14 Απρ 2014

Επιστολή Μητροπολιτών Κονίτσης Ανδρέα καί Πειραιώς Σεραφείμ πρός τον Πάπα

Πειραιεύς, 14 Ἀπριλίου 2014
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Οἱ Σεβ. Μητροπολίται Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης κ. Ἀνδρέας καί Πειραιῶς κ. Σεραφείμ ἀπέστειλαν εἰς τάς Ἀγγλικήν καί Ἰταλικήν γλώσσας τήν κάτωθι ἐπιστολήν πρός τόν Ἀρχηγόν τοῦ Κράτους τοῦ Βατικανοῦ καί ἀντικανονικῶς κατέχοντα τό τέως Πρεσβυγενές, Παλαίφατον καί Περίπυστον Πατριαρχεῖον τῆς παλαιᾶς Ρώμης καί τῆς Δύσεως ἐπιδοθεῖσα διά τοῦ ἐν Ἀθήναις «Ἀποστολικοῦ Νουντσίου Ἀρχιεπισκόπου» Paul Fouad Tabet, ὅστις μετά μεγίστης εὐγενείας καί προσηνείας παρέλαβε τήν ἐγχειρισθεῖσα ἐπιστολήν.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

8 σχόλια:

Αλεξανδρος Βερολινο είπε...

Αγαπητοι Πατερες,

σας ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας, που μας ενημερωνετε και μας ενδυναμωνετε στην ομολογια της Πιστεως.

Συνεχισατε οπως και ολοι οι καλοι Ποιμενες το εργον σας, σας παρακαλουμε ολοι εμεις οι αγωνιζομενοι Χριστιανοι της Ορθοδοξου μας Εκκλησιας.

Καλη Μεγαλη Εβδομαδα και καλη Ανασταση

Την Ευχη σας

Αλεξανδρος
Βερολινο

Ανώνυμος είπε...

Σεις θεοφιλεστατοι Πατερες και Μητροπολειται Κονιτσης Ανδρεα και Πειραιος Σεραφειμ με το ανω κειμενο γινεστε αιτια να δοξαζεται το Ονομα του Τριαδικου Θεου και της Ορθοδοξιας,διοτι εκφραξεται το Πνευμα του Ευαγγελιου και των Αγιων Πατερων.
Μεσα στο κειμενο φαινεται ξεκαθαρα η αληθινη εν Χριστω αγαπη τον Παπα και το παπικο ποιμνιο και παντων των πεπλανημενων.
Μετα απο τοση ανιδιωτελη εν αληθεια αγαπη περιμενουμε και μια θετικη αντιδρασι του Παπα,νομιζω οτι δεν θα εχει μια ακομη τετοιου ειδους ευκαιρια.Θερμα συγχαρητηρια σ εσας, που δυναμικα εκφρασατε τη βουλησι του Αγιου Πνευματος και δειχνεται οτι λαβατε Πνευμα Δυναμεως και Αληθειας.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ,ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος θελει να σωθουν ολοι για να γνωρισουν οχι απλως την αληθεια αλλα την εις βαθος Αληθεια και ειναι ευκαιρια με αυτη την επιστολη να πεταξουν τις πλανες τους οι πα;πικοι.Ο Καβασιλας Νικολαος μας λεγει πως αν η γνωσις ειναι τελεια...τελεια θα ειναι και η αγαπη διοτι η γνωσις γεννα την αγαπη.Η επιστολη δεικνυει και τα δυο για εμας και γι αυτο ειμαστε υπερηφανοι που εχουμε τετοιας ποιοτητας ιεραρχας...
Αντιπαρατασσομεθα και εμεις στις αντιθεες καινοφωνιες και με γραφικες και με λογικες αποδειξεις!
Καλη Ανασταση και ευχαριστουμε! -!-

Ανώνυμος είπε...

Οι αλλοι της Ι.Συνοδου που ειναι ? στον υπνο τον βαθυ , μονο 2 Μητροπολιτες κατα του παπισμου και να τον προτρεψει να γυρισει στην Ορθοδοξια .
Οι αλλοι τις Ι.Συνοδου θα γουσταρουν τις συμπροσευχες και τα συλειτουργα ετσι αναπαυουν και την συνηδηση του Παπα.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο κειμενο πληρες Πνευματος
Αγιου!
ΑΞΙΟΙ , ΑΞΙΟΙ , ΑΞΙΟΙ......

Ανώνυμος είπε...

οντως υπεραξιοι ομολογητες

Σάλπισμα Ζωής είπε...

ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΚΥΡΙΩ
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΓΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ. ΑΡΑΓΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ; ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com