16 Αυγ 2010

Φωτογραφίες από το δείπνο για τη λήξη της ημερήσιας νηστείας του μήνα του ραμαζανιού που παρακάθησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ΙΦΤΑΡ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μετά την άφιξη του στην Τραπεζούντα,παρακάθησε σε ιφτάρ (δείπνο για τη λήξη της ημερήσιας νηστείας του μήνα του ραμαζανιού), το οποίο παρέθεσαν ο μουφτής της Τραπεζούντας και ο Νομάρχης.

Δείτε και:

-Δείπνο για τη λήξη της ημερήσιας νηστείας του μήνα του ραμαζανιού στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα αίσχη γιατί δεν τα καυτηριάζουν οι εκκλησιαστιακοί;
Γιατί τα βλέπουν όλα μέλι-γάλα τα περι τον Πατριάρχη;

Αναστάσιος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΟΡΑΝΙΟ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ
Ζ.Ζ

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το κακό;
Μετά από τόσα χρόνια λειτουργήθηκε το μοναστήρι, οι Τούρκοι φέρθηκαν με ευγένεια σε όλους τους χριστιανούς και καλέσανε τον πατριαρχη σε δείπνο. Δεν έπρεπε να πάει;
Ο Θεός να ευλογεί τον πατριάρχη μας και μακάρι να εκπληρωθούν γρήγορα οι προφητείες που λένε ότι πολλοί Τούρκοι θα γίνουν χριστιανοί.
Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

Το κακό Μαρίνα δεν είναι ότι πήγε σε κάποιο δείπνο.
Το συγκεκριμένο δείπνο όμως ήταν ιφτάρ και έγινε συμπροσευχή και μάλιστα δώρισε στον Mουφτή Κοράνιο.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ρ

Ανώνυμος είπε...

Και παλί δεν βλέπω το κακό! Τα χριστούγεννα γυρνόντας από την εκκλησία ο αδερφός μου κάλεσε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους Πακιστανούς που καθαρίζανε τζάμια στο φανάρι. Ηταν μουσουλμάνοι. Καναμε την προσευχή μας ΄φαγαμε κι αυτοί μαζί μας (και μάλιστα όχι χοιρινό).Είναι κακο να τρως σε κάποιο γιορταστικό τραπέζι άλλης θρηκσείας; Για την συμπροσευχη διατηρώ επιφυλάξεις. Καποιος από τους καλεσμένους δεσποταδες χάρισε μια εικόνα της Παναγίας. Δεν είπατε τίποτα γιάυτό. Ο πατριαρχης χάρισε κοράνι , σημαίνει ότι το πιστευει κιολας; Είναι θεμα ευγένειας.
Μαρίνα

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com