18 Ιαν 2019

Κανένας απών την Κυριακή! (20-1-2019)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Όταν λείπουν οι Έλληνες αποφασίζουν οι ξένοι. Όταν αφήνεις χώρο στους άλλους, τότε να μην ξαφνιάζεσαι αν τον χρησιμοποιήσουν. Η φύση απεχθάνεται τα κενά και τα αναπληρώνει αμέσως. Οι πολιτείες καταστρέφονται περισσότερο από εκείνους που αδρανούν, παρά από τους ξένους επιδρομείς και τους επιβούλους.

Οι Έλληνες είχαν αφήσει το πηδάλιο της χώρας στα χέρια καιροσκόπων, ανερμάτιστων, απατεώνων, επηρμένων μηδενικών, δημοκόπων και διεφθαρμένων, αφελληνισμένων πολιτικάντηδων.
Αυτό έγινε για πολλούς και διάφορους λόγους: εξυπηρέτηση προσωπικών μικροσυμφερόντων, ευήθεια και ευπιστία σε ταχυδακτυλουργούς των εντυπώσεων, επηρεασμός από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης είναι μερικά από τα αίτια της καλπάζουσας παρακμής, στην οποία έχει βρεθεί η χώρα - με κορυφαίο μέχρι στιγμής επεισόδιο, την παράδοση της Μακεδονίας στους Σλάβους διεκδικητές της από την κυβερνώσα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.
Η προδοτική φαντασίωση της κομμουνιστικής Αριστεράς του 20ού αιώνα γίνεται πραγματικότητα τώρα, τον 21ο αιώνα, επειδή εκείνοι οι πολίτες που θα έπρεπε να συμμετέχουν διαρκώς στα κοινά, να εκλέγουν και να εκλέγονται, να ενημερώνονται, να παρεμβαίνουν και να αγωνίζονται προτίμησαν τη σιωπή, τη μη συμμετοχή, το φευγιό.
Η κατάσταση, όμως, δεν βελτιώθηκε από μόνη της· ποτέ δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Η αναστροφή της πορείας απαιτεί κόπο και ενδιαφέρον, αγάπη και διαρκή επένδυση σε χρήματα, προσωπικές θυσίες, ακόμα και αίμα. Πατρίδες τζάμπα δεν υπάρχουν. Από τις πιο ταπεινές μέχρι τις ισχυρότερες, όλες, για να συνεχίσουν να υφίστανται έχουν ανάγκη από τις προσπάθειες των πολιτών τους.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από την παρουσία των Ελλήνων σε όλα τα μέτωπα, που θα κρίνουν την έκβαση του πολέμου της εθνικής επιβίωσης. Το συλλαλητήριο της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών είναι ένας σπουδαίος και κρίσιμος σταθμός στην πορεία του λαού και του έθνους. Η δύναμη στ' αλήθεια βρίσκεται στα χέρια των πολλών - αρκεί εκείνοι να θελήσουν να το δείξουν σε όλους όσοι τυχόν το αμφισβητούν.
Όλοι στο Σύνταγμα την Κυριακή για τη Μακεδονία μας!
dimokratianews,18.01.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com