3 Νοε 2018

Συνεχίζεται η βεβήλωση του Σταυρού στη Λέσβο από τους γνωστούς-αγνώστους

Συνεχίζεται το περίφημο σήριαλ με τον Σταυρό στην παραλία Απελή της Λέσβου. Πιο συγκεκριμένα μετά την καταστροφή του Σταυρού στις αρχές του προηγούμενο μήνα από αγνώστους κατόπιν των έγγραφων διαμαρτυριών μίας ΜΚΟ που διαχειρίζεται την προσφυγική κρίση, την ανακατασκευή του μερικές μέρες αργότερα παρά τις αντιρρήσεις των Αρχών πριν από λίγες μέρες άγνωστοι πάλι βεβήλωσαν τον Σταυρό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα ο εν λόγω Σταυρός βεβηλώθηκε με μαύρο σπρέι και στις δύο όψεις του. Τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω πλευρά του Σταυρό είχε μουτζουρωθεί με σπρέι γράφοντας βωμολοχίες και πιο ειδικά την γνωστή αγγλική λέξη που ξεκινά με το γράμμα F… Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση που υπέστη ο Σταυρός αυτός από γνωστούς αγνώστους όπως φαίνεται μέσα σε μερικές εβδομάδες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες πανάθλιες ΜΚΟ προετοίμασαν και καλλιέργησαν το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα για τέτοιου είδους ενέργειες. Μεγάλη πληγή για τη χώρα μας οι ελεεινές αυτές οργανώσεις που βρήκαν πρόσφορο έδαφος να δράσουν επί της σημερινής αντίχριστης και εθνομηδενιστικής κυβερνήσεως του αποδομητή και εθνοπροδότη Τσίπρα κσι του συγκυβερνήτη Καμμένου.
Λ.Ν.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com