17 Μαΐ 2017

Αντβεντιστής Πάστορας επιχείρησε να περπατήσει πάνω στα νερά ενός ποταμού και τον έφαγαν οι κροκόδειλοι

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ
Πάστορας προσπάθησε να μιμηθεί τον Ιησού και τον έφαγαν οι κροκόδειλοι
Ιεροκήρυκας από τη Ζιμπάμπουε προσπάθησε να αναπαράγει βιβλικό θαύμα και να περπατήσει επί των υδάτων, για να αποδείξει στο ποίμνιό του την δύναμη της πίστης, αλλά, δυστυχώς, τίποτε δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο πάστορας προσπάθησε να περπατήσει επί των υδάτων όπως ο Ιησούς, αλλά τον έφαγαν ζωντανό οι κροκόδειλοι. Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Ζιμπάμπουε, σύμφωνα με την Daily Post Nigeria.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πάστορας Τζόναθαν Μθεθούα, οδήγησε το πνοίμνιό του σε ένα μέρος που είναι γνωστό ως ο Ποταμός των Κροκοδείλων, για να τους δείξει ένα από τα πιο γνωστά θαύματα που περιγράφονται στη Βίβλο.
Ωστόσο, όταν προσπάθησε να αναπαραστήσει τη βιβλική σκηνή, ο Μθεθούα βυθίστηκε στο νερό και τον καταβρόχθισαν τρεις μεγάλοι κροκόδειλοι ενώπιον των έντρομων πιστών της εκκλησίας του.
Ο Διάκονος Νικόσι, ένα από τα μέλη της ενορίας, εξήγησε ότι ο πάστορας «ήθελε να αποδείξει την πίστη του», αλλά τίποτε δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, παρά το γεγονός ότι ο ιεροκήρυκας «νήστεψε και προσευχήθηκε όλη την εβδομάδα».
«Κατέληξε εντός ολίγων λεπτών», τόνισε ο Νικόσι.  «Το μόνο που είχε απομείνει από αυτόν, όταν τελείωσαν το φαγητό τους οι κροκόδειλοι ήταν ένα ζευγάρι σανδάλια που επέπλεαν στο νερό».
Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της χώρας,  ER24, απάντησε αμέσως στην κλήση για το συμβάν και έφτασε επί τόπου εντός 30 λεπτών, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε επειδή ο πάστορας ήταν, ήδη, νεκρός.
Από paraskhnio
Κροκόδειλοι κατασπάραξαν πάστορα που επιχείρησε να περπατήσει πάνω στα νερά ενός ποταμού
Πηγή: EPA/MIGUEL GUTIERREZ   - Από cnn.gr
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πάστορας από τη Ζιμπάμπουε όταν επιχείρησε να διασχίσει έναν ποταμό που ήταν γεμάτος κροκόδειλους.
Ο λόγος για τον Jonathan Mthethwa της εκκλησίας Saint of the Last Days ο οποίος ήθελε να δείξει στους πιστούς του πώς βάδισε ο Ιησούς πάνω στο νερό, διασχίζοντας έναν ποταμό.
Σύμφωνα με την The Herald Zimbabwe πήγε τους πιστούς σε μια περιοχή που ονομάζεται Crocodile River, πριν επιχειρήσει να μιμηθεί Εκείνον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι ο Λουθηρος δεν φροντισε τον εγγονο του....

The Cave Dweller είπε...


Μτ Δ-7.

" Εφη αυτώ ο Ιησούς. πάλιν γέγραπται, ουκ εκπειράσεις Κύριον τον Θεόν σου. "

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com