5 Απρ 2017

Τζιχαντιστική φιέστα στην Τεχνόπολη

Ορκοι στον Αλλάχ με ψεύτικα όπλα και αλαλαγμούς από την Πακιστανική Κοινότητα (με την ανοχή του Καμίνη)
Φιέστα, που παρέπεμπε σε συνάξεις ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων, στήθηκε, πριν από μερικές ημέρες, με την ανοχή του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Η Ενότητα», με αφορμή την ορκωμοσία του προέδρου της και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, προχώρησε σε ένα σόου με ακραιφνή εθνικιστικά αλλά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά, όπου πρωταγωνίστησαν μικρά παιδιά από το Πακιστάν, τα οποία, ντυμένα με στρατιωτικές στολές (!) και κραδαίνοντας ψεύτικα όπλα, ορκίζονταν στο όνομα του Αλλάχ και επαναλάμβαναν ρυθμικά, με δυνατή φωνή, «Πακιστάν - Πακιστάν». Οι μικροί «μαχητές» μπήκαν στην κατάμεστη αίθουσα ο ένας πίσω από τον άλλον, σαν λόχος, χαιρέτησαν στρατιωτικά και στη συνέχεια ύψωσαν τη σημαία της χώρας τους, προκαλώντας στο κοινό παραλήρημα. 
Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου στο ισόγειο της Τεχνόπολης (Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο), συντόνισε ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τσαβέντ Ασλάμ. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, που θύμιζαν συναντήσεις ακραίων φονταμενταλιστικών οργανώσεων, τροφοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τον φανατισμό που καλλιεργήθηκε στην «τζιχαντιστική» φιέστα.
Εκατοντάδες Πακιστανοί, οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα, κατέκλυσαν το αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη και υπάκουσαν στα κελεύσματα των διοργανωτών. Κάθε φορά που οι τελευταίοι ανέβαιναν στο βήμα, τους καλούσαν να φωνάξουν υπέρ της πατρίδας τους και να δώσουν όρκο στον Αλλάχ. Το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα και ιαχές, την ώρα που στα διαλείμματα ακούγονταν από τα μεγάφωνα πακιστανικά τραγούδια.
«Μαχητές»
Στη «σκηνή» παρήλασαν, εκτός από τους μικρούς «μαχητές» με τα ψεύτικα όπλα, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) με παραδοσιακές στολές, που χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής. Με λίγα λόγια, η εκλογή προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας μετατράπηκε σε μια γιορτή του Ισλάμ, σε έναν χώρο που αποτελεί σημείο συνάντησης πολιτιστικών εκδηλώσεων και φιλοξενεί εκπαιδευτικές δράσεις με ποιότητα. 
Οι ευθύνες του δήμου, ο οποίος είναι διαχειριστής του χώρου, είναι βαρύτατες. Είτε αν δεν γνώριζε για τη φιέστα είτε, αν γνώριζε, έδειξε ανοχή...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Ζητούν άσυλο και οι μετανάστες
Και νέο χάος με τους παράτυπους μετανάστες. Χιλιάδες Πακιστανοί, Αφγανοί αλλά και Αφρικανοί πέρασαν τα σύνορά μας και τώρα προσπαθούν να αιτηθούν άσυλο, παρότι δεν το δικαιούνται. Η κατάσταση στα κέντρα φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας είναι πλέον διαφορετική, ακόμη και για τα μέλη των ΜΚΟ που καλούνται να διαχειριστούν μια νέα πραγματικότητα, την ώρα που είχε μπει σε μια σχετική σειρά το θέμα της μετεγκατάστασης προσφύγων από τη Συρία. 

«Εχουμε πολλούς Πακιστανούς, για τους οποίους ισχύει η επαναπροώθηση στη χώρα τους, και πάρα πολλούς Αφγανούς, για τους οποίους δεν ισχύει (ως χώρα) το άσυλο. Το ίδιο ισχύει και γι' αυτούς που έρχονται από αφρικανικές χώρες, όπως το Κονγκό, η Μπουρκίνα Φάσο και η Σιέρα Λεόνε. Εδώ θα πρέπει ο καθένας να αποδείξει ότι κινδυνεύει στη χώρα του και να εξεταστεί το αίτημά του. Αντίθετα, οι Σομαλοί δικαιούνται να αιτηθούν άσυλο» είπε στη «δημοκρατία» η συντονίστρια Επειγόντων Βορείου Ελλάδος της PRAKSIS Φωτεινή Κελέκσογλου. 

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα υπολογίζεται ότι διαμένουν σε κέντρα φιλοξενίας, ξενοδοχεία και διαμερίσματα περίπου 20.000 πρόσφυγες και μετανάστες. Πολλά από τα στελέχη των ΜΚΟ δηλώνουν ικανοποιημένα από το πρόγραμμα μετεγκατάστασης των προσφύγων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς έχουν ξεμπλοκάρει σημαντικά οι διαδικασίες.
Φανή Χαρίση
Πηγή Δημοκρατία 05.04.2017
Τζιχαντιστικές φιέστες μίσους
Η αποκάλυψη για το ισλαμιστικό ξεφάντωμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θορύβησε το κοινό, που ανησυχεί για τον διαφαινόμενο εξισλαμισμό της πατρίδας μας, η οποία εποικίζεται από αλλόθρησκους και αλλογενείς, μη αφομοιώσιμους πληθυσμούς. Μεταξύ άλλων, το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας ανέφερε τα εξής για τη γιορτή των φανατικών, που έγινε με τις ευλογίες του δημάρχου Καμίνη: 
«Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “Η Ενότητα”, με αφορμή την ορκωμοσία του προέδρου της και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, προχώρησε σε ένα σόου με ακραιφνή εθνικιστικά αλλά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά, όπου πρωταγωνίστησαν μικρά παιδιά από το Πακιστάν, τα οποία, ντυμένα με στρατιωτικές στολές (!) και κραδαίνοντας ψεύτικα όπλα, ορκίζονταν στο όνομα του Αλλάχ και επαναλάμβαναν ρυθμικά, με δυνατή φωνή “Πακιστάν - Πακιστάν”. Οι μικροί “μαχητές” μπήκαν στην κατάμεστη αίθουσα ο ένας πίσω από τον άλλον, σαν λόχος, χαιρέτησαν στρατιωτικά και στη συνέχεια ύψωσαν τη σημαία της χώρας τους, προκαλώντας στο κοινό παραλήρημα».
Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα σπεύσουν να... αποκοιμίσουν το κοινό, συγκρίνοντας την τζιχαντιστική φιέστα με τον εορτασμό των εθνικών επετείων μας στην Αμερική, στην Αυστραλία και σε οποιαδήποτε άλλη δυτική χώρα ζουν και δραστηριοποιούνται Ελληνες μετανάστες. Η σύγκριση, βέβαια, είναι άτοπη.
Οι πολίτες των ΗΠΑ είναι, στην πλειονότητά τους, χριστιανοί. Η χώρα τους δεν γειτνιάζει με τη δική μας. Δεν παρατηρείται εποικισμός περιοχών της πατρίδας μας από Αμερικανούς λαθρομετανάστες που θέλουν να επιβάλουν με τη βία τον ισλαμικό νόμο. Ούτε είχε καταλάβει ποτέ η Ελλάδα την Αμερική επιβάλλοντας σκληρή φορολογία και πραγματοποιώντας εθνοκαθάρσεις, πογκρόμ και σφαγές σε βάρος Αμερικανών. Επίσης, η Ελλάδα δεν έχει εδαφικές αξιώσεις έναντι των ΗΠΑ ούτε σχεδιάζει ιερούς πολέμους εναντίον της υπερδύναμης. Από την άλλη πλευρά, το Πακιστάν είναι μια χώρα που έχει παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τους Τούρκους, είναι ομόδοξη χώρα με την Τουρκία και άπαντες γνωρίζουν ποια θα είναι η στάση της σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη.
Κινδυνεύουμε να χάσουμε όσα κερδίσαμε με την Επανάσταση του 1821.
dimokratianews 06.04.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com