20 Απρ 2009

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΣΜΟΣ


Ενώ το ζήτημα των λεγομένων « Μαρτύρων του Ιεχωβά» είναι γνωστό˙ στις μέρες μας που υπερεπερίσευσε ο «εκσυγχρονισμός και η προοδευτικότητα» φτάσαμε στο σημείο δήμαρχοι να παραχωρούν δημοτικές αίθουσες σε Χιλιαστές για να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις.
Πρώτη περίπτωση: Στο Κιλκίς οι δημοτικοί άρχοντες παραχώρησαν την αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου προκειμένου να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση οι χιλιαστές την Πέμπτη 9 Απριλίου 2009.
Δεύτερη περίπτωση: Ο Δήμος Νέας Αγχιάλου παραχώρησε στους ιεχωβάδες την αίθουσα του αμφιθεάτρου του Δραγνείου Δημαρχιακού Μεγάρου, για να κάνουν εκεί την ετήσια συγκέντρωσή τους την Πέμπτη 9 Απριλίου 2009.
Τρίτη περίπτωση: Στη Βέροια η εκδήλωση έγινε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η αίθουσα τους παραχωρήθηκε από τον αρμόδιο φορέα του Δήμου μετά από αίτηση τους.
Στην περίπτωση της Βέροιας όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η εκδήλωση των Ιεχωβάδων συνοδεύτηκε και με απίστευτα καραγκιοζιλίκια των Αρχόντων.
[Σε έναν μοναδικό καραγκιοζμπερντέ εξελίχθηκαν οι χειρισμοί των "υπευθύνων" σχετικά με την εκδήλωση Μαρτύρων του Ιεχωβά που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια το βράδυ της Πέμπτης.Η εκδήλωση έγινε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Η αίθουσα παραχωρήθηκε από τον αρμόδιο φορέα του Δήμου μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων.
Όταν έγινε γνωστό το γεγονός της παραχώρησης της αίθουσας, "άρχισαν τα όργανα" και στη συνέχεια η αποθέωση του ήρωα του θεάτρου Σκιών....Την Κυριακή 5 Απριλίου, ιερείς σε ναούς της πόλης καλούσαν τους πιστούς να αντιδράσουν. Την επομένη υπήρξε συνάντηση εκπροσώπων των μαρτύρων του Ιεχωβά με τη Δήμαρχο Βέροιας και ταυτόχρονη έκφραση διαμαρτυρίας από άλλες πλευρές. Και τότε άρχισε ο καραγκιοζμπερντές....
Ο Μάρτυρες του Ιεχωβά απειλούσαν
ότι σε περίπτωση που δεν τους επιτρεπόταν η πραγματοποίηση της εκδήλωσης στο χώρο που ήδη τους είχε παραχωρηθεί, θα προσφεύγανε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.Την ίδια στιγμή η Δήμαρχος Βέροιας υποσχότανε τηλεφωνικά ότι θα έκανε τα αδύνατα - δυνατά να ματαιώσει την εκδήλωση....Το βράδυ της ίδιας μέρας, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έγινε καμιά αναφορά στο ζήτημα.
Την επομένη, όταν ρωτήθηκε σχετικά κορυφαίος εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε: "Σιγά που θα γίνω εγώ κακός... Αυτή (σ.σ. η Δήμαρχος) κοιτάει να τα έχει καλά με όλους..."Οι πιέσεις συνεχίστηκαν και την Τρίτη, με τη Δήμαρχο Βέροιας να κρατάει την ίδια στάση, υποσχόμενη ότι θα ματαιώσει την εκδήλωση. Έλα όμως που ήθελε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο... 'Άλλωστε οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποτελούν μια ιδιαίτερα συμπαγή ομάδα η οποία εκφράζεται ανάλογα και στις εκλογές....Κορυφαίο στέλεχος του Δήμου και στενότατος συνεργάτης της Δημάρχου πλειοδότησε σε λεονταρισμούς και πάνω στην αμετροέπεια, ξεστόμισε κάτι για βόμβα....Αυτό ήταν.... Βρέθηκε η λύση....Στις 7:30 μμ. της Πέμπτης και ενώ η αίθουσα άρχισε να γεμίζει, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ενημερώθηκαν ότι υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κτήριο. Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτή η ενημέρωση, δόθηκε εντολή από τη Δήμαρχο Βέροιας, να εκκενωθούν όλες οι αίθουσες της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και να ματαιωθούν όλα τα μαθήματα που ήταν προγραμματισμένα στα διάφορα τμήματα. Φυσικά γέλασε ο κάθε πικραμένος με τα μεσοβέζικα και κουτοπόνηρα αυτά παιχνίδια.
Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά μάλλον το διασκέδασαν και οι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι συνέχισαν απτόητοι, αγνοώντας κάθε "απειλή" για τη φάρσα - μαϊμού....Η αστυνομία περιορίστηκε στα καθήκοντα της...
Η φάρσα ήταν τόσο κακοστημένη που δεν τόλμησαν οι εμπνευστές της να ζητήσουν από την αστυνομία να εκκενώσει το χώρο....Τα περί φάρσας για βόμβα ήταν τόσο καλά σχεδιασμένη που τη συζητούσαν σε πηγαδάκια, μέχρι και δίπλα σε παρακείμενο ιερό ναό, όπου ακούστηκε κάποιος να λέει: "Μα γιατί δεν τους λένε ότι βάλανε βόμβα;".
Έξω από την αίθουσα, μεταξύ των λίγων (περίεργων) συγκεντρωμένων ήταν και τοπικό στέλεχος πολιτικού κόμματος, το οποίο καυτηρίαζε την επιλογή της Δημάρχου να παραχωρήσει την αίθουσα. Την ίδια στιγμή, μέσα στην αίθουσα βρισκόταν άλλο στέλεχος - με διακριτό ρόλο μάλιστα - του ίδιου κόμματος, το οποίο συμμετείχε κανονικά στην εκδήλωση, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά....]
Αντί οποιουδήποτε σχολιασμού προτείνουμε στους αγαπητούς δημοτικούς άρχοντες να δούν τα παρακάτω σύντομα βίντεο.

H "Μακεδονική" γλώσσα και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά (Greek)
http://www.youtube.com/watch?v=0JsmUlStHtw

Ο ιδρυτής της Εταιρεία Σκοπιά ήταν ΜΑΣΟΝΟΣ 33ου βαθμού..
http://www.youtube.com/watch?v=GxbfvICaeq0&feature=related

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ρωτούν...
http://www.youtube.com/watch?v=8zi7yJuyJPw&feature=related

Τι δεν θα σας πουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην πόρτα σας(Gr)
http://www.youtube.com/watch?v=vNpDotIBVmU&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com