20 Σεπ 2017

Παιδιά ετοιμαστείτε… Έρχεται η πανθρησκεία!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Παιδιά ετοιμαστείτε… Έρχεται η πανθρησκεία!
Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος
Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αλλάξουν τα βιβλία θρησκευτικών του Δημοτικού Σχολείου και από την Τρίτη τάξη του Δημοτικού οι μικροί Ορθόδοξοι μαθητές, πριν ακόμη συνειδητοποιήσουν την έννοια της θρησκείας, να διδάσκονται ταυτόχρονα τις πεποιθήσεις των Χριστιανών, των Μουσουλμάνων και των Εβραίων . Τί κρύβεται πίσω από αυτήν την θρησκευτική σαλάτα;
Η καμπαλιστική θεωρία της πανθρησκείας! Με βάση την Καμπάλα (קַבָּלָה Qabalah, εβραϊκός αποκρυφισμός) κάθε θρησκεία περιέχει ένα μέρος της αλήθειας για τον Θεό, αλλά καμία δεν κατέχει την απόλυτη και πλήρη αλήθεια. Οι καμπαλιστές επιθυμούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια θρησκεία με επικεφαλής τον δικό τους ψευδομεσσία, τον οποίο θα κληθούν όλοι οι άνθρωποι να λατρεύσουν σαν θεό, ανεξάρτητα αν είναι Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές κλπ.

Αυτή η παρανοϊκή θεωρία είναι η αιτία που εδώ και δεκαετίες διαδίδονται  θεωρίες όπως ότι όλες οι θρησκείες μιλούν για τον Θεό, πρέπει να ενωθούν όλες οι θρησκείες και να επέλθει ειρήνη στον κόσμο, ότι και ο Χριστός και ο Βούδας είναι φωτισμένοι από τον Θεό. Οι καμπαλιστές έχουν το προνόμιο να έχουν για αρχηγούς κάποιες οικογένειες πανίσχυρων τραπεζιτών και επιχειρηματιών (Rothschild, Soros), οι οποίοι χρηματοδοτούν ή εκβιάζουν ακόμη και κυβερνήσεις, για να επιβάλλουν τα καμπαλιστικά πιστεύω τους.
Νέοι και νέες, σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε το δικαίωμα να είμαστε μόνο Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Οι καμπαλιστές ονειρεύονται να υποτάξουν όλη την ανθρωπότητα στην παγκόσμια θρησκεία τους και οι κυβερνήτες μας (ανεξαρτήτως κομμάτων) δεν έχουν το θάρρος να αντισταθούν στους παράφρονες αυτούς δικτάτορες. Και το πιο θλιβερό είναι το ότι η αλλαγή αυτή στα θρησκευτικά αποσκοπεί μόνο στους Ορθόδοξους μαθητές στην Ελλάδα. Οι Ρωμαιοκαθολικοί, οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι μαθητές στην χώρα μας εξακολουθούν να διδάσκονται αποκλειστικά τη δική τους πίστη στα ελληνικά σχολεία!

Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος (diodorosrammos@gmail.com) (Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βιβλίο «Η Σιών κατά του Σιωνισμού»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com