8 Ιαν 2017

Η τελική απάντηση στον κ. Χαραλάμπους ή γιατί όλοι οι Σέρβοι επίσκοποι στην Κρήτη υπέγραψαν το τελικό κείμενο

Η τελική απάντηση στον κ. Χαραλάμπους ή γιατί όλοι οι Σέρβοι επίσκοποι στην Κρήτη υπέγραψαν το τελικό κείμενο
Ο κ. Χαραλάμπουςσχολιάζει πως εγώ ισχυρίζομαι ότι υπάρχει μόνο ένα κριτήριο με βάση το οποίο μπορούμε να διαπιστώσουμε ακριβώς ποιος επίσκοπος υπέγραψε και ποιος επίσκοπος δεν υπέγραψε το τελικό κείμενο.

Δείτε και:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό να επιμένει ο Σέρβος αδελφός. Το κείμενο είναι ξεκάθαρο πουθενά δεν υπάρχει έπαινος ή αναφορά στη γνωστή σε όλους μας θέση της Εκκλησίας της Σερβίας. Το κείμενο είναι ξεκάθαρο και θα επαναλάβω το σκοπό που γράφηκε. Τι κι αν υπόγραψαν οι Επίσκοποι (πλην των Προκαθημένων), τι κι αν δεν υπόγραψαν. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ποσώς δεν μετρά η υπογραφή τους ή η άρνηση να υπογράψουν. Τα ψεύδη που τα είδε ο Σέρβος αδελφός; Γράφει αυθαίρετες αναφορές για οικουμενισμό που είναι Ορθοδόξως προσβλητικές.
Β. Χαραλάμπους

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σωστό να λέτε πράγματα τα οποία δεν έχω πει κ. Μάρκο. Το κείμενο είναι ξεκάθαρο. Δεν αναφέρεται σε θέσεις των Σέρβων Επισκόπων που δεν υπόγραψαν. Ξεκάθαρα πραγματεύεται το ότι καμιά ισχύ δεν είχε η μη υπογραφή τοους. Μόνο των Προκαθημένων η υπογραφή λαμβανόταν υπόψη. Να το πω πιο απλά. Τι κι αν υπόγραψει κάποιος Επίσκοπος (εκτός των Προκαθημένων), τι κι αν δεν υπογράψει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Β. Χαραλάμπους

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com