28 Απρ 2016

Η αθλιότητα επιβραβεύεταιΜια ομάδα αυτοπροσδιοριζόμενη ως «άθεη» ετοιμάζει κρεοφαγικές φιέστες σε διάφορα σημεία της επικράτειας τη Μεγάλη Παρασκευή. Στην περίπτωσή τους ισχύει το προφανές, όχι αυτό που οι ίδιοι ισχυρίζονται: Είναι φανατικοί αντιχριστιανοί, που θέλουν να προκαλέσουν και να σκανδαλίσουν τους πιστούς και να τραβήξουν ανέξοδα τα φώτα της δημοσιότητας.
Δεν είναι «αγωνιστές της ελεύθερης έκφρασης», διότι ο αγώνας αυτός προϋποθέτει σεβασμό, και όχι πρόθεση βεβήλωσης της άγιας ημέρας και περιφρόνησης της πίστεως της συντριπτικής πλειονότητας του λαού μας. Επίσης, προκαλεί θλίψη και αηδία η θρασυδειλία αυτών των ατόμων. Την εποχή που οι τζιχαντιστές έχουν αιματοκυλίσει τόσες πολλές χώρες διαπράττοντας πρωτοφανείς αγριότητες, οι φονταμενταλιστές αντιχριστιανοί κάνουν τσάμπα... μαγκιές. Γνωρίζουν πολύ καλά, άλλωστε, ότι, αν αποτολμούσαν πράξεις που θα προσέβαλαν το Ισλάμ, θα μετρούσαν λεπτά μέχρι τη μοιραία συνάντηση με το εξαγριωμένο πλήθος των μουσουλμάνων.

Ωστόσο, στην Ελλάδα, που έχει διαρρήξει τις σχέσεις της με την τήρηση του μέτρου αυτού του είδους, οι αθλιότητες επιβραβεύονται. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία: Ο μεγαλύτερος διδάσκαλος της ανισορροπίας και χορηγός κακότητος είναι το ίδιο το κράτος. Διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλον. Επιτρέπει, ανέχεται και ενθαρρύνει την καταλήστευση της περιουσίας του λαού από τους μεγαλοκαρχαρίες, ενώ τιμωρεί σκληρά όλους τους ανίσχυρους που (κυρίως λόγω ανάγκης) δεν ανταποκρίθηκαν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο.
Ενα από τα πάμπολλα παραδείγματα κρατικής αναλγησίας και αφορά το «δώρο Πάσχα» που έλαβαν οι στρατιώτες: «Οι στρατιώτες πήραν δώρο Πάσχα ύψους... 4,20 ευρώ, και τώρα τους ζητούν να το επιστρέψουν (!), γιατί σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, εμπίπτουν στις διατάξεις περί δημοσίων υπαλλήλων και, ως εκ τούτου, δεν το δικαιούνται».
Εχουμε κράτος που διασύρεται και γελοιοποιείται, γιατί καταδέχεται να ζητά πίσω το αντίτιμο από ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν καφέ, που κατά λάθος (!) έδωσε στα στρατευμένα νιάτα της.
Πόση ντροπή να χωρέσει σ' έναν τόπο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε πλέον κράτος δικαίου,ούτε οι θεσμοί του λειτουργούν,ούτε υπερασπίζεται καμιά διακαιοσύνη τα συνταγματικά και κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών.Δικτατορία δε μπορούν να προκαλέσουν επειδή θα έχουν τη κατακραυγή της διεθνούς κοινής γνώμης,ώστε να εφαρμόσουν τα γενοκτονικά μέτρα που έχουν στο νου τους,με πρόσχημα δημοκρατικών διαδικασιών και τάχα εκλεγμένη κυβέρνηση με δημοκρατικές διαδικασίες εφαρμόζουν ό,τι πιο αισχρό,ό,τι πιο ανήθικο,ό,τι πιο αντεθνικό,ό,τι πιο απάνθρωπο μέτρο και νόμο αισχρό.Θα πει κάποιος μα εκλέγουμε,πάμε στη κάλπη,ναι έ,έτσι νομίζεις.Ψηφίζεις,ό,τι επιλέγεις,και σου βγαίνει πάντα μια οχιά με διχαλωτή γλώσσα,μα πάντα όπου κι αν πας,όπου κι αν σταθείς η διχαλωτή οχιά σε ακολουθεί.Δε σέβονται τίποτα και κανέναν,ανήθικοι μέχρι το μυελό των οστών κι ακόμη παραπάνω.Όταν ακούς κάποιον να μισεί και να λοιδωρεί τον Ιησού Χριστό,να ξέρεις το κάνει για δύο λόγους,είτε από άγνοια,είτε εν γνώσει.Αυτός που το κάνει από άγνοια έχει ελαφρυντικό,ο Θεός αν έχει ελάχιστα πολύ ελάχιστα ψήγματα θεοσέβειας θα τον ενισχύσει και θα τον βοηθήσει να δει την αλήθεια σε ώρα που δε περιμένει και στιγμή που θα χρειαστεί βοήθεια που δεν θα έχει από πουθενά.Εκείνον όμως που βρίζει χυδαία εν γνώσει του τον Θεό λοιδωρεί τους πιστούς,βρίζει το Ύψιστο,δε θα έχει έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η επίσημη Εκκλησία να διαμαρτυρηθεί γι αυτό το αίσχος; Χθες ο Ιερώνυμος αντί να κλείσει την πόρτα του ναού στον Παυλόπουλο που υπέγραψε το διάταγμα για τους gay, αν δεν κάνω λάθος τον ασπάσθηκε μπροστά στον κόσμο! Όλα τα ανέχονται αδιαμαρτύρητα!

Ανώνυμος είπε...

όταν κάποιος είναι άρρωστος, βαριά άρρωστος, όταν έχει, ας πούμε καρκίνο κι εκείνος νομίζει πως είναι μια χαρά και δε δέχεται ούτε έναν καλό λόγο συμπαράστασης ούτε συμβουλές ούτε γιατρό να τον εξετάσει, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί; Επιπλέον πώς μπορεί να τον πλησιάσει κάποιος, αφού βρίσκεται εκτός εαυτού; Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν και έχουν επιλέξει συνειδητά την αυτοκαταστροφή τους. Καταστροφή της ίδιας της φύσης τους. Δαιμονικές ψυχές,άγριες, με δαιμονισμένα σώματα. Ικανοί να διαπράξουν το κάθε κακό. Επικίνδυνοι και για την κοινωνία. Γι` αυτό εκτός από την Ιεραρχία της Εκκλησίας(γνωρίζει τι πρέπει να κάνει), πρέπει να ληφθούν μέτρα και από το Κράτος. Τέτοιου είδους αποκλίσεις δεν έχουν μόνο θρησκευτικό ή μεταφυσικό χαρακτήρα αλλά και ηθικό και πολιτικό. Χαρακτηρίζουν τον πολίτη και τον κατατάσσουν.
Η.Σ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com