπόστολο του γένους μας τον Άγιο Παϊσιο: «Η αδικία μαζεύει οργή Θεού, ό,τι έχει ευλογία, στέκει, δεν γκρεμίζεται. Ό,τι δεν έχει ευλογία, δεν στέκει. Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία. Όλες οι αμαρτίες έχουν ελαφρυντικά, η αδικία δεν έχει. Μαζεύει οργή Θεού».
Κλείνοντας, καθώς πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσω και αν τυχόν συνεχίσω να ασχολούμαι με το διαδίκτυο, δημιουργώντας κάτι ανάλογο με το ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄, θέλω να σας πω, πως, ούτε και εγώ ο ίδιος γνωρίσω, ούτε σκέφτομαι, ούτε βρίσκομαι σε θέση να κάνω τέτοιου είδους σχέδια αυτήν την στιγμή. Ούτως ή άλλως οι επόμενες ημέρες, θα είναι ημέρες ξεκούρασης για μένα. Έχω ήδη εδώ και καιρό προγραμματίσει και μια επίσκεψη στο Άγιον Όρος για το επόμενο διάστημα και πιστεύω πως εκεί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω εκ’ βάθους καρδίας όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε αυτή την προσπάθεια, αυτή την ορθόδοξη φωνή που έφτασε στα πέρατα της οικουμένης. Είναι μεγάλη μου ΤΙΜΗ που ταξιδέψαμε μαζί πάνω σε αυτό το μικρό ξύλινο σκαρί που άκουγε στο όνομα ΄΄ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ΄΄.
Μην ξεχάσετε ποτέ, πως, το αύριο είναι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, όχι μόνον για εμάς, αλλά για ολόκληρην την οικουμένην..
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ να είναι πάντα ΠΡΟΤΥΠΟ και ΟΔΗΓΟΣ ΣΑΣ!
Σας ευχαριστώ για όλα..
Με αγάπη, πίστη, ειλικρίνεια, εκτίμηση και σεβασμό προς όλους, ο πάντων ελάχιστος, Αλέξανδρός σας (διαχειριστής του Ορθοδοξία εν όψει).
Υ.Γ. (Τα μάτια σας δεκατέσσερα όσον αφορά τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες..)

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο https://rutube.ru/ δεν υπάρχει απολύτως καμία νεοταξική - νεοεποχίτικη λογοκρισία.

Η καλύτερη λύση είναι το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΞΕΙ να συνεχίσει την λειτουργία του εκεί.

Επίσης στο ΥΓ γράφει Τα μάτια σας δεκατέσσερα όσον αφορά τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Πάρα πολύ σωστά. Όμως η Εκκλησία της Κύπρου, στην οποία ανήκουν ο Μόρφου Νεόφυτος και ο Λεμεσού Αθανάσιος έχει αποδεχθεί τις κυπριακές ηλεκτρονικές κάρτες ταυτότητες και τα ηλεκτρονικά βιομετρικά διαβατήρια.

Που όχι απλά εμπεριέχουν τσιπάκι, αλλά υπάρχουν πάνω σε αυτά ενφανή δια γυμνού οφθαλμού σατανιστικά σύμβολα.

Δια του λόγου το αληθές δείτε εδώ https://rutube.ru/video/ad1c79309553a493d306e464af007c9e/?pl_type=user&pl_id=1793013

Όταν κάποιοι Κύπριοι αδελφοί μας εξέπεμπαν s.o.s. για τις ηλεκτρονικές κάρτες ταυτότητες, ΟΥΔΕΙΣ από την Εκκλησία του Νέου η του Παλαιού Ημερολογίου στην Κύπρο τους συμπαραστάθηκε, διότι άπαντες τις αποδέχονταν.

Δυστυχώς αυτοί είναι η πικρή αλήθεια.

Να προσέξουμε αδελφοί μην πάθουμε κι εδώ τα ίδια.

Στην Κύπρο αντί να στηριχθούν στην διδασκαλία του Κυρίου και των Αγίων Πατέρων στηρίχθηκαν στην διδασκαλία του Λεμεσού Αθανανασίου, του Μόρφου Νεοφύτου και της Θέκλας Πετρίδου.

Μοιραία προδόθηκαν λοιπόν.

Στώμεν καλώς αδελφοί.

Ανώνυμος είπε...

Οι αντίχριστοι πάνε να μας φιμώσουνε αλλά μ'αυτό το πλευρό να κοιμούνται!

Ανώνυμος είπε...

Είναι η εξυμνούμενη δημοκρατία της νέας εποχής! Είναι το βλακωδώς ελπιζόμενο καλύτερο αύριο! Είναι η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς-πιόνια της παγκόσμιας σκακιέρας! Είναι, εν τέλει, η αφέλεια που διακατέχει τον Έλληνα, τον παντοτινά "έξυπνο" και πάντα προδομένο! Ποιος είναι ο φασισμός, φίλε Έλληνα; Ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος ωχριούν μπροστά στην παρούσα δικτατορία της νέας εποχής, η οποία σύντομα, πολύ σύντομα θα μας καθίσει όλους τους "ανθρωπάκους" στο σκαμνί που αυτή θα ορίσει. Θα τρίβουμε τα μάτια μας με όσα θα ακολουθήσουν. Καλή δύναμη και όποιος αντέξει!

The Cave Dweller είπε...


Αδελφέ μην το βάζεις κάτω. Φτιάξε καινούργιο λογαριασμό με το όνομα ΕΝ ΌΨΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και συνέχισε ακάθεκτος.

Επίσης υπάρχει και το rutube....

Να συνεχίσεις τον αγώνα σου.

The Cave Dweller είπε...

Ανώνυμος4 Αυγούστου 2019 - 11:02 π.μ.

Σωστός !

Brock Daniel είπε...

Αυτό θα πει δημοκρατία και ελευθερία του λόγου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Νεκτάριος επίσκοπος Πενταπόλεως έγραφε: "Την συκοφαντία την έχει εφεύρει ο διάβολος. Η γλώσσα του συκοφάντη είναι σαν το δηλητήριο του σκορπιού. Ο συκοφάντης απλώνει τα ψέματά του και διαβάλει τα πάντα. Όμως ο Κύριος θα εξολοθρεύσει, εν ημέρα κρίσεως, πάντα τα χείλη τα δόλια [iii]."

Το δίνω για να το δούν όλοι όσοι συκοφαντούν τους πιστούς που μιλούν Ευαγγελικά και ορθόδοξα ότι έχουν "ρητορική μίσους" (άκουσον άκουσον !!!!) ότι έχουν "ρατσισμό" (άκουσον άκουσον !!!!) και "φονταμενταλισμό" κτλ κτλ και όμοιες συκοφαντίες!


Καλλίμαχος

Ανώνυμος είπε...

"Στην Κύπρο αντί να στηριχθούν στην διδασκαλία του Κυρίου και των Αγίων Πατέρων στηρίχθηκαν στην διδασκαλία του Λεμεσού Αθανανασίου, του Μόρφου Νεοφύτου και της Θέκλας Πετρίδου". (σχόλιο 11:02 π.μ.)

Μια απάντηση στο σχόλιο 11:02 π.μ.
Δεν γνωρίζω την Θέκλα Πετρίδου και γι΄ αυτό δεν την υπερασπίζομαι.

Για τον Μόρφου Νέοφυτο ως απάντηση αντιγράφω σχόλιο του κ. Φώτη Μιχαήλ:

"Οἱ διδαχές τοῦ πατρός Νεοφύτου, μητροπολίτου Μόρφου, βασίζονται ΟΛΕΣ στήν ἐμπειρική πίστη τῶν τριῶν μεγάλων ἁγίων τῆς ἐποχῆς μας (Παϊσίου, Ἰακώβου καί Πορφυρίου). Τίποτε δικό του δέν λέει.
Ἁπλά, ὁ λόγος του εἶναι καθαρόαιμος προφητικός (ὅπως τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Προδρόμου), γι' αὐτό καί ἡ σύγχρονη ''Ἡρωδιάς'' μαίνεται καί ψάχνει ἀφορμή νά πάρει τό κεφάλι του ἐπί πίνακι...

Τήν εὐχή του νά ἔχουμε.


ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

2 Αυγούστου 2019 - 3:27 μ.μ."
Στο https://aktines.blogspot.com/2019/08/blog-post_2.html


Περίπου το ίδιο ισχύει και για τον Λεμεσού Αθανάσιο, στα περισσότερα 80% τουλάχιστον και για τους δύο.Ανώνυμος είπε...

"Όμως η Εκκλησία της Κύπρου, στην οποία ανήκουν ο Μόρφου Νεόφυτος και ο Λεμεσού Αθανάσιος έχει αποδεχθεί τις κυπριακές ηλεκτρονικές κάρτες ταυτότητες και τα ηλεκτρονικά βιομετρικά διαβατήρια". (Σχόλιο 4 Αυγούστου 2019 - 11:02 π.μ.)


Νομίζεις πώς είχαν την εξουσία να κάνουν κάτι για τις ηλεκτρονικές κάρτες ταυτότητες και τα ηλεκτρονικά βιομετρικά διαβατήρια;
Ο πρωτοφανής και αδιάντροπος διωγμός του πανιερώτατου Μόρφου Νεόφυτου δεν αφήνει περιθώρια πολλών απαντήσεων...

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Ορθόδοξοι ας βοϊκοττάρουν οριστικά το youtube και το facebook!

Ανώνυμος είπε...

Τί αντιχριστιανικός φασισμός είναι αυτός;

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εννοούν την ..."δημοκρατία" μερικοί "προοδευτικοί" και "δημοκράτες" εχθροί του λόγου του Θεού!

Ανώνυμος είπε...

Τί έκανε το facebook για το συγκεκριμένο θέμα? Πώς εμπλέκεται; Μπορείς να μας πεις κάτι νεώτερο;

Ανώνυμος είπε...

Λάθος είναι 11:02 π.μ. Άδικα το επικροτεί χαρούμενος ο παλαιοημερολογίτης κ. Βαρβέρης...
Διαβάστε το σχόλιο του κ. Φώτη Μιχαήλ στο παρόν σχόλιο 4 Αυγούστου 2019 - 1:42 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί προτείνουν το rutube. Δηλαδή στον Μοσχοβίτη; Αυτοί θέλουν να πάρουν το Πατριαρχείο!
Εδώ τουλάχιστον μιλάμε για συμμάχους. Οι ρώσσοι πότε βοήθησαν;

Ανώνυμος είπε...

Έκτός τόπου και χρόνου και ορθοδοξίας το φιλοφαναριώτικης κατεύθυνσης σχόλιο 4:42 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ανιστόρητος και δυτικόπληκτος ανώνυμε 4:42 μ.μ.!

Ανώνυμος είπε...

Εμπαθή και 100% κουτά αντιρωσικά σχόλια σαν του 4:42 μ.μ. απροσανατολίζουν τη συζήτηση. Μην τα δημοσιεύετε. Μάλλον πρόκειται για νεοταξίτες προβοκάτορες για να διαλύσουν την συζήτηση επι του καυτού θέματος.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

κα όμως η αφορμη που πεφτουν σελίδες ειναι η λεγόμενη «πολιτικη ορθοτητα» κάτι που δεν ισχύει στ Ρωσια στο rutube,ενας απ τους λογους που είναι πυρ και μανια ολ η νεα ταξη παγματων…μην μπερδευουμε λοιπον τα πραγματα! Ας ωφεληθουμε …

Ανώνυμος είπε...

Εμάς μας ενδιαφέρει να διαδίδεται ο καθαρός λόγος του Θεού χωρίς να είναι κουτσουρεμένος.
Όποιος πάροχος τον διαδίδει μπράβο του! Όποιος και αν είναι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ"!

Ανώνυμος είπε...

Πού φθάσαμε!!! Πού φθάσαμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στην πρώτη εικόνα την αιτιολογία κλεισίματος του ορθόδοξου καναλιού: "ότι παρακινεί σε βία"!!!

Πού είδαν ότι ο πανιερώτατος Νεόφυτος παρακινεί σε βία;
Πότε παρακίνησε σε βία;
Θέλουμε συγκεκριμένη παραπομπή. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος- Ντροπή - Γυφτιά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι εννοούν τον πολυδιαφημιζόμενο νεοεποχίτικο "πλουραλισμό"!!!!......

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια νεοταξίτικου ολοκληρωτισμού!

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα πράγματα !!! Ολοκληρωτικών καθεστώτων πρακτικές!!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com