19 Ιουν 2018

Πρωτοπρ. Ιωάννης Διώτης: Προδοσία και απάτη


Αποτέλεσμα εικόνας για Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννη Κ. Διώτης
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ
Οι υπογράψαντες την παραχώρησιν του ονόματος της Μακεδονίας μας εις τους ανθέλληνας Σκοπιανούς δεν είναι μόνον εθνικοί προδόται, αλλά προσπαθούν και να εξαπατήσουν τον ηρωικόνΛαόν της Ελλάδος, ότι η επαίσχυντος και καταίσχυντος αυτή συμφωνία είναι προς το εθνικόν συμφέρον της Πατρίδος μας. Αυτό είναι προκλητική απάτη. Η συμφωνία αυτή, καταφανώς, εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας. Απόδειξις τούτου είναι ότι πρώτοι αυτοί επανηγύρισαν την άνανδρον αυτήν προδοσίαν της Ελλάδος και απεφάνθησαν ότι ο θλιβερός Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Τσίπρας δικαιούται να λάβη το βραβείον Νόμπελ ειρήνης. Σχιζοφρένεια και παραφροσύνη ! Αποδέχονται ως ειρηνοποιόν ένα τοιούτον καιροσκόπον, αδίστακτον, ασυνείδητον και άπειρον πολιτικόν, ο οποίος, δια να ικανοποιήση καταστρεπτικά της Πατρίδος του συμφέροντα ξένων παραγόντων, επέφερε την μεγαλυτέραν μέχρι τούδε εσωτερικήν ανατάραξιν του Ελληνικού Λαού, η οποία επεκτείνεται εις άπαντα τον απανταχού της γης απόδημον Ελληνισμόν.

 Αι δυναμικαί αντιδράσεις εκατομμυρίων Ελλήνων κατά της εν λόγω προδοτικής συμφωνίας λαμβάνουν ανεξελέγκτους διαστάσεις με πλήθος τραυματιών και ετοιμοθανάτους. Κίνδυνος υφίσταται να υπάρξουν και πολλοί νεκροί. Η δε δημοτικότης του σημερινού Έλληνος Πρωθυπουργού της οργής υπέστη απότομονκαταβαράθρωσιν.
Όπως έχω γράψει, η Ελλάς δεν είχενουδεμίανυποχρέωσιν να συμπράξη εις την ονομασίαν των Σκοπίων. Αυτό ήτο καθαρώς εσωτερική υπόθεσις του κρατιδίου αυτού. Η μοναδική υποχρέωσις της Ελλάδος ήτο να τηρήσησθεναράνάμυναν δια να μη χρησιμοποιήσουν τα Σκόπια, καθ’ οιονδήποτε τρόπον, το εθνικόν και ιερόν όνομα της Μακεδονίας.
Τώρα ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και ο Υπουργός εξωτερικών κ. Κοτζιάς, με ανθελληνικόν φρόνημα, εδώρισαν εις τα Σκόπια Μακεδονικήν εθνότητα, Μακεδονικήνγλώσσαν και όλας τας ονομασίας των Μακεδονικών προϊόντων. Άφησαν δε και ανοικτήνμελλοντικήνπροοπτικήν δια να διεκδικήσουν τα Σκόπια, επί τη βάσει του άρθρου 13 της συμφωνίας, και κάθοδόν των εις το Αιγαίον δια μέσου της Ελλάδος, αφού εβάπτισαν τους αποτελουμένους από διαφόρους φυλάς Σκοπιανούς Μακεδόνας.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι της σημερινής τραγελαφικής κυβερνήσεως: Με ποία ιστορικά και γεωγραφικά δεδομένα καθώρισαν τα όρια της φανταστικής Βορείου Μακεδονίας; Τώρα εδημιουργήθη και Νότιος Μακεδονία; Με ποία όρια;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είναι προδοσία η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, τότε τί είναι;

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com