29 Ιαν 2011

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Μήνυμα συμπαράστασης

3 σχόλια:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ν. είπε...

Αυτή η επιστολή, αγαπητοί αδελφοί δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» στο Βόλο,(Τετάρτη 12/1/2011).
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ
Προς το
Σεβασμιότατο Μητροπολίτη
Δημητριάδος & Αλμυρού
κ.κ. Ιγνάτιο

Σεβασμιότατε,
Μας είναι φυσικά γνωστό ότι έχετε πολλά αποθέματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους. Για τη δική Σας προσωπικότητα είναι απολύτως φυσιολογική τόσο η παρέμβασή Σας για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, όσο και η δημόσια στήριξή Σας, που εκφράστηκε στον Μητροπολιτικό ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου κατά την κοπή της βασιλόπιτας.
Σεβασμιότατε,
Επιτρέψτε μας με το θάρρος που αντλούμε από την αγάπη Σας, να Σας πούμε ότι είστε ο πραγματικός εκφραστής της Χριστιανικής θρησκείας, την οποία σεβόμαστε ευλαβικά, γιατί διδάσκει αγάπη καί μόνο αγάπη.
Για μια ακόμη φορά, Σας εκφράζουμε, εκτός από τις θερμές μας ευχαριστίες, την αγάπη και το σεβασμό μας επιθυμώντας να Σας τονίσουμε ότι Σας θεωρούμε πραγματικό ποιμενάρχη μας.

Με σεβασμό και τιμή
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μαρσέλ Σολομών Βίκτωρ Φιλοσώφ

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι κάθε πιστός συμπαραστέκεται στον Μητροπολίτη Σεραφείμ για τις δηλώσεις του αυτές κατα του Σιωνισμού.

Φαίδων

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ είπε...

Με την επιστολή αυτή «μήνυμα συμπαράστασης προς τον Μητροπολίτη Πειραιως Σεραφείμ» οι αδελφοί που την υπέγραψαν και είναι θαυμάσια, δεν συμπαραστάθηκαν μόνο στον αγωνιστή Ιεράρχη κ. Σεραφείμ, αλλά και σε μας στο Βόλο που αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα εναντίον των αιρετικών οικουμενιστικών φρονημάτων -καινοτομιών του κ. Ιγνατίου, Μητροπολίτου Δημητριάδος. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ζητάμε την συνδρομή και αρωγή και άλλων φορέων προς στήριξη του αγώνα που οπωσδήποτε είναι κοινός για όλους τους συνειδητούς ορθοδόξους πιστούς. Ενώ τί να πούμε για το ψήφισμα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ; Κατέστη όργανο ανώτερο κι από την Ιερά Σύνοδο. Δεν περιμέναμε τέτοια κατάντια από θεολόγους μάλλον αθεολόγητους!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com