24 Δεκ 2015

Βέλγιο - Σε Παπικό ναό θα γιορτασθούν ΜΑΖΙ η Γέννηση του Σωτήρος Ιησού Χριστού και του Μωάμεθ

Εδώ οδηγεί ο οικουμενισμός. Στον Παπικό ναό των Βρυξελλών, Béguinage, και σε διάφορες αίθουσες εκδηλώσεων θα γιορτασθούν στις 19 & 26 & 27 /12/2015 η Γέννηση του Σωτήρος Ιησού Χριστού και του Μωάμεθ.  Ιδιαίτερα μάλιστα προκλητικό είναι  και το θέμα των εκδηλώσεων «Ιησούς και Μωάμεθ, δύο ακτίνες φωτός στην ανθρωπότητα».

Ο συγκεκριμένος ναός έχει γίνει καταυλισμός μουσουλμάνων μεταναστών από Αφγανιστάν και  Πακιστάν (δείτε παρακάτω φωτογραφίες).
Τους εορτασμούς διοργανώνουν διάφορες ΜΚΟ όπως οι « Les Amis de l’Islam, Ensemble pour la Paix et la Fraternité et AISA Bruxelles (Association Internationale Soufie Alâwiyya)». 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΝΑΟΥ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο κοντα ακολουθει και ο Περγαμου με την ευχαρηστιακη εκκλησιολογια του

Ανώνυμος είπε...

Έυστοχη παρατήρηση.
Ο μη Ορθόδοξος μονοθεϊσμός του Ζηζιούλα, απολήγει ευθέως στο chrislam.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ

Efstathios Efstathios είπε...

Ένα είναι σίγουρο, ότι η Ευρώπη θα κληθεί να πληρώσει πολύ ακριβά αυτές τις επιλογές της. Ανεξάρτητα από ποιούς επιβάλλονται και τι σκοπό έχουν. Ως φαίνεται οι Ευρωπαίοι πολιτικοί και άλλοι αξιωματούχοι δεν λειτουργούν από άγνοια, αλλά από εμπάθεια κατά των λαών και οι λαοί της Ευρώπης έχουν υπνωθεί εδώ και αιώνες και αποδέχονται το κάθε τι αδιαμαρτύρητα.
Όσον αφορά στην από κοινού εορτή, μήπως οι Χριστιανοί δεν γνωρίζουν τις βλασφημίες του Κορανίου, το οποίο όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τη Θεότητα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, αλλά (σύμφωνα με τον Ιωάννη Δαμασκηνό) έχει και διάλογο μεταξύ του Κυρίου μας και του Αλλάχ, όπου ρωτάει ο Αλλάχ τον Ιησού Χριστό: "Εσύ είπες ότι είσαι ο Υιός μου;;; Και απαντάει ο Ιησούς: Όχι αυτό το ψέμα το είπανε οι Μαθητές μου". Καταλαβαίνετε λοιπόν το επίπεδο των Ευρωπαίων!!!

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com