27 Μαΐ 2012

Αρχηγός σέκτας καταζητείται για δολοφονίες


niegrooriental
Judy F. Partlow
Αρχηγός σέκτας στις Φιλιππίνες καταζητείται από τις διωκτικές αρχές αφού αντιμετωπίζει  πολλαπλές κατηγορίες για δολοφονίες. Μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης με το όνομα Enocerta ξέφυγε από το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία εναντίον του, μετά το θανάσιμο πυροβολισμό που δέχτηκε πρόσφατα κτηνοτρόφος στο Siaton. 
Ο αρχηγός του αστυνομικού σταθμού στο Siaton, Cresente Gurrea, ανέφερε ότι ο ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν στην πόλη αυτή από τότε που δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας Demetrio Larena τον Οκτώβριο 2011, ισχυρίστηκε ότι προμήθευσε με όπλα τα μέλη της σέκτας με την ονομασία Pulahan για να σκοτώσουν το Martino Tangaro.
Ο αστυνόμος Gurrea πιστεύει ότι ο Tangaro σκοτώθηκε επειδή θεωρήθηκε ως πληροφοριοδότης της Αστυνομίας, διότι διοχέτευε πληροφορίες στις διωκτικές αρχές σχετικά με την παρουσία του Enocerta και άλλων οπλισμένων ομάδων στην πόλη.
Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ο Tangaro βρισκόταν με τον αδελφό του Celestino, όταν ο Enocerta και έξι άγνωστες συμμορίες, τους έστησαν ενέδρα. Ο Martino υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματα του μετά από πυροβολισμούς, ενώ ο Celestino διέφυγε αβλαβής. Σύμφωνα με την αστυνομία ο Enocerta καταζητείται ως ύποπτος για τις δολοφονίες δύο ανθρώπων στη Valencia και το Siaton.       

Μετάφραση Χριστόφορος Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com