27 Ιουν 2009

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!)Ας σιγήσουν και ας φράξουν τα απύλωτα στόματά τους οι άθλιοι υπο­κρι­τές σ’ όλη τη γη που δήθεν διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν για τη βία, την τρομοκρατία, τους πολέμους των Αμερικάνων, τις επεμβάσεις των Ρώ­σων, το «ολοκαύτωμα» των Εβραίων, το ΙΡΑΚ, το Αφγανιστάν, την ΚΙΝΑ, την Μιανμάρ και οποιαδήποτε άλλη κατάσταση παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμά­των που βασανίζει και σκοτώνει την ανθρωπό­τητα! Ας συσταλούν από ντροπή και ας νιώσουν τις άξιες κάθε τιμωρίας ενοχές τους εκείνοι που στο όνομα πάλι δήθεν των “δικαιωμάτων αυτοδιά­θεσης” (πολύ sic όρος για να περιγράφεται ο απόλυτος δαιμονι­σμός και η αλλοτρίωση του ανθρωπίνου προσώπου…) μάχονται σαν απο­τρόπαια και εφιαλτικά όντα της Κολάσεως και του πιο ανήλιαγου και σκοτεινού Άδη διεκδικώντας το “δικαίωμα” ενάντια στην αγέννητη – ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ – ζωή των εμβρύων που κατακρεουρ­γούνται κατά χιλιάδες και εκατομμύρια από αδίστακτους επίορ­κους γιατρούς του Σατανά, από παράφρονες και σύγχρονες Μήδειες, μανά­δες ανάξιες αυτού του Μεγάλου και Θείου Δώρου του Πανάγαθου Θεού προς τον τιπο­τένιο και χοϊκό άνθρωπο!!!
Τα λόγια – όση οργή και αποδοκιμασία και αν ντυθούν – είναι φτωχά και ανήμπορα να περιγράψουν το Μεγαλύτερο
Έγκλημα στην Ιστορία της Ανθρωπό­τητος!!! Ένα Έγκλημα, μια Γενοκτονία που οι “προο­δευτικοί” της γης αρνούνται καν να αναγνωρίσουν! Που αντιθέ­τως πασχίζουν με διαβολική μανία να επιβάλουν ως απόλυτα θεμιτή και ως… δικαίωμα! Δικαίωμα ενάντια στον Δημιουργό! Δικαίωμα ενάντια στα αθώα θύματα αυτής της ανείπωτης και ανυπέρβλητης κτηνωδίας!
Ένα μόνο θα πω: πραγματικά αναρωτιέμαι εάν αυτή η θηριωδία εί­ναι έμπνευση και υποβολή του Σατανά ή αν ακόμη και αυτός ο Σατανάς φρίττει και συστέλλεται μπροστά στο κατάντημα και τον παροξυσμό της ανθρώπι­νης αγριότητας, συνέπειας της αποστασίας του ανθρώπου από την πίστη στο Θεό, από την αληθινή αγάπη προς το Θεό και το συνάνθρωπο. Και στην περί­πτωση των εκτρώσεων αυτό το απύθμενο και ασύλληπτο μίσος και μένος εκδηλώνεται από τον άνθρωπο ενάντια στο ίδιο του το σπλάγχνο…Η αμαρτία είναι καρπός της δικής μας εωσφορικής έπαρσης, της εμμο­νής μας στο ίδιον θέλημα, της αθέτησης των σωτηριωδών εντολών του φιλαν­θρώπου Δημιουργού μας.
Το μόνο που ξεπλένει την αμαρτία είναι η ειλικρινής μετάνοια και η μυστη­ριακή της έκφραση μέσα από τη λυτρωτική Ιερά Εξομολόγηση και την παρεχόμενη διά των πνευματικών πατέρων άφεση αμαρτιών, σύμφωνα με την αδιάψευστη εντολή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού: «ἄν τινων ἀφῆτε τὰς ἁμαρτίας, ἀφίενται αὐτοῖς· ἄν τινων κρατῆτε, κεκράτηνται» (Ιωάν. 20:23)

Εκτρώσεις στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει να καταλαμβάνουμε κάποιες πρωτιές· άλλοτε στη Eurovision, άλλοτε στις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις. Πρωτιές για τις οποίες οι περισσότεροι αισθανόμαστε ικανοποίηση καθώς αποτελούν αφορμές για την προβολή της Χώρας μας σε όλο τον κόσμο.
Μέσα σ’ αυτή την παραζάλη των επιτυχιών όμως ξεχνάμε – ή δεν θέλουμε να θυμόμαστε… – ότι η μαρτυρική τούτη Πατρίδα – διαχρονικός στόχος των δυνάμεων του σκότους από τότε που ασπάστηκε την Αλήθεια, τον Χριστιανισμό βάλλεται δολίως και τεχνηέντως από αντίχριστες ιδέες, αντίχριστες ιδεολογίες, αντίχριστες «μόδες» και ρεύματα, αντίχριστα και ξενόφερτα ήθη και συνήθειες…

Είναι αυτό που ο Άγιος Εθνομάρτυς Κοσμάς ο Αιτωλός αποκαλούσε Προφητικά «ψευτορωμαίϊκο», αναφερόμενος στο κρατικό μόρφωμα που θα μας «παραχωρούσαν» μετά από χρόνιες αιματηρές θυσίες οι μασόνοι της Δύσεως σε συνεργασία με τους «δικούς μας» σκοταδιστές φραγκολεβαντίνους τύπου Κοραή. Ένα μόρφωμα «κουτσουλιά» μέσα στο Χάρτη αλλά και την Ιστορία, συγκρινόμενο με το μεγαλείο – γεωγραφικό και πνευματικό – της Ρωμαίϊκης Αυτοκρατορίας, της Ρωμιοσύνης, της αληθινής Ελλάδας!!!
Έχουμε καταντήσει κυριολεκτικά ένα παγκόσμιο ιδεολογικό «αποχωρητήριο», μια τεράστια «χαβούζα» ανακύκλωσης και προώθησης ό,τι πιο ξένου, αλλότριου και εχθρικού στη ρωμαίϊκη (ή με άλλο όρο «ελληνορθόδοξη») παράδοσή μας!
Πολιτικός «γάμος», εκτρώσεις, «ελεύθερη» συμβίωση, άκρατος πανσεξουαλισμός έχουν κατακρεουργήσει το πολύπαθο και βασανισμένο κορμί της Ρωμιοσύνης
. Έχουν μετατρέψει την πρωτιά του ελληνικού πνεύματος σε μια αποτρόπαια πρωτιά του νεοελληνικού δράματος, μιας ανείπωτης τραγωδίας με θύματα τις ψυχές μας, τα κορμιά μας, τη διανοητική και εν γένει πνευματική μας ισορροπία.
Από τις πιο φρικτές εκφάνσεις αυτού του ξεπεσμού – ίσως η πλέον απάνθρωπη, μακάβρια και εφιαλτική – είναι η «πρωτιά» της Ελλάδας στη γενοκτονία των εκτρώσεων! Πρώτη στην Ευρώπη και τρίτη παγκοσμίως η «κουτσουλιά» Ελλαδίτσα μας στο μεγαλύτερο αυτό έγκλημα στην Ιστορία της Ανθρωπότητος!!!
Και αναρωτιόμαστε: πώς μπορεί τόση κακία και τόση ανθρωποκτόνος μανία να χωρέσουν σε μια… «κουτσουλιά» της γης…;
Ας μάς απαντήσουν οι φονιάδες επίορκοι γιατροί και οι νέες «Μήδειες» μπροστά στους οποίους ωχριά και η ίδια η Κόλαση με όλους τους δαίμονες μαζί!
Ο Θεός να μάς λυπηθεί και να μας ελεήσει…Αμήν.


Σχετικά βίντεο

01_The Silent Scream

02_The Silent Scream

03_The Silent Scream

04_The Silent Scream (cut)

05_Kalypso

06_Evil Doctors

07_anarofisis-diamelismos

08_Εκτρώσεις στην Ελλάδα_1o

09_Εκτρώσεις στην Ελλάδα_2ο

10_Εκτρώσεις στην Ελλάδα_3o

Πηγή:defrejus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com