14 Οκτ 2009

Έρχεται ο Ανεμοστρόβιλος της Ευρωπαϊκής Αθεϊας.

του π. Σεραφείμ Ζαφείρη

Ο προεκλογικός αγώνας είτε σταματήσει στις 4 Οκτωβρίου 2009 είτε συνεχισθεί μετά από την ημέρα αυτή, όσο δικαιολογημένος κι αν είναι και αποδεκτός πλέον από το κοινωνικό σύνολο, ως αναγκαίο κακό, με τις εκδηλώσεις του και τις δημόσιες εξάρσεις του, θα έχει κάνει και μια μεγάλη ζημιά.
Θα έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο στις λαϊκές μάζες την εξάρτηση από τους τηλεοπτικούς δέκτες και την αφοσίωση και τυφλή παρακολούθηση των δημοσιογραφικών αναλύσεων
, που όσο και αν πλουτίζουν τον τηλεθεατή και ακροατή σε γνώσεις και έντονα συναισθήματα, του κρύβουν τη μεγάλη αλήθεια της τηλεκατευθυνόμενης ενημέρωσης και ότι πίσω από όλες τις εκτιμήσεις κρύβονται αθέατα κέντρα εξουσίας και σκοτεινά οικονομικά συμφέροντα πολυεθνικών, εταιρειών, κέντρων τύπου, καναλιών και καναλαρχών.
Επίσης μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό των προεκλογικών συγκεντρώσεων, των πλαστικών σημαιών, μετακινήσεων και φανατισμών, ο κόσμος παθιάζεται και αποπροσανατολίζεται. Χάνει από τα μάτια του τα σπουδαιότερα και ανώτερα θέματα της προσωπικής και κοινωνικής ζωής και επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στα οικονομικά μέτρα και σταθμά.
Την ίδια στιγμή, από κάτω, υπόγεια, κινείται ένα σκοτεινό ρεύμα ιδεών και σχεδίων της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης πραγμάτων, υποχθόνιοι σκοποί των Ιλλουμινάτι και της Μασωνίας, του Ιουδαϊσμού και της αιρετικής Ευρώπης, που αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της Ορθοδοξίας μας και της Πατρίδος μας. Ποιος όμως τα γνωρίζει και τα φανερώνει αυτά;
Ποιος ξεφεύγει από «τον άρτον και τα θεάματα» και προσεγγίζει τις μεγάλες αξίες της ζωής που απειλούνται και κινδυνεύουν, όπως είναι η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και η προστασία του ανθρωπίνου προσώπου;Αυτή τη στιγμή που εμείς εδώ πέρα κυμαινόμαστε ανάμεσα στην εναλλαγή των κομματικών χρωμάτων, η Ευρώπη, δηλαδή κι εμείς αύριο, κατεβαίνει όλο και πιο κάτω στον κατήφορο της αθεϊας. Εδραιώνεται η δήθεν διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας και η αρρώστεια αυτή εισβάλλει πλέον και στις χριστιανικές ομολογίες και παρασυναγωγές της Δύσεως. Μέσα από το διαδίκτυο κυκλοφορούν πλέον πιστοποιητικά και δηλώσεις «ξεβαφτίσματος», δηλαδή να μπορεί κάποιος να αρνηθεί το βάπτισμά του.
Αποποινικοποιήθηκε επίσης η βλασφημία των θείων και ελεύθερα, χωρίς να διώκεται, μπορεί κάποιος να υβρίζει τα θεία. Ασφαλώς μόνο τον χριστιανικό Θεό, διότι αν τολμήσει και βλασφημήσει κατά του Μωάμεθ, Κορανίου, Αλλάχ και των μουσουλμάνων, τον πήρε και τον σήκωσε η ορμή των φανατικών οπαδών του Ισλάμ.
Η απιστία διαφημίζεται ως τρόπος ελεύθερης έκφρασης και ζωής με ταμπέλλες στα τρόλλεϋ και τράμς του Λονδίνου και η έκτρωση προβάλλεται σαν απόλαυση ζωής με γιγαντοαφίσσες στα νοσοκομεία.
Απαγορεύεται σε δημόσιες υπηρεσίες να φορά κάποιος σταυρό, δήθεν για την αποφυγή ατυχήματος, αλλά και ως έκφραση της κρατικής ανεξιθρησκείας. Αυτό στη λεγόμενη χριστιανική δύση, στις χώρες της Βίβλου! Ο Δαρβινισμός και η εξελικτική θεωρία είναι πλέον η επίσημη θεωρία και ιδεολογία περί της Δημιουργίας και αρχής του κόσμου και του σύμπαντος.
Απαγορεύεται κάθε άλλη αναφορά και άποψη. Οι εγχειρήσεις αλλαγής φύλου, η μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογικό, και η πρώτη δικαστική δικαίωση του δικαιώματος της ευθανασίας στην Αυστραλία, όλα αυτά συμβαδίζοντας με τον χωρισμό εκκλησίας και κράτους, αποτελούν το μελλοντικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ζήσουμε κι εμείς εδώ στην Ελλάδα.
Τώρα που η Ελλάδα χορεύει στο ρυθμό της κάλπης, ποιος σκέφτεται ότι εισήχθηκε πιλοτικά στα Δημοτικά η σεξουαλική αγωγή των παιδιών, παρά τις αντιρρήσεις της Εκκλησίας και των γονιών; Ποιος ανησυχεί ότι απλά και ύπουλα χορηγήθηκε σε όλους τους πολίτες η υποχρέωσή τους να φακελλωθούν με τον ΑΜΚΑ;
Ποιος αντέδρασε που οι ορθόδοξοι έλληνες εκπαιδευτικοί υποχρεώνονται σε σεμινάρια γιόγκα αναγκαστικά; Η μήπως τέθηκε το ζήτημα της επαναφοράς της προαιρετικής αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες από κανένα κόμμα;
Ποιοι πήραν θέση υπέρ των θέσεων και δικαίων τη Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, αν και προκλήθηκαν από τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος;
Αντίθετα, «ήδη βάπτεται κάλαμος αποφάσεων» των εκκλησιομάχων, των αλλοιθωριζόντων προς την ετερόφρονα και παράφρονα Ευρώπη, η οποία δεν τόλμησε να βάλει στο Σύνταγμά της, ότι μεταξύ των θεμελίων του πολιτισμού της είναι και ο Χριστιανισμός.
Ο ανεμοστρόβιλος της ευρωπαϊκής αθεϊας έρχεται και σε μας και «των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν»!!!
πηγή: dailygreece

1 σχόλιο:

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

"Αντίθετα, «ήδη βάπτεται κάλαμος αποφάσεων» των εκκλησιομάχων, των αλλοιθωριζόντων προς την ετερόφρονα και παράφρονα Ευρώπη, η οποία δεν τόλμησε να βάλει στο Σύνταγμά της, ότι μεταξύ των θεμελίων του πολιτισμού της είναι και ο Χριστιανισμός."

ΚΧ : Μα τι λέτε πάτερ μου; Εδώ κάνουμε "διαλόγους αγάπης" ακαταπαύστως κι εσείς μας λέτε για "παράφρονα" Ευρώπη και εκκλησιομάχους; Μου φαίνεται δεν είσαστε καλά ενημερωμένος και σας συνιστώ τακτική ανάγνωση των εφημερίδων, αδιάλειπτη παρακολούθηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων τύπου "Αρχονταρίκι" και συστηματική ακρόαση του ραδοσταθμού της εκκλησίας της Ελλάδος. Θα αλλάξετε γνώμη. Η Ευρώπη ξεχειλίζει από "θείον" έρωτα και αγάπη :" Η ενεργός σεξουαλική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων του ίδιου φύλου ενδέχεται να αντικατοπτρίζει την αγάπη του Θεού, με τρόπο παρόμοιο όπως συμβαίνει στον γάμο ", τάδε έφη Ρόουαν Ουΐλιαμς. Αν δεν το έχετε καταλάβει, σεβαστέ μοι πάτερ, επιτρέψατε να σας "το κάνω λιανά". Τουτέστι, για την ευρωπαϊκή "τριάδα", η σχέση μεταξύ υιού και πατρός είναι όχι μόνο αιμομικτική. Πάει μακρύτερα, είναι ομοφυλοφιλική και το ενοποιό (ευρωπαϊκόν) πνεύμα της αγάπης (άνευ όρων και ορίων) την ιεροποιεί, την εξαγιάζει και την στεφανώνει. Λοιπόν, δεν θέλω ακρότητες, όχι ακρότητες διότι δεν (θα) πάμε καλά.

Α! Και κάτι τελευταίο. Γράφετε ότι η Ευρώπη δεν τόλμησε να βάλει μέσα στο σύνταγμα που έφτιαξε και τον χριστιανισμό, ως παράγοντα πολιτισμού. Ποιον χριστιανισμό εννοείται; Τον παπικό, τον προτεσταντικό ή τον αναμίξ ορθόδοξο; Μάλλον, καλά έκανε και τον άφησε απέξω. Αν ήταν πραγματικός παράγοντας πολιτισμού δεν θα είχαμε φαινόμενα τύπου Ρόουαν Ουίλιαμς και πολλούς άλλους, αναμίξ κλπ. κλπ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com