12 Δεκ 2018

Παγκόσμιο Σύμφωνο ΟΗΕ για την μετανάστευση - Πλήρης μετάφραση

Είναι το σύμφωνο που απέφυγαν επιμελώς να αποδεχθούν πολλές χώρες του δυτικού κόσμου.

Είναι το σύμφωνο που πρόκειται να απασχολήσει υπέρ του δέοντος τις κοινωνίες των χωρών που το αποδέχθηκαν και που θα συζητηθεί όταν θα είναι πλέον αργά...
Είναι το σύμφωνο που αναγνωρίζει το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων, αλλά δεν σέβεται τα δικαιώματα των λαών που θα φιλοξενήσουν τους μετακινηθέντες.
Είναι το σύμφωνο που καταργεί τα σύνορα των χωρών, στο όνομα του ανθρωπισμού, αλλά μεταχειρίζεται ως άβουλα όντα (χωρίς κανένα ανθρώπινο και πολιτικό δικαίωμα) τους πολίτες των χωρών της δύσης.
Είναι το σύμφωνο που αναζητά φτηνά εργατικά χέρια, πολτοποίηση των κοινωνιών και εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.
Από το βήμα της συνόδου, ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως η υιοθέτηση συμφώνου δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η αρχή. «Το επόμενο διάστημα είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τις διαφορετικές προσεγγίσεις» και «να αναγνωρίσουμε ότι καμία χώρα από μόνη της δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τη μετανάστευση», υπογράμμισε. Διπλωματικές πηγές σημείωναν πως η συμμετοχή του πρωθυπουργού στη διακυβερνητική διάσκεψη του ΟΗΕ στο Μαρακές «θέτει την Ελλάδα στον πυρήνα της συμμαχίας των κρατών που εργάζονται για μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών παγκοσμίως». 
Σας το παραθέτουμε σε (πλήρη ελληνική μετάφραση που έγινε από ergdhmerg), και κυρίως, προς γνώσιν όλων εκείνων που εμπλέκονται με την πολιτική στην χώρα μας, ενώ προτρέπουμε τους Δημάρχους όλης της χώρας να το διαβάσουν και να επιμεληθούν τάχιστα μέσω των δημοτικών συμβουλίων μιας ουσιαστικής τοποθέτησης - απάντησης στις κινήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως επίτιμος ομιλητής αποδέχθηκε και στηρίζει το συγκεκριμένο Σύμφωνο, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα προβλέπεται να υποδεχθεί περισσότερα από 38 εκατομμύρια "νέους κατοίκους", στους οποίους θα παράσχει νόμιμα έγγραφα διαμονής και εργασίας και όχι μόνο...

Από kostasxan

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΤΖΙΦΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΤΖΙΦΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!!!!!.

π.Παΐσιος, Αρναία Χαλκιδικής. είπε...

Αδελφοί και Πατερές, εμείς ακόμη ασχολούμαστε αν θα παραμείνουμε στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών!;!
Και ΜΟΝΟ!;!
Κι όλα καλά!;!
Τα πάντα γύρω μας τρίζουν...
Οι κάθε χρώματος προσκυνημένοι δεν αφήνουν τίποτε όρθιο...
Ουκουμενισμός & Μασονία χορεύουν...
Το Κράτος μας, πολεμά(!!!) το Έθνος μας...
Κι εμείς;;;
Ας κοιτάξουμε το αιματοβαμμένο από τους αιώνες ράσο μας κι ας κάνουμε αυτό που οφείλουμε...
Μη σταματάμε να φωνάζουμε προς πάσα κατεύθυνση για Χριστό και Πατρίδα!
Εις πείσμα των πολλών...

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com