8 Δεκ 2019

Μόρφου Νεόφυτος: «Ομοφυλοφιλία και Πάθη»

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολίτης ΜΟΡΦΟΥ: ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και ΠΑΘΗ | Cyprus Times
Πρῶτο μέρος τῆς συνέντευξης τοῦ Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὸν Παναγιώτη Δημόπουλο καὶ στὴ CYPRUSTIMES (8.12.2019).
Μητροπολίτης ΜΟΡΦΟΥ: ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και ΠΑΘΗ | Cyprus Times
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσιοποίηση ομιλίας του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, λύνει τη σιωπή του και μιλά στον Παναγιώτη Δημόπουλο και τη Cyprus Times.
Θεωρεί στοχευμένη τν επίθεση που δέχθηκε και μιλά για χειραγώγηση των ΜΜΕ και για «χτυπήματα» 40 ημερών από μέρους των δημοσιογράφων που απομόνωσαν με τη μέθοδο της «ψαλίδας» μέρος της ομιλίας του.
 Ο ίδιος μιλά για την κληρονομικότητα των επιθυμιών και το επίκτητο, κάνει λόγο για τη δυσωσμία του πάθους και υποστηρίζει πως και η κρεβατοκάμαρα αφορά τον Θεό όπως τον αφορά και η κουζίνα. Κάνει λόγο για μια νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να φιμώσει τον λόγο του Θεού παραθέτοντας ως παράδειγμα το youtube που «κατεβάζει» ολόκληρες σελίδες με χριστιανικό περιεχόμενο επικαλούμενο τη ρητορική μίσους, ενώ την ίδια ώρα όποιος θέλει εκφράζεται ελεύθερα εναντίον Αγίων και της εκκλησίας και το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πορνό βίντεο...
Για το cyprustimes.com Παναγιώτης Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com