17 Ιαν 2019

Μακεδονικός Αγώνας (Ἀρσένιος μοναχὸς, Σκήτη Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος)


Σχετική εικόνα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
Να’τοι οι γενναίοι Έλληνες Μακεδόνες και πάλι στους δρόμους για το ιερό συλλαλητήριο. Ο ήρωας Παύλος Μελάς, με τους ομοφρόνους του τότε, πολεμούσαν στήθος με στήθος τους εχθρούς της Μακεδονίας και ανεδείχθησαν μεγάλοι νικητές. Σήμερα, ο Μακεδονικός Αγώνας δεν γίνεται με τους εξωτερικούς εχθρούς, αλλά δυστυχώς με προδότες «Έλληνες». Αυτοί είναι το ψεύτικο ρωμαίικο, που αναφέρει προφητικά ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενό μου, αδυνατεί η διάνοια του Έλληνα Μακεδόνα, να συλλάβει το σημερινό φοβερό γεγονός προδοσίας από τους κυβερνώντες. Όσο και να ψάξουμε στην παγκόσμια ιστορία, δεν θα βρούμε σε κανένα έθνος τέτοιους προδότες σαν τους σημερινούς της χώρας μας. Όμως, ήδη οι θλιβεροί αντιλήφθηκαν πως είναι αδύνατον να συνεχίζουν να τα βάζουν με τους Έλληνες Μακεδόνες. Αυτό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα, θα είναι ο οριστικός όλεθρος στα προδοτικά τους σχέδια για την συμφωνία των Πρεσπών. Θα είναι η επίσημη ταφόπλακα, στα δολερά σχέδιά τους. Η ιστορία πάντα μας δείχνει, πως ο φύλακας των εθνικών θεμάτων είναι ο αγνός λαός της Πατρίδας μας. Οι προδοτικές συμφωνίες και φιέστες εκ μέρους των κυβερνόντων, είναι εντελώς μάταιες όταν ο λαός δεν συμφωνεί.

Την Κυριακή, οι Έλληνες Μακεδόνες θα εκφωνήσουν προς όλες τις εχθρικές κατευθύνσεις, τα αθάνατα ηρωικά λόγια των Αρχαίων προγόνων μας: «Μολώνλαβέ!». Την Κυριακή, η πρωτεύουσα της Ελλάδας Αθήνα, θα απονείμει τα νικητήρια προς την συμπρωτεύουσα της Ελλάδας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας Θεσσαλονίκη. Και θα της πει ακόμη: «Χαίρε Πόλις Θεσσαλονίκη η κατέχουσα τον υπέρμαχο Προστάτη σου, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο!» Αλήθεια, πόσοι δεινοί κατακτητές στο πέρασμα των αιώνων επιχείρησαν να κατακτήσουν την ιερή πόλη του Αγίου Δημητρίου και ηττήθηκαν από την παρέμβαση του Αγίου; Το ίδιο θα πάθουν και οι σημερινοί θλιβεροί Σκοπιανοί. Άλλωστε, το έχει προφητεύσει ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, πως τα πόδια του κράτους των Σκοπίων είναι από χαλβάδες! Δηλαδή, έτοιμα να σωριαστούν και να γίνουν ερείπια. Φυσικό είναι, διότι τους ψεύτες, τους κλέφτες και τους αδίκους ο Θεός μας δεν τους ευλογεί. Εμπρός λοιπόν! ηρωικέ λαέ της Ελλάδος, διότι η νίκη είναι με το μέρος σου. Την Κυριακή, η Παναγία μας και ο Άγιος Δημήτριος θα είναι Προστάτες στο ιερό συλλαλητήριο. Εμπρός λοιπόν! να αποστομώσεις και να φέρεις σε οριστική αδράνεια τους αδίστακτους σημερινούς προδότες κυβερνώντες.
Έχουμε όλοι μας την πεποίθηση, πως την Κυριακή ο ηρωικός λαός της Πατρίδας μας, θα υπερκαλύψει με την παρουσία του την πλατεία του Συντάγματος και θα στείλει για άλλη μια φορά το μήνυμα στους θλιβερούς, πως την τύχη της Πατρίδος του την κρατάει αυτός και μόνο.
Ἅγιον Ὄρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com