26 Μαρ 2019

Το «Μακεδονία ξακουστή» έγινε το σύμβολο της αντίστασης των Ελλήνων στην προδοσία, στον αφελληνισμό, στο γκρέμισμα των πυλώνων που βαστούν όρθιο το Γένος μας.

Ο λαός νίκησε!
Χθες πλημμύρισαν οι δρόμοι της Ελλάδας με σημαίες. Το «Μακεδονία ξακουστή» ακούστηκε παντού, έγινε το σύμβολο της αντίστασης των Ελλήνων στην προδοσία, στον αφελληνισμό, στο γκρέμισμα των πυλώνων που βαστούν όρθιο το Γένος μας. Η 25η Μαρτίου, η άγια ημέρα που γιορτάζονται η Εθνεγερσία και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, αποτελεί πλέον ένα σημείο καμπής της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας.

Παντού ήχησε το τραγούδι που δεν ήθελαν να ακουστεί όσοι χαρίζουν τα εθνικά «ασημικά» στους Σκοπιανούς αλλά και στις σκοτεινές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτό το κρατίδιο, που συναρμολογήθηκε με... υλικά μια εθνοτική κουρελού, τη σλαβική διάλεκτο που παρουσιάζεται σαν «μακεδονική» και μια κλεμμένη Ιστορία.
Η Επανάσταση του 1821 ήταν εθνική και θρησκευτική. Οι Έλληνες σήκωσαν τα όπλα για να λευτερωθούν από τον ισλαμιστή δυνάστη Τούρκο. Ήταν, λοιπόν, αναπόφευκτο να κυριαρχήσει το αίσθημα της εθνικής ανάτασης και της θρησκευτικής κατάνυξης.
Ολοι τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» δυνατά και καθαρά: μαθητές, νέοι, στρατιώτες, ηλικιωμένοι, μεσήλικες, γυναίκες και άνδρες. Η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας αποδείχθηκε ότι δεν είναι ούτε εφήμερη «μόδα» ούτε τοπικό φαινόμενο. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εθνικής ατζέντας από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και απασχολεί τους Eλληνες από τη Θράκη έως τη Γαύδο και από την Hπειρο έως τα Δωδεκάνησα. 
Ο λαός μας χθες έδειξε ότι στη συντριπτική πλειονότητά του δεν μπορεί να αρκεστεί στα... υπόλοιπα της πατρίδας που θα αφήσει πίσω της η ανάξια γενιά των πολιτικών της παγκοσμιοποίησης, της αποχριστιανοποίησης, της ήσσονος προσπάθειας και του εξευμενισμού ισχυρών και ανίσχυρων «φίλων» και «συμμάχων». Είναι θλιβερή η διαπίστωση αλλά ακριβής: Υπόλοιπο Ελλάδας, ετερόφωτης και καθημαγμένης, θα απομείνει στους πολίτες της χώρας μας μετά τον διαμοιρασμό των ιματίων της στους επίδοξους άρπαγες των εδαφών μας και σφετεριστές της Ιστορίας μας. 
Την αποστολή που πρόθυμα έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας οι εντολοδόχοι των ξένων θέλουν και μπορούν να σταματήσουν οι αφυπνισμένοι, αποφασισμένοι, ελεύθερα σκεπτόμενοι και ενωμένοι Έλληνες.
dimokratianews26.03.2019

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΑΚΟΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com